atarım kuzum tabi kikiz vallah benim memlekete gelion ne güzel:) yok bizimki otelde olmicak, artik resim atarsin bol bol bizlere merakda birakmassin
dünden bugüne 300 gr gitti . yarın muhtemelen 6lara geçerim ..nerde bu millet
kimselerin burda olmasından anladığım diyet yapılmadığı oluyor nedense
valla ben tam gaz geliyorum demedi demeyin
geçiceksin inanıyoruz sanadünden bugüne 300 gr gitti . yarın muhtemelen 6lara geçerim ..
artık geçeyim geçerim diye diye 2 haftam geçti
İNŞALLAH diyorum bu sefer olacakgeçiceksin inanıyoruz sana
Online hangi diyetisyenmiş bu hiçte haber verilmiyor.kızlar burası bayağı sessizleşti niye böyle oldu.
bakın gizli gizli kilo veriyoruz
ani karar ile online diyetisyene kayıt aldıktugbaFB ile liste çok zordu yapamayız mahçup olurum (her zaman yaptığım gibi ) oluruz önceden demek istemedim ve istemedik. dün zordu bırakacaktık neredeyse ama devam ediyoruz şimdilik bugün 2. gün
haklısın kuzum ama ben yıllardır 14.takımda hep aynı kilodayım 3 aşağı tekrar 5 yukarı gidip geliyorum arada diyetisyene de gittim üstelikOnline hangi diyetisyenmiş bu hiçte haber verilmiyor.
Bence bu sefer yapacaksın. Hatta sen bile kendine şaşıracaksın. O yüzden olumsuzluğa kapılma.haklısın kuzum ama ben yıllardır 14.takımda hep aynı kilodayım 3 aşağı tekrar 5 yukarı gidip geliyorum arada diyetisyene de gittim üstelikkısacası aynı şeyi deyip yapamamaktan utandım tuğba da mecburen diyemedi benim için hoş yapabilcekmiyim bilmiyorum yine de
ben güzel vermeseydim eğer başlamadan bitecekti maceramızBence bu sefer yapacaksın. Hatta sen bile kendine şaşıracaksın. O yüzden olumsuzluğa kapılma.
biliyosun en son diyetisyen tarafından ekilince düyetisyenlere küsmüştümOnline hangi diyetisyenmiş bu hiçte haber verilmiyor.
Araştırmadan dalmanız iyi olmuş. Bence baya başarılı gidiyorsunuz.biliyosun en son diyetisyen tarafından ekilince düyetisyenlere küsmüştümama instada reklam sayfasında denk geldim ve araştırmadan daldık
ben sabah vazgeçiyordum aslındaAraştırmadan dalmanız iyi olmuş. Bence baya başarılı gidiyorsunuz.
Vazgeçmeyin canm tam da sonuç alıyorken vazgeçilirmi hiçben sabah vazgeçiyordum aslında
yok kuzum vazgeçmek yokVazgeçmeyin canm tam da sonuç alıyorken vazgeçilirmi hiçyeni yıl partisini düşün hayallerini hatrla giyeceklerini düşün herşey çok güzel olucak lütfen devam yanınızdayız
SchonerDuft bu sefer başaracaksın inanıyoruz sana lütfen devam canm bütün başarıların arkasında yüzlerce yenilgiye rağmen vazgeçmemiş olmak vardır sende vazgeçme canm olucak ben de bir dönem öyle 70barajinda tikali idim bir önceki takimdan 14.takima gelene kadar hep senin gibi 2ileri bir geri 68alti gorunmemisti 70lerde tikali idim sonra sizle o baraji kirdim 60a infim canm ama bak ben de simdi kac aydir 60dan sonra yine tıkandın 60a kadar inin 1-2 cikip gene 60 oluyrm ama inaniyorum 50leride gorucem vazgecmezsek başarırız ❤
umuyorum canım çünkü cidden zorlanıyorum yaparken tuğba iyi bir kilo vermeseydi bende bırakırdım sanırım.Vazgeçmeyin canm tam da sonuç alıyorken vazgeçilirmi hiçyeni yıl partisini düşün hayallerini hatrla giyeceklerini düşün herşey çok güzel olucak lütfen devam yanınızdayız
SchonerDuft bu sefer başaracaksın inanıyoruz sana lütfen devam canm bütün başarıların arkasında yüzlerce yenilgiye rağmen vazgeçmemiş olmak vardır sende vazgeçme canm olucak ben de bir dönem öyle 70barajinda tikali idim bir önceki takimdan 14.takima gelene kadar hep senin gibi 2ileri bir geri 68alti gorunmemisti 70lerde tikali idim sonra sizle o baraji kirdim 60a infim canm ama bak ben de simdi kac aydir 60dan sonra yine tıkandın 60a kadar inin 1-2 cikip gene 60 oluyrm ama inaniyorum 50leride gorucem vazgecmezsek başarırız ❤
Cok iyi yapmışsın canım kesin sonuç alırsın online diyet bende yapmıştım bir ara şu patates detoksuna baslayalimda bakalim ne kadar vereceğizyok kuzum vazgeçmek yokinanıyorum bizde sizlerin yanına geleceğiz
bu arada 10 günlük bi program yaptığımız deneme amaçlı aldık, patates detoksunu deneyin isterseniz olmadı bizim listeyide bi denersin
Canm unuttum kusura bakmaCok iyi yapmışsın canım kesin sonuç alırsın online diyet bende yapmıştım bir ara şu patates detoksuna baslayalimda bakalim ne kadar vereceğizblonde ambition başlıyoruz dimi yarın detoks suyunun tarifiyle iki günlük koruma listesini atmadın yoksa baslamiyomuyuz dışardan alınacak varsa alayım
allahdan boy var kuzum vallah yoksa napardim bilmiom:)hmm haftaya da başka bir detoks patlatsana patates detoksu yap ben 4 gün yaptım bayağı gitti
o azim olsa keşke olsaydı hedefteydim şimdi :) sen boydan kazanıyorsun kuzum 65 te olsan fitsin 63 te olsan fitsin
çok geçmiş olsun canım haber et bize de
Aylarin birikimini 4 günde doyasiya yiyerek cikardin canim, hemen yarin eski yellow ol ve o 58 hedefine bir an önce odaklan ❤magickk baktn mı özele yolladm canm
Bence Sabah mutlaka başlayalm canm çünki ben çok fena gidiyorum toparlycak gibide diilim canm ama hiç olmaz ise detoks ile kendimi frenlerim ve aldgmı veririm yoksa başka türlü duramıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?