Harikasınız canım tebrik ediyorum ikinizide @tgb1907
HİÇ bu açıdan düşünmemiştim
@tgb1907 kız seni yakalıyorum koş koş
Bende mesaj yazıp göndermedim kaç kez cevapla yazısı gözükmüyorduKızlar sayfa bende çok kasmaya başladı sizde de Öyle mi zor giriyorum geç açılıyor
Canm sen diyetisyenin diyetini uygulamadın mıCUMARTESİ LİSTESİ
kaptinn (54.7///)
Verano_porteno (57///)
Yellow -fit blonde (60.8///)sabit
magickk (60.8/59.8/-1/)
htc71 (64.2///)
ucukgenclik (69.4/69.2/0.2/)
tgb1907 (68.4/67.3/1.1/)
cakilinannesi (73.9/75.9/+2/)
SchonerDuft (70/68/2/)
Daha ne kadar kosabilirim aç geziyorum aç
HİÇ bu açıdan düşünmemiştim
@tgb1907 kız seni yakalıyorum koş koş
Kiz valla o kahvaltiyi etsem canim yanmayacakta
Brokoli corbasi icmiyormuydun aksamlari neden boyle oldu canim ☹sesin cikmiyordu buyuk bi dusus bekliyordum sendenCUMARTESİ LİSTESİ
kaptinn (54.7///)
Verano_porteno (57///)
Yellow -fit blonde (60.8///)sabit
magickk (60.8/59.8/-1/)
htc71 (64.2///)
ucukgenclik (69.4/69.2/0.2/)
tgb1907 (68.4/67.3/1.1/)
cakilinannesi (73.9/75.9/+2/)
SchonerDuft (70/68/2/)
Saol tatlim esas ben seni tebrik ederim 59 lara gecis yapmisinHarikasınız canım tebrik ediyorum ikinizide @tgb1907
Sağol kuzum sende bu hızla göreceksin merak etmeSaol tatlim esas ben seni tebrik ederim 59 lara gecis yapmisinmüthis yaa 59 hayalim Allahim sen konuyu biliyorsun
Uyguladım. Fakat hastanede olduğumuz gün dayanamadım bir tane gözleme yedim. Dünde mısır yedim. Belki bir kase çorbayı iki kase içtiğim içinde ölçüyü aşmış olabilirim. Bu hafta harfiyen uyguluycam. Geçtiğimiz hafta bende biraz dağıldım. Onunda etkisi var sanırım.Canm sen diyetisyenin diyetini uygulamadın mı☹
Ben onu sevip biraz fazla içtim sanırım.Brokoli corbasi icmiyormuydun aksamlari neden boyle oldu canim ☹sesin cikmiyordu buyuk bi dusus bekliyordum senden
AhahaDaha ne kadar kosabilirim aç geziyorum aç
Masayı görünce içim gitti benimde valla.Kiz valla o kahvaltiyi etsem canim yanmayacaktaedemedim iste ama chiali meyveye bayildim keske onu dünde yeseydim daha mutlu olurdum
Çok gerginim yaaKızlar naslsnz30dk cardio yapıp geldim direk karın ,bel odaklı idi ve karın kaslarım süper yandı çok güzel ağrıdı hergün bu cardio yu yapcm bakalım 1ay sonra ne kadar fark olucak şu göbek deliğinden 5-6 cm daha incelme yaşarsam dünyalar benim olur daha ne isterim
Bende dün öyle idim canm kendimize bazen fazla yükleniyoruz ondan oluyor aslında birazda beynimizi rahat bırakarak ilerlemeliyiz ve zaten reglife hormonları alt üst ediyor hepsi birden çok normal canm olumlu düşün hem ozaman bedende daha hizlı kilo verip şekilleniyor ❤
Bugünde benden çok yedi
1 dilim ananas 1 yk chialı yoğurt yedim
Ahaha
Aç gezme tubili göm dolapta ne varsa
Masayı görünce içim gitti benimde valla.
Zayıflayınca bizde yeriz
Çok gerginim yaa
Hem açım hemde regli belirtileri beni öldürüyor wc ye de çıkamıyorum.
Bende eşim gidince zumba yapacam sonra bölgesel çalışacam
Muhtesemsin canimKızlar naslsnz30dk cardio yapıp geldim direk karın ,bel odaklı idi ve karın kaslarım süper yandı çok güzel ağrıdı hergün bu cardio yu yapcm bakalım 1ay sonra ne kadar fark olucak şu göbek deliğinden 5-6 cm daha incelme yaşarsam dünyalar benim olur daha ne isterim
Hicde senden cok yemedim
Bugünde benden çok yedi
1 dilim ananas 1 yk chialı yoğurt yedim
Ahaha
Aç gezme tubili göm dolapta ne varsa
Masayı görünce içim gitti benimde valla.
Zayıflayınca bizde yeriz
Çok gerginim yaa
Hem açım hemde regli belirtileri beni öldürüyor wc ye de çıkamıyorum.
Bende eşim gidince zumba yapacam sonra bölgesel çalışacam
Muhtesemsin canimbende ip atladim zumba yapasim vardi birden bi agirlik çöktü oturdum kaldim
Hicde senden cok yemedimliste de ne varsa onu yedim p.tesi kapisalim güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?