- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Bu nerden çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Eşin geldiğinde geçiceksin dimi? Yoksa ona bu da mı sürpriz olacak adam anahtarıyla eski eve girmesin sonraKizlaaarrrrr size mujdem vaarr tasiniyorummmmmhemde kananamdan cok uzaga annemlerin sokaga yemin ederim su an cama cikip dugun var diye bagirasim var
Yok kuzum gelince tasincazBu nerden çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Eşin geldiğinde geçiceksin dimi? Yoksa ona bu da mı sürpriz olacak adam anahtarıyla eski eve girmesin sonra
Bir an benim dünkü halim dedim. Ben nazar etmedim fakat pis nazara geldik herhalde biz nazar nazar diye diye olmayan nazarı var ettik gibime geliyor.Bana kim nazar ettiyse bir adım öne çıksın göreyimbugün yine spor yok ve şok olursunuz ki tek 1bardak bile su içmedim böyle duyunca insan nasl 1bardak bile su ieden gün gecirir diye şaşar inanamazdm ama ben aynı oldum su yerine sıcak soğuk içecekler içer oldum 2gündür ve bunlar yetmiyor gibi menümde tam bir çoştu resmen cozuttum yarın tartı bir uçuşa geçecek rakalar son hız döner artk ekranda
Ben iki gün ziyafet verdimBir an benim dünkü halim dedim. Ben nazar etmedim fakat pis nazara geldik herhalde biz nazar nazar diye diye olmayan nazarı var ettik gibime geliyor.
Valla bende bugün artık dayanamadım kek yedim. Haftalardır kek sayıklıyıp duruyordum. Yemedim demem. Pişmanmıyım evet çünkü baş ağrım geçti karın ağrısı başladı şimdide.Ben iki gün ziyafet verdimdetoks ile de anca şu 2günde aldıklarımı geri verir yine 60olurum 5leri görmek nasip olmuyor bana yarın pzts diyete başlyrz
Bende pişman diil kızım istedi browni yaptm yedik çok özlemişimValla bende bugün artık dayanamadım kek yedim. Haftalardır kek sayıklıyıp duruyordum. Yemedim demem. Pişmanmıyım evet çünkü baş ağrım geçti karın ağrısı başladı şimdide.yoksa yediğime o lezzeti tekrar tattığıma pişman değilim.
Ah tubi bizi de kendine benzettin tubiBende pişman diil kızım istedi browni yaptm yedik çok özlemişimpizzada yedim eşimle kendimiz hazırladık bol malzemeli mis gibi oldu valla 2gündür kahvaltilarmda zaten kral kahvaltısı idi yola devam edebilmek için bugün depoyu fulladm amaann 2gün patates detoksu yaparz hafta sonu aldgmızı geri veririz napalım bu taktigi tuğbadan öğrendim tuğba ile detoks öncesi programı detoksda vercemizi önden bi alıyoruz
Kizlaaarrrrr size mujdem vaarr tasiniyorummmmmhemde kananamdan cok uzaga annemlerin sokaga yemin ederim su an cama cikip dugun var diye bagirasim var
arkadaşların açken hiç utanmadın mı o pizzalrı, brownieleri gömerkenBende pişman diil kızım istedi browni yaptm yedik çok özlemişimpizzada yedim eşimle kendimiz hazırladık bol malzemeli mis gibi oldu valla 2gündür kahvaltilarmda zaten kral kahvaltısı idi yola devam edebilmek için bugün depoyu fulladm amaann 2gün patates detoksu yaparz hafta sonu aldgmızı geri veririz napalım bu taktigi tuğbadan öğrendim tuğba ile detoks öncesi programı detoksda vercemizi önden bi alıyoruz
cok geçmiş olsun canımKızlar günaydın. Çakılın dünden beri yüksek ateşi var, gece kustu birkaç defa. Tüm geceyi başında geçirdik. Acilde fitil verdiler, idrar tahlili idtediler ama yapmadı bi türlü. Bugğn polikliniğe götürcem. Bi süre giremeyebilirim buraya merak etmeyin. Dğn güzel beslenmiştim ama spor yapamadım. Dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun, çakılımızaKızlar günaydın. Çakılın dünden beri yüksek ateşi var, gece kustu birkaç defa. Tüm geceyi başında geçirdik. Acilde fitil verdiler, idrar tahlili idtediler ama yapmadı bi türlü. Bugğn polikliniğe götürcem. Bi süre giremeyebilirim buraya merak etmeyin. Dğn güzel beslenmiştim ama spor yapamadım. Dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın. Çakılın dünden beri yüksek ateşi var, gece kustu birkaç defa. Tüm geceyi başında geçirdik. Acilde fitil verdiler, idrar tahlili idtediler ama yapmadı bi türlü. Bugğn polikliniğe götürcem. Bi süre giremeyebilirim buraya merak etmeyin. Dğn güzel beslenmiştim ama spor yapamadım. Dikkat edin kendinize
Merak etme canım yalnız değilsinBana kim nazar ettiyse bir adım öne çıksın göreyimbugün yine spor yok ve şok olursunuz ki tek 1bardak bile su içmedim böyle duyunca insan nasl 1bardak bile su ieden gün gecirir diye şaşar inanamazdm ama ben aynı oldum su yerine sıcak soğuk içecekler içer oldum 2gündür ve bunlar yetmiyor gibi menümde tam bir çoştu resmen cozuttum yarın tartı bir uçuşa geçecek rakalar son hız döner artk ekranda
Tamam canmMerak etme canım yalnız değilsinkahvaltıydı akşam yemegiydi hep disardaydim fena bozdum baklava yedim düşün özlemişim ama ya olsun canım boşver biz robotmuyuz arada olacak tabi telafi ederiz sıkılıyoruz artık sürekli diyet yapmaktan bence normal bunlar neyse patates detoksuyla toplarız kendimizi bana detoks suyunun tarifini göndermeyi unutma olurmu
Bana da 64 gorunup kayboluyorBen iki gün ziyafet verdimdetoks ile de anca şu 2günde aldıklarımı geri verir yine 60olurum 5leri görmek nasip olmuyor bana yarın pzts diyete başlyrz
Sınav nasıl geçti canımBana da 64 gorunup kayboluyoryine 65 lerdeyim
Bende dışarda kontrolsuzum malesef evde daha kontrolluyum kiloyu hep dışarda yedigimde aldım geç yemek bile kilo aldırıyor bende mutsuzken kafam daginikken çok yiyiyorum hep yeme için bahaneler olsun sen sporunla toparlarsın canım beraberce üstesinden geliriz zaten dediğim gibi kışın kilo alıyorum o yüzden vermekten çok koruma olarak devam edeceğim çünkü ne yaparsam yapayım kışın alıyorum doğum günüydü toplanmaydi kışın çok fazla yemesen olmuyor en azından biraz yiyip kilomu korurum az kaldı 58 e ama bir türlü gelmek bilmiyorTamam canmben de dışarda olsaydm keşke dışarda daha ölçülü daha dikkatli yiyorum aktifken,meşgulken kontrol etmem daha kolay oluyor eskiden öyle idim en zayif zamnlarm hep calsğım zamanlar olurdu işten çıkakmadıkça da asla kilo almazdm ama evde boş zaman olunca düşünceleri mutsuzlukları bastırmak için yiyorum benim hep aktif olmam lazm yada sadece mutlu olmam lazm mutlu iken hiç bòyle yemiyorm zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?