♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kizlaaarrrrr size mujdem vaarr tasiniyorummmmm hemde kananamdan cok uzaga annemlerin sokaga yemin ederim su an cama cikip dugun var diye bagirasim var
Bu nerden çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Eşin geldiğinde geçiceksin dimi? Yoksa ona bu da mı sürpriz olacak adam anahtarıyla eski eve girmesin sonra

Bu nerden çıktı şimdi. Hayırlı olsun. Eşin geldiğinde geçiceksin dimi? Yoksa ona bu da mı sürpriz olacak adam anahtarıyla eski eve girmesin sonra
Yok kuzum gelince tasincaz ya bn zaten istiyodum tasinmsyi kiraya zam yapildi sözlesmenin zamani dolmadan esimde kizdi ev bul dedi sansa da annemlern sokakta vsrms bi ev tuttuk hemen yarin gidip kontrol edicem

Bana kim nazar ettiyse bir adım öne çıksın göreyim bugün yine spor yok ve şok olursunuz ki tek 1bardak bile su içmedim böyle duyunca insan nasl 1bardak bile su ieden gün gecirir diye şaşar inanamazdm ama ben aynı oldum su yerine sıcak soğuk içecekler içer oldum 2gündür ve bunlar yetmiyor gibi menümde tam bir çoştu resmen cozuttum yarın tartı bir uçuşa geçecek rakalar son hız döner artk ekranda

Bir an benim dünkü halim dedim. Ben nazar etmedim fakat pis nazara geldik herhalde biz nazar nazar diye diye olmayan nazarı var ettik gibime geliyor.

Bir an benim dünkü halim dedim. Ben nazar etmedim fakat pis nazara geldik herhalde biz nazar nazar diye diye olmayan nazarı var ettik gibime geliyor.
Ben iki gün ziyafet verdim detoks ile de anca şu 2günde aldıklarımı geri verir yine 60olurum 5leri görmek nasip olmuyor bana yarın pzts diyete başlyrz

Ben iki gün ziyafet verdim detoks ile de anca şu 2günde aldıklarımı geri verir yine 60olurum 5leri görmek nasip olmuyor bana yarın pzts diyete başlyrz
Valla bende bugün artık dayanamadım kek yedim. Haftalardır kek sayıklıyıp duruyordum. Yemedim demem. Pişmanmıyım evet çünkü baş ağrım geçti karın ağrısı başladı şimdide. yoksa yediğime o lezzeti tekrar tattığıma pişman değilim.

Bende pişman diil kızım istedi browni yaptm yedik çok özlemişim pizzada yedim eşimle kendimiz hazırladık bol malzemeli mis gibi oldu valla 2gündür kahvaltilarmda zaten kral kahvaltısı idi yola devam edebilmek için bugün depoyu fulladm amaann 2gün patates detoksu yaparz hafta sonu aldgmızı geri veririz napalım bu taktigi tuğbadan öğrendim tuğba ile detoks öncesi programı detoksda vercemizi önden bi alıyoruz

Son düzenleme:
Ah tubi bizi de kendine benzettin tubi

iyi haftalar kızlar bu hafta çok yoğunum diyete tam gaz devam ediyorum. sadece kötü bir haftasonu geçirdim +400 gr ile geldim ellerim şiş ödem olduğunu biliyorum en azından cumartesiye spor ve diyet ile toparlarım

arkadaşların açken hiç utanmadın mı o pizzalrı, brownieleri gömerken

Kızlar günaydın. Çakılın dünden beri yüksek ateşi var, gece kustu birkaç defa. Tüm geceyi başında geçirdik. Acilde fitil verdiler, idrar tahlili idtediler ama yapmadı bi türlü. Bugğn polikliniğe götürcem. Bi süre giremeyebilirim buraya merak etmeyin. Dğn güzel beslenmiştim ama spor yapamadım. Dikkat edin kendinize

cok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun, çakılımıza

Geçmiş olsun canım

Merak etme canım yalnız değilsin kahvaltıydı akşam yemegiydi hep disardaydim fena bozdum baklava yedim düşün özlemişim ama ya olsun canım boşver biz robotmuyuz arada olacak tabi telafi ederiz sıkılıyoruz artık sürekli diyet yapmaktan bence normal bunlar neyse patates detoksuyla toplarız kendimizi bana detoks suyunun tarifini göndermeyi unutma olurmu

Tamam canm ben de dışarda olsaydm keşke dışarda daha ölçülü daha dikkatli yiyorum aktifken,meşgulken kontrol etmem daha kolay oluyor eskiden öyle idim en zayif zamnlarm hep calsğım zamanlar olurdu işten çıkakmadıkça da asla kilo almazdm ama evde boş zaman olunca düşünceleri mutsuzlukları bastırmak için yiyorum benim hep aktif olmam lazm yada sadece mutlu olmam lazm mutlu iken hiç bòyle yemiyorm zatn

Bende dışarda kontrolsuzum malesef evde daha kontrolluyum kiloyu hep dışarda yedigimde aldım geç yemek bile kilo aldırıyor bende mutsuzken kafam daginikken çok yiyiyorum hep yeme için bahaneler olsun sen sporunla toparlarsın canım beraberce üstesinden geliriz zaten dediğim gibi kışın kilo alıyorum o yüzden vermekten çok koruma olarak devam edeceğim çünkü ne yaparsam yapayım kışın alıyorum doğum günüydü toplanmaydi kışın çok fazla yemesen olmuyor en azından biraz yiyip kilomu korurum az kaldı 58 e ama bir türlü gelmek bilmiyor neyse olanla yetinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…