♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Detoks seni çok zorladı. Geçen sefer bu kadar kötü olmamıştın.
Diğer detoklar beni hic zorlamiyor canm çünki tatları kötü diil ondan tek bu zorluyor beni Ben patatesi 6-7 ay önce yapmstm canm o zaman da aç durmustum pataresten 1-2 çatal alp bırayodum aç duruyodum resmen canm tadı kötü şeyler yiyip içmek beni çok zorluyor şu detoks çayları formçaylari filan hepsi birden baya zorladı ama neyse artk 3.gün bile bitti saylr canm sadece yarın kaldı geriye onuda yaptm mı tamam bidaha da hayat boyu yapmam bu detoksu zatn ahh hurma senin gözünü seveyim

Aynen canım ya yiyemiyorum tatsız tuzsuz şeyleri kaç kere kusacağım geldi yok bulaşmayalım bir daha patatese zor tutuyorum kendimi bugün bitti zaten yarın yapmiycam ben belki akşam bile normal yemeğimi yerim boşver mutluyuz biz böyle ne gerek var patatese

ucukgenclik bu hafta nasıl bi beslenme yaptığını bilmediğim için

1 haftada 10kilo diyeti yapıyor olabilir yani senin diyetin etkileri patatesinkinden daha ağır olmuş bende kendimi kötü oldm sanıyodum felçli gibi yatıom tòvbe estafurullah pert bir halde yatalak oldum ama neyseki hala mantığım benimle

Aynen canım ikimizde çok zorlandık kalsın ben böyle iyiyim hayattan soğudum resmen
Akşama yoğurtlu semiz otu yiycem çok severim onu bide bukez artk azıcık himalaye tuzu eklerim tansiyonumda düzelir tadıda güzel olur diye dusunuyorum canm artk ben yarnda kendimi tutsam diyorum çünki 2gün patates 1gün detoks sonrasını yapms oldum zaten tek günüm kaldı hiç olmazsa yarnîda yapıp 60barajını kırsam emeğime denye bari diyorum ondan pes etmedim ama her gün bir kaçamak ekliyorum canım dün kahve ile 1incir yemistim bugünde kahve ile 1mini muz yedim canm yarında ya 1haslama yumurta yada 1mini muz yerim yine o tok tutar diye düşünüyorum komple bırakmaktansa bu şekil ilerliyorum canm sen zaten belki sabah 59olmuş olursun ama benim 1gün daha yapmam lazm ki bende 59 olayım canm

ahahaha
iş yerinde 2 ekranım var biri dev ekran diğeri minicik kk yı mecburen kimse görmesin diye küçük ekrana alıyorum eee gözlerde malum bozuk ondan yani yoksa diyet bize vız gelir tırıs gider akşam kabak çorbasının hayalini kuruyorum o derece

Yarın tartıda hayal ettiğim sayıyı görmezsem bir haftada 10 kilo diyetini kesin yapmaya başlıycam. Yellow beni tanımış sen nasıl beni tanıyamazsın tubiiiiiii. Ah tubim ah. Kahvaltı yapmak sana yaramadı.

Kabak çorbasını bilmem ama brokoli çorbası artık benden sorulur.

Kızlar aramızda kalsın görüntü olarak incelemiş gözüküyorum. Yüzüme baktığımda yanaklar gözler çöktü. Fakat tartıya gelcek olursak bugün tartıya harakiri yapasım geldi. Tamam kahvaltı sonrası artık daha fazla dayanamayıp tartıldım ama yok yani ya yok.

Tabi canım arada sağlıklı kaçamak yapacaksın ki bıkmayasın yoksa bu detoks çekilmez yarın büyük ihtimal 59 olurum ben doğru çünkü tokken bile 60.6 çıktım yarın 59 u ucundan olsun görürüm diye düşünüyorum

Ay ben anca açken çıktm sabah 60.6 yı bende istiyorum yaaa bende bende

Açıkcası diyet işi iyi oldu artık gece açım açım diye dolaşmıyorum. Açlıktan uyku uyuyamıyordum. Hala tartılmadım ama cumartesi durumumu merak ediyorum.
yarına az kaldı :) ama kahvaltıdan önce birşey yeyip içmeden önce tartıl öbür türlüsü yanlış olur
yoğurt ile pişirseydin fırında kız. ben o kdar uymuyorum yoksa yiyemem
yarın evdeyim allahtan
p.tesi omlet var onu bekliyorum dört gözle
ben çalışıyorum ay kış omleti umarım güzel olur kuru domates koyacak mısın ? hergün inceliyorum listeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…