- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Ay ne biliyim belki birine faydam olur dedimAahaahhaaburda çoğumuz 20şer kilo vermis insanlarz zayflama yarslarndan mezun olup kendimize topik açtktan sonra birinin formül vericem çok çiğneyin demesi ne kadar komik yanlş anlamada bu ancak hayatnda ilk kez diyet yapacak ve nerden baslycagnı bilmeyene ilk tavsiye olabilir bunu birde formül diye böyle bir topiğe yazınca aşırı komik oldu
Yok canm estafurullah ne kusuruAy ne biliyim belki birine faydam olur dedimkusura bakmayın
Canım birak bence zorlama bak ben ilk günden mahvoldum boşver ya senden önemli miKızlar herkes yaşyrmu hayatta mı
Ben yarn detoks sonrasına devam edemiycem galiba normal diyete döncem artk fena oldum tansiyonum düştü ve miğdem de listedeki şeyleri almıyor
Evt canm ya çok fena yaptı ve resmen hayattan soğuttu beniblonde ambition canım ben ancak toparladım gerçekten mahvetti bu sefer sende yarın toparlarsın yarın yapma sakın baş ağrısı çekiyorum hala geçmedi düşün yani
Olsun canım boşver senin regle de az kaldı ondanda böylesin ama yarın düşüş görürsün mutlakaEvt canm ya çok fena yaptı ve resmen hayattan soğuttu beniof üzüldüm çünkü 60.5 u bile kıramadım 60.6 ile mezun oldum bıraktm 62.8e kadar çıktı ve tekrar 60.5a indim sonra geçen hafta 60.8 oldu ve hafta içi 62.1 e kadar geri çıktı ve şdi tekar 60.6 2-3 aydr aynı yerde dönüp dolasyrm 60da tıkandım çok üzgünüm
Hiç sanmyrm ya umudumda gittiOlsun canım boşver senin regle de az kaldı ondanda böylesin ama yarın düşüş görürsün mutlaka
Yellow yapma böyle beynine olumsuz sinyaller gönderiyorsun. Gideceği varsada vücut kitlicek. Bak yoksa yoksa çokta duygusallık var yoksa bebiş mi var. Acaba o mu tartıda kendini gösteriyor.Hiç sanmyrm ya umudumda gittitartıldım şimdi 61.8 çıktı hiç gitmemiş bugün wc ye de çıkmyorum durdu nedense dün ki gibi diil sabah gene 60.6 - 60.8 yada 60.5 olacak demek ki hiçbişi gitmedi
Allah korusun canmYellow yapma böyle beynine olumsuz sinyaller gönderiyorsun. Gideceği varsada vücut kitlicek. Bak yoksa yoksa çokta duygusallık var yoksa bebiş mi var. Acaba o mu tartıda kendini gösteriyor.
Bak sana çok önemli ve ayrıntılı bir tavsiye çok gizli bir buluş söylüyorum. O göbeği dümdüz yapacak. Dikkatli oku bak. Olduğun yerde göbeğini çek bırak çek bırak titret onu. Başka bir şeye gerek yok.Allah korusun canmAllah isteyene versin bana 1tane fazla fazla yetiyor 2.yi asla istemem de kaldıramam da Allah korusun diyorum regleme 3-4gün kaldı ondan iniş çıkışlı ruh halim hormonlar devreye girdi sanırım ama artk hala tam istediğim kiloda ve ölçülerde diilim diye morelim bozuluyor şu göbeğim hala dümdüz diil ya sinir oluyorum
Evet onu yapıyorum canm hakikaten o etkili çek bırak içten kasları topluyorBak sana çok önemli ve ayrıntılı bir tavsiye çok gizli bir buluş söylüyorum. O göbeği dümdüz yapacak. Dikkatli oku bak. Olduğun yerde göbeğini çek bırak çek bırak titret onu. Başka bir şeye gerek yok.
Bak sana çok önemli ve ayrıntılı bir tavsiye çok gizli bir buluş söylüyorum. O göbeği dümdüz yapacak. Dikkatli oku bak. Olduğun yerde göbeğini çek bırak çek bırak titret onu. Başka bir şeye gerek yok.
Katlyrm mira evde olduğu için ne evde yapabildim nede plates derslerine gidebildimOkullar başlasa da bende spora tekrar başlasam
Okullar başlasa da bende spora tekrar başlasam
Kızlar bahanenizde hazır. Sizleri seviyorum. Ben de işte kaçamak hiç yapmıycamda bugün mısıra dayanamadım işte gene bir tane yedim. Şimdi de karnım benimle konuşuyor. Bir mısır için bu yaşananlara değer mi ah değer miKatlyrm mira evde olduğu için ne evde yapabildim nede plates derslerine gidebildimneyseki pazartesi okul açılıyor ve sporlara geri dönmüş olacağız
Bazen seni anlamıyorum burdaki mantğı bulamadmKızlar bahanenizde hazır. Sizleri seviyorum. Ben de işte kaçamak hiç yapmıycamda bugün mısıra dayanamadım işte gene bir tane yedim. Şimdi de karnım benimle konuşuyor. Bir mısır için bu yaşananlara değer mi ah değer mi
Biliyorum. Sizin yanınızda ben zaten o kadar az spor yapıyorum ki. Bir buçuk saat dolmadan eve dönüyorum. Benim içim geçmiş.Bazen seni anlamıyorum burdaki mantğı bulamadmbunu başkasına söylesen olurda bize söylemen komik bence spor aşkı olan iki kişinin spora bahane bulması heleki hayatta en sevdiği şeylerin başında spor olan ve her koşulda spora zaman yaratan bana bunu demen bunlar kedi diil canm evde tek bırakp platese gidemiyorum malesef tabi senin spora bakış açın bizden çok farklı oldgu için sen sporu diyet gibi görüyor olabilirsin yoksa biz senin yerinde çocuksuz ve bekar olsak olpiyatlara hazırlanr gibi spor yapardk emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?