- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Çok sağlıklı süper diyet menülerin ve güzel sporların oluyor canm maşallah çok doğru ilerliyorsunKahvaltı
Az yağda 2 yumurta
1 dilim tam buğday
2 dilim süzme peynir
1 zeytin
1 salatalık
Öğlen
Puding, 1 cennet elması, yarım minik muz, 1 tatlı kaşığı kakao
Ara
1 kupa sade çözünür kahve
1 hurma
1 yaprak galeta
Akşam
Fırında balık
Marul salatası
Ara
Yeşil çay
Spor
135 squat
70 mekik
1.5dk plank
Teşekkür ederimmÇok sağlıklı süper diyet menülerin ve güzel sporların oluyor canm maşallah çok doğru ilerliyorsun
Şuan görünce benim bile alasım geldiKızlar uyanıkmısınız yaaa bişi sorcam şu vucut analiz cihazına bayıldım alsam mı kararsız kaldım 400tl den 200tl ye düşmüşkişisel vucut analizini komple detaylı yapılıyor diger markalara baktm 80-100 arasina da anlizli tartilar var ama isimleri anlizli baktim vucut yag kas % kaç onu soyluyor internetteki hesaplama gibi hepsi yani kitle indeksini ama bu o şekil diil bu tam analiz yapiliyor merkezlerde ölçüm yapilandan yani vucut yağ miktarı kas kütlenin kemik kütlenin ağırlığı ,iç yağ oranı ,metobolizma hızı hepsi var
tam vucut ölçüm cihazı imiş ve ölçüm yapan merkezlerdekinden yaaa ne yapsam 200tl yi verip alsam mı ki bu özelliğe çok iyi fiyat ama neyapsam
Eki Görüntüle 2555355 Eki Görüntüle 2555356 Eki Görüntüle 2555357
Bende gece dayanamayp sipariş verdim vallaŞuan görünce benim bile alasım geldi
Günaydın canmGünaydın kızlarrrrrrrr
Güzel bir pazar kahvaltısı mı
Domates, salatalık, biber mi
Yiyorsunuz bakalım
Annemde sucuklu yumurta yapınca artı bende ekmekle onları yedim. Yoksa sadece kahvaltıda bunlar planımdı sağolsun annem üç kişiye baya baya küçük bir borcam seçmiş.Bende gece dayanamayp sipariş verdim vallasabah 8de de email geldi kargoya verilmiş bile tahmini yarn teslimat diyor artk yarn yada en geç salı teslim alms olurum bakalm patates detoksu sonucu yağdan ne kadar gidiyor sudan ne kadr takip etmiş oluruz
Günaydın canmben onların yanında sucuk da yedim ve simit ve peynirde valla öğlende de kızımla broeni yapcaz kaçamağın dibine vurucam detoks öncesi zaten aniz cihazindada gidisati takip etmeye baslayinca daha yiyemem son kez bugün yiyim bari dedim
Evet canım ben de göremiyorum mesajları. Her gün yapıyor böyle birkaç saat sonra düzeliyorKızlar mesajlaşma bölümünde sorun mu var en son bir mesaj geldi gözüküyor giriyorum fakat en son yazdığım mesaj çıkıyor
Bugün 09.51 de kim ne yazdı okuyamıyorum sizde de sorun var mı?
Ahahahha evet ya kıçın küçüldü ona mı sevinirsin yüzünün küçüldüğüne mi deseler yüzümün küçüldüğüne derim ahahahha bi tanıdğım var kilolu bayaa ama yüzünü gör zaozayıf gıcık oluyorumAaa yayları çok severim belli idi yay olduğunaynen canm çok güzeldi yüzün zaten insn zayıfladkça yüzünün güzelliği daha da ortaya çıkıyor (tabi bizim gibi bol bol yanaklilar için geçerli bu ) ❤ güzel anne hep burda ol tabiki formunu koru canm
inşlah gelicem canmAhahahha evet ya kıçın küçüldü ona mı sevinirsin yüzünün küçüldüğüne mi deseler yüzümün küçüldüğüne derim ahahahha bi tanıdğım var kilolu bayaa ama yüzünü gör zaozayıf gıcık oluyorumsenide kaptinle aramıza bekliyorz en kısa zamanda
Bende spor yapmadım bugün. Hatta hiç evden dışarı bile çıkmadım.Kızlar nasılsınız bakalımm? Benim yürüyüşüm yalan oldubugün çakıl hiç durmuyo, tüm gün huysuzdu, 10dk olsun uyumadı. Öyle olunca ne onu dışarı çıkaravildim ne de evde bırakıp gidebildim. Akşam her zamanki gibi zıplama yapicam sanırım. Siz neler yaptınız, sporunu yapan var mı?
Baş ağrın devam ediyor mu senin?Bende spor yapmadım bugün. Hatta hiç evden dışarı bile çıkmadım.
Çakıl nasıl oldu diş eti kanama ya da zorlama yapıyor mu?
Çok sevindim buna hemen düzelsin çok iyi bir haber.Baş ağrın devam ediyor mu senin?
Çakıl iyi kuzum şükür hemen iyileşti. Bi cuma günü kanıyordu elliyordu orayı. Bu sabah da baktık kopmuş eti, kanama vs yok. Diş eti de yeniliyormuş zaten kendini iki haftada sanırım. Her şeyi yiyor, atlatmış olduk
Sağol kuzumm. Yarına senin de bir şeyin kalmaz inşallahh. Dinlenmek iyi gelsinÇok sevindim buna hemen düzelsin çok iyi bir haber.
Baş ağrım düne göre baya baya azaldı. Bugün bir ilaçla günü kapadım. Bugün evde durmak iyi geldi.
Sağol canım. Şuan cidden düne göre mükemmelim.Sağol kuzumm. Yarına senin de bir şeyin kalmaz inşallahh. Dinlenmek iyi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?