♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Aylarin birikimini 4 günde doyasiya yiyerek cikardin canim, hemen yarin eski yellow ol ve o 58 hedefine bir an önce odaklan ❤
Sağol canm öyle iştah filan yok aslında resmen boşu boşuna aldm kalorileri zaten miğdem artk küçülmüş açlk filan cekmiyor ve anında yerken tıkamıyorum ama tika basa tokken habire mutfaga gidip gidip bisiler hazirliyip yiyip iciyorum ne karnim aç ne de canımın çektiği var sırf kendimi avutmak yiyince mutlu olacakmışım gibi habire duygularımı bastırmak için yiyorum detoksdaym diye beynime yazym da başka uğraş bulayım kendime bari

Patetes yapyormussunuz ben onla hep verdim sende son 2 3 kilonu verir hedefine ulaşırsın

Sabah
Uyanınca
Sonbahar destek suyu
Kahvaltı 10 gibi
Yoğurtlu yulaflı ananas üstüne tarçın ve fındık
Ara
2 kupa yeşil çay
Öğlen
Karnabahar tabule
2 bardak destek suyu
Ara
6 çiğ kaju
2.kupa kusburnu hibisküs elmalı ve tarçın lı çay
Akşam
2 Kepçe kabak çorbası
1 bardak yeşil ayran
2 bardak destek suyu
Ara
1 kupa kahve içerim
Spor sabah 10 dk. Yağ yakma yaptım
3000 adım attım

Patetes yapyormussunuz ben onla hep verdim sende son 2 3 kilonu verir hedefine ulaşırsın
Canm bende patatesle hep 2kilo verdim ama zaten şuan +2yim ondan detoks ile yine anca 60.0 olurum yada belki 59ucundan görünür diye düşünüyorum gerçi bilmiyorum yapabilirsem aslında tam diyetsin verdigi gibi 2gin pates+2gün detoks sonrası+1hafta sebze bu şekilde yapmayı başarırsam aslında 58de olur

Muhteşem canm

Tabiki canım bende senin gibiyim başlayalım hemen

ucukgenclik diyetisyen işi ne oldu kan verdinmi sonuçlarını aldn mı canm ben kaçrdım oraları ne yaptn ? Baslamadysan bizle yarn patatese istersen sende başla canm
Diyetisyenin diyetine başladım. İlk defa bu saatte aç hissetmiyorum hatta akşam yemeğini 6'da bitirmiş olmama rağmen. Fakat akşam yemeğinden sonra ne olduysa garip bir şekilde vücudum alev atıyor. Ateşim var damarlarım belirginleşti ya üşüttüm o yüzden ya da baharatlar bana iyi gelmedi.
Bilmiyorumki zencefilim falan bütün malzemelerim var. İki hafta sonra kontrol var. Size de katılasım var.

Yeni aldığın kilo hemen gider bence canım ama kilon az onu da hesaba katarsak 2 kilo bile çok iyi.

Canm diyetisyene başladı isen hiç katilma o senin direk kendine uygun liste vermistir birkac güne aclik gider miğden alisir zaten son denemende de kötü yapmsti patates seni ondan hic girme boşver doktor ile yağdan vermeye bak ben normalde detoks zaten 2ay da bir filan uygun ben taa bayramda detoks yapmistim aylar oldu ve şuan ödemim olmasa yine yapmam ama 2kiloya yakn ödem tuttum onu atmak için detoks gerekli sonra 2kilo yağdan verip işi bitircem sen zaten diyettesin ödemin yoktur ki ben diyet dışı ve karbonhidrat ağırlıklı beslendigim için atmam gereken ödem var canm sen diyet ve sporununa devam önemli olan yağları yakmak

Aynisinin tipkisi
Sadece sabah ben ananas yerine nar yedim

aaaa cok güzel kuzum ücreti nekadar?

Harika canim ya bakalım 10 gün sonra nasil fark edecek moral de olur insana gr bile moral veriyor
hedefim 4 kilo vermek bakalım verecek gibi duruyorum ama proteine geçince belki yavaşlayacbilir. vermez mi ilk gün pişman oldum manyakmıyım ben dedim açım ben açım diye dolandım etrafta patatesten dha zor yeminle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…