♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

sanırım birazda onun rahatligindan veremiyoruz zaten 60ız artk iyiyiz birkac daha versek daha güzel ama vermesek te zaten iyi diye düşüncesinden rahatligindan cokda motive ve sıkı bir şey yapamıyoruz sanrm canm yoksa 70lerde çok hırslı idim yol çok uzun normal olabilmek için en az 10 kilo vermem lazm kolay gitmez diyip sıkıyodum sonra 10 diil bu grupla 13kilo yu atınca 73den buralara baya ciddi farklar oldu 60.5 ile 60.3 arası tarti gidip gemince rahatladm zaten herkesde iyisin artk yeter filan da demeye basladi ondan artk kilo verme hırzı yok oldu bizde art normal kilodayz zaten diye hırslanamıyoruz ama 2-3 atsam tam istedigim gibi olacak onada motive olamadk bide iste dedigim gibi morel bozuklugu bana yediryor sendeki gibi ama benim moral sadece evdeyken bozuldugu için ondan evde saldiriyorum bòyle

Benimde evde kalınca ne bulursam yiyeyim potansiyelim oluyor.

hee bi kerede buraya gelip şunu yedim demedim
neyse hakkınız yiyin valla
benim zamanında yediklerim bi kaç ay götürür beni
teşekkür edeceği yerde bir de trip yapıyor daha ne istiyorsun işte yiyelim ki bizi yakalama fırsatın olsun yoksa nasl yakalycaksın sende 60 ol sende ye canm yanımıza varmana daha 7-8 kilo var ha gayret

teşekkür edeceği yerde bir de trip yapıyor daha ne istiyorsun işte yiyelim ki bizi yakalama fırsatın olsun yoksa nasl yakalycaksın sende 60 ol sende ye canm yanımıza varmana daha 7-8 kilo var ha gayret
yıl sonunda konuşalım tatlım
şimdi tünele girdim sesnin gelmiyor

Ahahahha gıcıkgiller onlar ay çok zayıfladm biraz kilo alayım diyemeden ölcez biz ona yanıyom ahahahhaha

Herkese iyi akşamlarrrr bebemi uyuttum geldim. Dua ediyorum rahat bi gece geçirsin tüm gün ateşi düşmedi hastanede çıplak dolaştık hem kanında hem idrarında yüksek enfeksiyon varmış 3 tane iğne verdi doktor birini bugün vurulduk. Ardından şurup içicek bi hafta. C tesi tekrar götürcem tahlil tekrarı için, bakıcaz ne durumda diye. Nerden kaptı böyle mikrobu hiç anlamadım. Bi de diş çıkarıyor o da eklendi üstüne. Bu bebeleri büyütmek çok zor, nasıl bakıyolar 2 tane 3 tane bilmiyorum. siz nasılsınızzz?

Diş eti yüzünden iltihap mı kaptı acaba? Çok geçmiş olsun. Cumartesine kadar bütün mikroplar vücudunu terk etsin çakılın

Diş eti yüzünden iltihap mı kaptı acaba? Çok geçmiş olsun. Cumartesine kadar bütün mikroplar vücudunu terk etsin çakılın
Amin kuzum sağolasınn diş etini söyledik ama ondan olmaz dedi. idrar için kız bebeklerde bazen sebepsiz olabiliyor dedi ama kanında da var, kapmış mutlaka bi yerden ya da ikinci bi seçenek, önümüzdeki 2 ay içinde böyle tekrarlarsa böbreklerşne bakalım dedi takipte olcaz. Bugün gördüm hep ateşli bebekler, hepsi hemen iyileşsin inşallah. Hepsi kuzu gibi annelerinin koynunda

Geçmiş olsn cnm acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…