- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Maşallahları var ikiside uçuku solladıKızlar tebrik ederim hepinizi nr güzel kilo veriyorsunuzz. Maşallah diyeyim nazarım değmesinucukgenclik kuzum üzülme yeni hafta yeni başlangıç. Bu hafta dahan güzel geçsin diğerindenn rakiplerimin de ayrı maşallahı var onlar kiloyu hızla aşağı çekerken ben yukarı doğru itekliyorum e bana da bi alkış
Ay ne bilim hafta sonu evde kalmaktan mutlu değilim belki ondandır.Bende dün öyle idim canm kendimize bazen fazla yükleniyoruz ondan oluyor aslında birazda beynimizi rahat bırakarak ilerlemeliyiz ve zaten reglife hormonları alt üst ediyor hepsi birden çok normal canm olumlu düşün hem ozaman bedende daha hizlı kilo verip şekilleniyor ❤
Kapışalım bebekMuhtesemsin canimbende ip atladim zumba yapasim vardi birden bi agirlik çöktü oturdum kaldim
Hicde senden cok yemedimliste de ne varsa onu yedim p.tesi kapisalim güzelim
Ya ben tek başımayım. Çünkü zirve tek kişilikYENİ HAFTA YENİ KAPIŞMALAR
kaptinn
Verano_porteno
Yellow -fit blonde= 60.8
magickk= 59.8
htc71= 64.2
tgb1907= 67.3
Schonerduft= 68.0
Uçukgençlik= 69.2
cakilinannesi= 75.9
Ucukkızla bu hafta destek olalım birbirşmşzeMaşallahları var ikiside uçuku solladısana en yakın olarak şuan yeni rakibin uçukkız hadi kapışın bu hafta en çok kiloyu kim verecek
Merak etme canm htc de tekYa ben tek başımayım. Çünkü zirve tek kişilik
BekleYENİ HAFTA YENİ KAPIŞMALAR
kaptinn
Verano_porteno
Yellow -fit blonde= 60.8
magickk= 59.8
htc71= 64.2
tgb1907= 67.3
Schonerduft= 68.0
Uçukgençlik= 69.2
cakilinannesi= 75.9
Yok kız valla bahane değilKızlar bahanenizde hazır. Sizleri seviyorum. Ben de işte kaçamak hiç yapmıycamda bugün mısıra dayanamadım işte gene bir tane yedim. Şimdi de karnım benimle konuşuyor. Bir mısır için bu yaşananlara değer mi ah değer mi
Bu hafta diyeti iki kez sabote ettim. Benim doymaz midemKızlar tebrik ederim hepinizi nr güzel kilo veriyorsunuzz. Maşallah diyeyim nazarım değmesinucukgenclik kuzum üzülme yeni hafta yeni başlangıç. Bu hafta dahan güzel geçsin diğerindenn rakiplerimin de ayrı maşallahı var onlar kiloyu hızla aşağı çekerken ben yukarı doğru itekliyorum e bana da bi alkış
Geçmiş olsun canım dikkat et bu ara kendineKızlar acilden geldik. Bugün klasik kahvaltıdan sonra tarhana çorbası içtim. Gün içinde baş dönmem durmadı bir de istiğfar edince vertigo atağı geçirmemek için gittim. İğne yapıp ilaç verdi. Bugünlerde hep aksilik başımda gibi hissetmeye başladım. Bitmedi Kasım ayı hiç sevmedim bu yıl bu ayı
Sağol canım. Daha dikkat edicemGeçmiş olsun canım dikkat et bu ara kendineKizilbodur sana ve ufaklığa da geçmiş olsun
Geçmiş olsun canmSağol canım. Daha dikkat edicem
Geçmiş olsun canm
Sağolun kızlar, teşekkür ederim. Doktor nasıl bir iğne vurduysa ilk defa böyle uyumuşum. Annem uyandırmasa uyumaya devam ederdim.
Geçmiş olsun canım nasılsın şu an?Kızlar acilden geldik. Bugün klasik kahvaltıdan sonra tarhana çorbası içtim. Gün içinde baş dönmem durmadı bir de istiğfar edince vertigo atağı geçirmemek için gittim. İğne yapıp ilaç verdi. Bugünlerde hep aksilik başımda gibi hissetmeye başladım. Bitmedi Kasım ayı hiç sevmedim bu yıl bu ayı
Sağol kuzummGeçmiş olsun canım dikkat et bu ara kendineKizilbodur sana ve ufaklığa da geçmiş olsun
Sağol canım. Bugün daha iyiyim. Çakıl nasıl oldu?Geçmiş olsun canım nasılsın şu an?
SevindimmSağol canım. Bugün daha iyiyim. Çakıl nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?