Dün misafiri vardi benim taanidigimSen yarın kesin 59u göreceksin bence
Bende pazar sabahı görürüm inşlh
Yooo hayır o magick gitti artık herşeyi götüren ama haftaya doğumgünü var o günü bekliyorum
süper ha gayret 5 leri göreceksinTartıldım kuzum 60.6 çıktmşükür yine mezuniyet kilomdaym ve inşallh şu 60barajınıda artk kırarım sabah çok oynadı tartı 60.3ile 60.6 arası gidip geldi ondan bekledim sürekli ikisi arasında gitti neyse dedim artk 60.3 de yarına netlesir galiba
o magic gitti havaların kısa sürdüYooo hayır o magick gitti artık herşeyi götüren ama haftaya doğumgünü var o günü bekliyorum
kızların hepsi mezun olup gidecek hızlanmamız lazımsüper ha gayret 5 leri göreceksin
yaa evet hızlanalım uçalım koşalımo magic gitti havaların kısa sürdü
kızların hepsi mezun olup gidecek hızlanmamız lazım
kız ben çok sevdim kerevizli yoğurdu ve tokumdabugünüm çok zor geçecekyeni yedim ama açım
Niden farklı niden nidenkız ben çok sevdim kerevizli yoğurdu ve tokumda
gerçi ikimizin sabahları bugün farklı
Sabah zaten doymadım ki chia dan ara öğün olur ana yemek olmazkız ben çok sevdim kerevizli yoğurdu ve tokumda
gerçi ikimizin sabahları bugün farklı
inşallah canm ya çok kötü oldum bugün yinesüper ha gayret 5 leri göreceksin
Detoks seni çok zorladı. Geçen sefer bu kadar kötü olmamıştın.inşallah canm ya çok kötü oldum bugün yinetavuk sıfır yağ sıfır tuz okadar kötü olmş ki zor yuttum zaten bir avuç aktiva ile de ta 14:00 ye kadar durunca baya tansiyonum düşmüş tü ayağa kalkamadm tavuğuda el kadar incecik parça nın yarısını bile yiyemedim ben tatsz şeyleri yiyemiyorum ya aç durmak daha güzel geliyor of neyseki 1yeşil elma hakkı vardı ve şuan elmayı yiyorum o iğrencliklerden sonra elma enfes geldi gözüme valla işkence çektm resmen of
bizim iş yerinde kahvaltı vardı ben klasik kahvaltı yedim schonerde chialı yoğurt yediNiden farklı niden niden
yarın evdeyim allahtanSabah zaten doymadım ki chia dan ara öğün olur ana yemek olmaz
yarın sende bir tık zorlanırsın .
yediklerimize bakıyorum da protein yiyoruz her öğünde tabi karbonhidrat değeri biraz daha yüksek
AahaahhaaKıslarcım size zayıflamanın formülünü veriyim çok çiğneyin lokmayla dans edin öyle yutun çok işe yarar bu
tamam canim:)Gördüm gördüm
Yemeye kıyamam zaten şu tok halimle 69.50 çıktım
Uzan biraz canım yarın yumurta ye istersen açlığın için daha iyi olur
Yaa ne güzel ok canım atarsın
Proteinden birşey olmazda sarmayı bilemedim
O adalet yarın tartıda tecelli eder merak etmebizim iş yerinde kahvaltı vardı ben klasik kahvaltı yedim schonerde chialı yoğurt yedi
where is the adalet
sen yenisin galibaAahaahhaaburda çoğumuz 20şer kilo vermis insanlarz zayflama yarslarndan mezun olup kendimize topik açtktan sonra birinin formül vericem çok çiğneyin demesi ne kadar komik yanlş anlamada bu ancak hayatnda ilk kez diyet yapacak ve nerden baslycagnı bilmeyene ilk tavsiye olabilir bunu birde formül diye böyle bir topiğe yazınca aşırı komik oldu
nasıl bi diyettir oO adalet yarın tartıda tecelli eder merak etme
Bende o kahvaltıdan edicemama pazar a kadar sabır nolur pazar şu tartı 59.8 desin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?