- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Sağol canm öyle iştah filan yok aslında resmen boşu boşuna aldm kalorileri zaten miğdem artk küçülmüş açlk filan cekmiyor ve anında yerken tıkamıyorum ama tika basa tokken habire mutfaga gidip gidip bisiler hazirliyip yiyip iciyorum ne karnim aç ne de canımın çektiği var sırf kendimi avutmak yiyince mutlu olacakmışım gibi habire duygularımı bastırmak için yiyorumAylarin birikimini 4 günde doyasiya yiyerek cikardin canim, hemen yarin eski yellow ol ve o 58 hedefine bir an önce odaklan ❤
Patetes yapyormussunuz ben onla hep verdim sende son 2 3 kilonu verir hedefine ulaşırsınSağol canm öyle iştah filan yok aslında resmen boşu boşuna aldm kalorileri zaten miğdem artk küçülmüş açlk filan cekmiyor ve anında yerken tıkamıyorum ama tika basa tokken habire mutfaga gidip gidip bisiler hazirliyip yiyip iciyorum ne karnim aç ne de canımın çektiği var sırf kendimi avutmak yiyince mutlu olacakmışım gibi habire duygularımı bastırmak için yiyorumdetoksdaym diye beynime yazym da başka uğraş bulayım kendime bari
Canm bende patatesle hep 2kilo verdim ama zaten şuan +2yim ondan detoks ile yine anca 60.0 olurum yada belki 59ucundan görünür diye düşünüyorum gerçi bilmiyorum yapabilirsem aslında tam diyetsin verdigi gibi 2gin pates+2gün detoks sonrası+1hafta sebze bu şekilde yapmayı başarırsam aslında 58de olurPatetes yapyormussunuz ben onla hep verdim sende son 2 3 kilonu verir hedefine ulaşırsın
Muhteşem canmSabah
Uyanınca
Sonbahar destek suyu
Kahvaltı 10 gibi
Yoğurtlu yulaflı ananas üstüne tarçın ve fındık
Ara
2 kupa yeşil çay
Öğlen
Karnabahar tabule
2 bardak destek suyu
Ara
6 çiğ kaju
2.kupa kusburnu hibisküs elmalı ve tarçın lı çay
Akşam
2 Kepçe kabak çorbası
1 bardak yeşil ayran
2 bardak destek suyu
Ara
1 kupa kahve içerim
Spor sabah 10 dk. Yağ yakma yaptım
3000 adım attım
Tabiki canım bende senin gibiyimmagickk baktn mı özele yolladm canm
Bence Sabah mutlaka başlayalm canm çünki ben çok fena gidiyorum toparlycak gibide diilim canm ama hiç olmaz ise detoks ile kendimi frenlerim ve aldgmı veririm yoksa başka türlü duramıycam
Diyetisyenin diyetine başladım. İlk defa bu saatte aç hissetmiyorum hatta akşam yemeğini 6'da bitirmiş olmama rağmen. Fakat akşam yemeğinden sonra ne olduysa garip bir şekilde vücudum alev atıyor. Ateşim var damarlarım belirginleşti ya üşüttüm o yüzden ya da baharatlar bana iyi gelmedi.ucukgenclik diyetisyen işi ne oldu kan verdinmi sonuçlarını aldn mı canm ben kaçrdım oraları ne yaptn ? Baslamadysan bizle yarn patatese istersen sende başla canm
Yeni aldığın kilo hemen gider bence canım ama kilon az onu da hesaba katarsak 2 kilo bile çok iyi.Canm bende patatesle hep 2kilo verdim ama zaten şuan +2yim ondan detoks ile yine anca 60.0 olurum yada belki 59ucundan görünür diye düşünüyorum gerçi bilmiyorum yapabilirsem aslında tam diyetsin verdigi gibi 2gin pates+2gün detoks sonrası+1hafta sebze bu şekilde yapmayı başarırsam aslında 58de olur
Canm diyetisyene başladı isen hiç katilma o senin direk kendine uygun liste vermistir birkac güne aclik gider miğden alisir zaten son denemende de kötü yapmsti patates seni ondan hic girme boşver doktor ile yağdan vermeye bak ben normalde detoks zaten 2ay da bir filan uygun ben taa bayramda detoks yapmistim aylar oldu ve şuan ödemim olmasa yine yapmam ama 2kiloya yakn ödem tuttum onu atmak için detoks gerekli sonra 2kilo yağdan verip işi bitircemDiyetisyenin diyetine başladım. İlk defa bu saatte aç hissetmiyorum hatta akşam yemeğini 6'da bitirmiş olmama rağmen. Fakat akşam yemeğinden sonra ne olduysa garip bir şekilde vücudum alev atıyor. Ateşim var damarlarım belirginleşti ya üşüttüm o yüzden ya da baharatlar bana iyi gelmedi.
Bilmiyorumki zencefilim falan bütün malzemelerim var. İki hafta sonra kontrol var. Size de katılasım var.
Aynisinin tipkisiSabah
Uyanınca
Sonbahar destek suyu
Kahvaltı 10 gibi
Yoğurtlu yulaflı ananas üstüne tarçın ve fındık
Ara
2 kupa yeşil çay
Öğlen
Karnabahar tabule
2 bardak destek suyu
Ara
6 çiğ kaju
2.kupa kusburnu hibisküs elmalı ve tarçın lı çay
Akşam
2 Kepçe kabak çorbası
1 bardak yeşil ayran
2 bardak destek suyu
Ara
1 kupa kahve içerim
Spor sabah 10 dk. Yağ yakma yaptım
3000 adım attım
aaaa cok güzel kuzum ücreti nekadar?kızlar burası bayağı sessizleşti niye böyle oldu.
bakın gizli gizli kilo veriyoruz
ani karar ile online diyetisyene kayıt aldıktugbaFB ile liste çok zordu yapamayız mahçup olurum (her zaman yaptığım gibi ) oluruz önceden demek istemedim ve istemedik. dün zordu bırakacaktık neredeyse ama devam ediyoruz şimdilik bugün 2. gün
50 TL canım 10 günlük program adı gamze altınayaaaa cok güzel kuzum ücreti nekadar?
Hiçbirşey değilmiş fiyatı ya genelde 100 yada 150 tl gördüm fiyatları uygunmuş50 TL canım 10 günlük program adı gamze altınay
ay evet cok iyi hadi 10 gün bi deneyin bakalim bozmadan nasil faydasini görceksiniz50 TL canım 10 günlük program adı gamze altınay
evet fiyt uygun bayan da ilgili en önemlisi listeler çok iyiHiçbirşey değilmiş fiyatı ya genelde 100 yada 150 tl gördüm fiyatları uygunmuş
valla 6yı gördüm buki iki günde -700 verdim wc de yok yaniay evet cok iyi hadi 10 gün bi deneyin bakalim bozmadan nasil faydasini görceksiniz
Harika canim ya bakalım 10 gün sonra nasil fark edecek moral de olur insana gr bile moral veriyorevet fiyt uygun bayan da ilgili en önemlisi listeler çok iyi
valla 6yı gördüm buki iki günde -700 verdim wc de yok yani
of cok iyi hadi devamida gelsin canim söyle 7 den baya bi uzaklas insallahevet fiyt uygun bayan da ilgili en önemlisi listeler çok iyi
valla 6yı gördüm buki iki günde -700 verdim wc de yok yani
hedefim 4 kilo vermek bakalım verecek gibi duruyorum ama proteine geçince belki yavaşlayacbilir. vermez mi ilk gün pişman oldum manyakmıyım ben dedim açım ben açım diye dolandım etrafta patatesten dha zor yeminle .Harika canim ya bakalım 10 gün sonra nasil fark edecek moral de olur insana gr bile moral veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?