- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Gördüm gördümBence sorma bana bi peyniri cok gördü gòrdun mübitteri kesinlikle kabul etmez
Uzan biraz canım yarın yumurta ye istersen açlığın için daha iyi olurKızlar naslsnz betüm içecekleri eksiksiz içtim ve sonunda şükür detoksun 2.günü tamamlandı ama çok kötüyüm migrenim tuttu
Yaa ne güzel ok canım atarsınhmm anladim ben gecenlerde bi yapmistim abimin ogluna seker yedirmek istemiolar daha Kücük diye birlikde yapmistik bayada güüzl olmustu… tekrar yapinca atarim:)
Proteinden birşey olmazda sarmayı bilemedimEt ve balik urunleri bide bolca sarma simdilik bunlarama ben su an cumartesiye gore artidaym neden oldu anlamadim 55 e ciktim gerci bi kac gundur kabizlik var
Sağol canm benim yarn tok olurum yarn tavuk var aktiva var yoğurt ve sebzevar tok tutar ama bugün yağsz tuzsuz patates çok çirkin diye yiyemedim ondan aç kaldm canm sabah 2yemistim ama öğlen 1taneyi bile bitiremedim akşamda 1taneyi bile yiyemeyince ondan aç kaldm canmGördüm gördüm
Yemeye kıyamam zaten şu tok halimle 69.50 çıktım
Uzan biraz canım yarın yumurta ye istersen açlığın için daha iyi olur
Yaa ne güzel ok canım atarsın
Proteinden birşey olmazda sarmayı bilemedim
Bende tok halimle 67.8 ciktimGördüm gördüm
Yemeye kıyamam zaten şu tok halimle 69.50 çıktım
Uzan biraz canım yarın yumurta ye istersen açlığın için daha iyi olur
Yaa ne güzel ok canım atarsın
Proteinden birşey olmazda sarmayı bilemedim
Süt ve çekirdek kahvenin çok kötü bir etkisi olmaz herhalde.Bende tok halimle 67.8 ciktim
Ama arkadasimla disari ciktim en kucuk boy latte ictim
Bende yeme konusunda pazara kadar tutucam 2+2 4gunluk programı pazar sabahı tamamlayp bitirmiş olarak pikniğe gidicezBen kendimi tutuyorum. Cumartesiye kadar tutucam. Sonra fazla verince vücut şımarıyor. Bu hafta bunu denicem
En son bende öyle olmuştumSağol canm benim yarn tok olurum yarn tavuk var aktiva var yoğurt ve sebzevar tok tutar ama bugün yağsz tuzsuz patates çok çirkin diye yiyemedim ondan aç kaldm canm sabah 2yemistim ama öğlen 1taneyi bile bitiremedim akşamda 1taneyi bile yiyemeyince ondan aç kaldm canm
Ama yarn güzel şeyler var savahki yoğurdu yemek için bekliyorum
akşam tok karna bile artk 70olmamak harika canm 65e gel iyice rahatlıycaksın ki bu gidiş ile kısa sürede 65gececeksiniz belli ❤
Keşke filtre içeydin canım yaBende tok halimle 67.8 ciktim
Ama arkadasimla disari ciktim en kucuk boy latte ictim
Bugün bende tavuk yedim midem bayram etti valla.Bugün salata ve et günüydü.
Yarın brokoli ve yeşil otlardan yapılmış salataya güzel bir gün geçiricem.
Bu 3 gün hiç kolay değil benim için çok zor geçerdiEn son bende öyle olmuştum
Tartiyı düşündüm hep başka türlü dayanamazdım
Şuan bile 7ler yok çok mutluyum umarım yarına 67yi de görürüm.
Bugün zumba ve karın çalıştım az kalori fazladan yaktım yani
Keşke filtre içeydin canım ya
Wc ne durumda
Bugün bende tavuk yedim midem bayram etti valla.
3 gün de kereviz var birde kabak çorbası.
Bana da öyle oldu canım ilk gün bozdum zaten kuş eti yedim gözüm nasıl dönmüştü ilk defa öyle oldumBu 3 gün hiç kolay değil benim için çok zor geçerdi
Günaydın canımGünaydın kızlar
tartıldın mııııGünaydın en güzel en fit bayanlar
Tartıldım kuzum 60.6 çıktmtartıldın mıııı
Harika canim ya çok sevindim ben tartılmadım yarın tartilicam62.1 den 60.6 ya kızlar bu hafta gelen 1.5 geri gitti kızlarbugun ve yarınki 2günlük program ilede 500grm daha gider sanırm
magickk sen tartıldın mı? Bugün fark varmı canm?
Sen yarın kesin 59u göreceksin benceHarika canim ya çok sevindim ben tartılmadım yarın tartilicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?