♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bence sorma bana bi peyniri cok gördü gòrdun mü bitteri kesinlikle kabul etmez
Gördüm gördüm
Yemeye kıyamam zaten şu tok halimle 69.50 çıktım
Kızlar naslsnz betüm içecekleri eksiksiz içtim ve sonunda şükür detoksun 2.günü tamamlandı ama çok kötüyüm migrenim tuttu
Uzan biraz canım yarın yumurta ye istersen açlığın için daha iyi olur
hmm anladim ben gecenlerde bi yapmistim abimin ogluna seker yedirmek istemiolar daha Kücük diye birlikde yapmistik bayada güüzl olmustu… tekrar yapinca atarim:)
Yaa ne güzel ok canım atarsın
Et ve balik urunleri bide bolca sarma simdilik bunlar ama ben su an cumartesiye gore artidaym neden oldu anlamadim 55 e ciktim gerci bi kac gundur kabizlik var
Proteinden birşey olmazda sarmayı bilemedim

Sağol canm benim yarn tok olurum yarn tavuk var aktiva var yoğurt ve sebzevar tok tutar ama bugün yağsz tuzsuz patates çok çirkin diye yiyemedim ondan aç kaldm canm sabah 2yemistim ama öğlen 1taneyi bile bitiremedim akşamda 1taneyi bile yiyemeyince ondan aç kaldm canm
Ama yarn güzel şeyler var savahki yoğurdu yemek için bekliyorum
akşam tok karna bile artk 70olmamak harika canm 65e gel iyice rahatlıycaksın ki bu gidiş ile kısa sürede 65gececeksiniz belli ❤

Bende tok halimle 67.8 ciktim
Ama arkadasimla disari ciktim en kucuk boy latte ictim

En son bende öyle olmuştum
Tartiyı düşündüm hep başka türlü dayanamazdım
Şuan bile 7ler yok çok mutluyum umarım yarına 67yi de görürüm.
Bugün zumba ve karın çalıştım az kalori fazladan yaktım yani
Bende tok halimle 67.8 ciktim
Ama arkadasimla disari ciktim en kucuk boy latte ictim
Keşke filtre içeydin canım ya
Wc ne durumda
Bugün salata ve et günüydü.
Yarın brokoli ve yeşil otlardan yapılmış salataya güzel bir gün geçiricem.
Bugün bende tavuk yedim midem bayram etti valla.
3 gün de kereviz var birde kabak çorbası.

Bu 3 gün hiç kolay değil benim için çok zor geçerdi

tartıldın mıııı
Tartıldım kuzum 60.6 çıktm şükür yine mezuniyet kilomdaym ve inşallh şu 60barajınıda artk kırarım sabah çok oynadı tartı 60.3ile 60.6 arası gidip geldi ondan bekledim sürekli ikisi arasında gitti neyse dedim artk 60.3 de yarına netlesir galiba

62.1 den 60.6 ya kızlar bu hafta gelen 1.5 geri gitti kızlar bugun ve yarınki 2günlük program ilede 500grm daha gider sanırm
magickk sen tartıldın mı? Bugün fark varmı canm?
Harika canim ya çok sevindim ben tartılmadım yarın tartilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…