Guzel kuzum iyiydiSınav nasıl geçti canım
Bende dışarda kontrolsuzum malesef evde daha kontrolluyum kiloyu hep dışarda yedigimde aldım geç yemek bile kilo aldırıyor bende mutsuzken kafam daginikken çok yiyiyorum hep yeme için bahaneler olsun sen sporunla toparlarsın canım beraberce üstesinden geliriz zaten dediğim gibi kışın kilo alıyorum o yüzden vermekten çok koruma olarak devam edeceğim çünkü ne yaparsam yapayım kışın alıyorum doğum günüydü toplanmaydi kışın çok fazla yemesen olmuyor en azından biraz yiyip kilomu korurum az kaldı 58 e ama bir türlü gelmek bilmiyorneyse olanla yetinelim
Benimde evde kalınca ne bulursam yiyeyim potansiyelim oluyor.sanırım birazda onun rahatligindan veremiyoruz zaten 60ız artk iyiyiz birkac daha versek daha güzel ama vermesek te zaten iyi diye düşüncesinden rahatligindan cokda motive ve sıkı bir şey yapamıyoruz sanrm canm yoksa 70lerde çok hırslı idim yol çok uzun normal olabilmek için en az 10 kilo vermem lazm kolay gitmez diyip sıkıyodum sonra 10 diil bu grupla 13kilo yu atınca 73den buralara baya ciddi farklar oldu 60.5 ile 60.3 arası tarti gidip gemince rahatladm zaten herkesde iyisin artk yeter filan da demeye basladi ondan artk kilo verme hırzı yok oldu bizde art normal kilodayz zaten diye hırslanamıyoruz ama 2-3 atsam tam istedigim gibi olacak onada motive olamadk bide iste dedigim gibi morel bozuklugu bana yediryor sendeki gibi ama benim moral sadece evdeyken bozuldugu için ondan evde saldiriyorum bòyle
biz her şartta yeriz uçukkızımBenimde evde kalınca ne bulursam yiyeyim potansiyelim oluyor.
Acabaohh hafta sonları yenmiş bide havasını atıyorlar
ben yediklerimi hiç sülemiyordum ama hainler
çaktırma onu sadece sen görmüştünAcaba
Biz kilo vermek için uğraşırken Künefeleri götüren kimdi
Bende tam onu diyecektim ki sen yazmışsınAcaba
Biz kilo vermek için uğraşırken Künefeleri götüren kimdi
hee bi kerede buraya gelip şunu yedim demedimBende tam onu diyecektim ki sen yazmışsın
hee bi kerede buraya gelip şunu yedim demedim
neyse hakkınız yiyin valla
benim zamanında yediklerim bi kaç ay götürür beni
yıl sonunda konuşalım tatlımteşekkür edeceği yerde bir de trip yapıyor daha ne istiyorsun işte yiyelim ki bizi yakalama fırsatın olsun yoksa nasl yakalycaksın sende 60 ol sende ye canm yanımıza varmana daha 7-8 kilo var ha gayret
Ahahahhainşlah gelicem canmbiran önce gelicem beni bekleyin kaptin,sen,sena sizi 3ledik arkadanda htc,ben ve magick 3lü geliyoruz
aynen bende öyleyim yaa ama öbür türlüde kilo vermeye korkuyorlar bu seferde kiloluyken yuz tam duruyor zayiflayinca yüz çöküyor diye zayiflamak istemiyorlar hatta sırf ondan kilo verse bile bilerek geri alan arakadasim var benim napiim yüzüm bozuluyo diyo kız yüzüm kilolu onca güzel oluyor diyor biz de de tam tersi kiloyu yanaklaraa alıp yanaklardan veriyoz aman böyle olsun daha iyi işte bizde kilo almaya korkalım hep verelim
Diş eti yüzünden iltihap mı kaptı acaba? Çok geçmiş olsun. Cumartesine kadar bütün mikroplar vücudunu terk etsin çakılınHerkese iyi akşamlarrrrbebemi uyuttum geldim. Dua ediyorum rahat bi gece geçirsin tüm gün ateşi düşmedi hastanede çıplak dolaştık hem kanında hem idrarında yüksek enfeksiyon varmış 3 tane iğne verdi doktor birini bugün vurulduk. Ardından şurup içicek bi hafta. C tesi tekrar götürcem tahlil tekrarı için, bakıcaz ne durumda diye. Nerden kaptı böyle mikrobu hiç anlamadım. Bi de diş çıkarıyor o da eklendi üstüne. Bu bebeleri büyütmek çok zor, nasıl bakıyolar 2 tane 3 tane bilmiyorum. siz nasılsınızzz?
Amin kuzum sağolasınnDiş eti yüzünden iltihap mı kaptı acaba? Çok geçmiş olsun. Cumartesine kadar bütün mikroplar vücudunu terk etsin çakılın
Geçmiş olsn cnmHerkese iyi akşamlarrrrbebemi uyuttum geldim. Dua ediyorum rahat bi gece geçirsin tüm gün ateşi düşmedi hastanede çıplak dolaştık hem kanında hem idrarında yüksek enfeksiyon varmış 3 tane iğne verdi doktor birini bugün vurulduk. Ardından şurup içicek bi hafta. C tesi tekrar götürcem tahlil tekrarı için, bakıcaz ne durumda diye. Nerden kaptı böyle mikrobu hiç anlamadım. Bi de diş çıkarıyor o da eklendi üstüne. Bu bebeleri büyütmek çok zor, nasıl bakıyolar 2 tane 3 tane bilmiyorum. siz nasılsınızzz?
kiz vallah benim memlekete gelion ne güzel:) yok bizimki otelde olmicak, artik resim atarsin bol bol bizlere merakda birakmassinAy valla olabilir20 aralikta bi otelde ama adini bilmiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?