- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Şimdi biraz daha iyi gibiyimde şakaklarım tak tak atıyor canm ağrı kesici içtim o biraz daha kendime getirdi 2gecedir migren geliyor gibi olup geri gidiyorSen nasıl oldun yellow hala halsizliğin devam ediyor mu?
İyi diyelim iyi olalım kuzumm. Çakıl hala hasta, hala ateşli. 6 gün oldu anlayamıyorum. Azı dişlerinden birini patlattı üstelik ve diş yerinden yanağına kadar bembeyaz oldu, şişti. Diş etleri kızarmış, aftlar var boğazına kadar. Hiçbir şey yedirip içiremşyorjm. Durup durup ağlıyor. Uyku deseniz kalmadı nerdeyse. 10dk da bir ağlıyor ve sonra uykuya dalıyor. Biraz sonra yine aynı. Lütfen tecrübesi olan varsa söylesin, tüm önerilere açığımKizilbodur nasıl oldunuz canım
Canm eczaneden dut şurubu diye bir şey var onu o ağız yaralara sür geçiriyor ama dur pekmezi diil sakın karıştırma dut şurubu olan canmİyi diyelim iyi olalım kuzumm. Çakıl hala hasta, hala ateşli. 6 gün oldu anlayamıyorum. Azı dişlerinden birini patlattı üstelik ve diş yerinden yanağına kadar bembeyaz oldu, şişti. Diş etleri kızarmış, aftlar var boğazına kadar. Hiçbir şey yedirip içiremşyorjm. Durup durup ağlıyor. Uyku deseniz kalmadı nerdeyse. 10dk da bir ağlıyor ve sonra uykuya dalıyor. Biraz sonra yine aynı. Lütfen tecrübesi olan varsa söylesin, tüm önerilere açığımBurda sürekli yazıp sizi de darlamak istemiyorum ama üzgün hissediyorum.
Teşekkür ederinmm. Alayım yarın eczaneden iyi gelir inşallahhCanm eczaneden dut şurubu diye bir şey var onu o ağız yaralara sür geçiriyor ama dur pekmezi diil sakın karıştırma dut şurubu olan canm
Regl olmakta migreni baya etkiliyor. Ama bunu yapmasan sen daha huzursuz hissedicektin kendini. Eşin dost mu düşman mı şuan bilemedim ay ayrı bir mesele. İyi hoş seni halsiz gördükçe mutlu etmek istemiştir. Çaylar evet çok içince baya ağır geliyor. Ben de baş dönmesi yapmıştı. Yeşil çay severim ama en son aldığım nasıl bir şeyse beynimi bildiğin sağ sola atıyor, garip bir şey.Şimdi biraz daha iyi gibiyimde şakaklarım tak tak atıyor canm ağrı kesici içtim o biraz daha kendime getirdi 2gecedir migren geliyor gibi olup geri gidiyortam regle ye yakın bu ağır detoks migrenimi baya tetikledi ve eşim tramüsü +muzlu çikolatalı pasta almış bak ensevdiklerinden aldm diyo gece gece şakamısın sen detoks da oldumu biliyodun dedim bikere den bisey olmaz ye gitsin sende abartiyon detoksda pasta yesen ne olacak diyo ahaahaa 3.gün iyi dayandm bu çaylara ama yarn hayatta o çaylardan içmem tiksindim valla
Canm bende cumartesi tartı sonrası 4günüm öyle geçmişti hatta aynını yazdm aç diilken ve canim bile istemedigi seyleri bile yedim diye sırf stresden yemiştim o sorun bende de varYarın da tartu günü kizlar, kızabilirsiniz banakaç gündür elime ne geldiyse yedim sanırım, aç değilsem bile yedim. Övünmüyorum kesinlikle mahcup hissediyorum. Bir haftadır tartılmıyorum. O yüzden yarın tartılıp gerçekle yüzleşicem ve ipleri tekrar elime alıcam.
Teşekkür ederimmCanm bende cumartesi tartı sonrası 4günüm öyle geçmişti hatta aynını yazdm aç diilken ve canim bile istemedigi seyleri bile yedim diye sırf stresden yemiştim o sorun bende de vartek kilo alma sebebim o dur zaten canm eşimle sorunum vardı ve 4gün deli gibi aynı yemistim bende Allahtan sonra kendime geldim ve zararı telafi için hemen detoksa girdim bugünle birlikte 3gün detoks yaptm ve normal kilo geri döndüm sabaha da normal diyetime döncem her şey biz insanlar için bu yatta hergün güzel gecmiyor malesef büyük sorunlar yasadgmiz oluyor,başımıza bir dert bela geldiği oluyor yada hastalık bizi veya yavrumuzu buluyor ozmanlar elbetteki dikkat edemeyiz ama önemli olan atlatınca hemen telafi etmek ve çok uzun sürmeden kendimizi frenleyip yola devam etmek ❤ sen zaten çok güzel kilo veriyorsun ondan hiç üzülme o aldıkların 3günde gider bak benim 3günde hepsi geri gitti işte önemli olan sağlık ,huzur,mutluluk canm gerisi hallolur zaten en kisa zamanda acil şifalar diliyorum çakıla❤
Sağol kuzummKizilbodur çok geçmiş olsun. Bağışıklık sistemi tabi iyice düşünce ağızda yaralar olarak patlamıştır.
Sende o da bu hafta zorlu bir süreç geçirdiniz. Kendine hakim olmalısın. Şubat hedefini unutma onu aklına getir.
Gecen hafta: 68.4
Bu hafta : 67.3
Giden : 1.1
Az verdim diye dusunurken kahvalti sonrasi regl oldum5 gün sonra diyet programi bitiyor benimde gercek kilom ortaya cikar
Kızlar düz 68.00 çıktım sabah
harika
ay canm hem harika gitmis hemde tuğbayı bile yakalamssn aranizda 700grm var vallaha bravo
HİÇ bu açıdan düşünmemiştim
@tgb1907 kız seni yakalıyorum koş koş
[/QUOTE]CUMARTESİ LİSTESİ
kaptinn (54.7///)
Verano_porteno (57///)
Yellow -fit blonde (60.8///)sabit
magickk (60.8/59.8/-1/)
htc71 (64.2///)
ucukgenclik (69.4///)
tgb1907 (68.4/67.3/1.1/)
cakilinannesi (73.9/75.9/+2/)
SchonerDuft (70/68/2/)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?