♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Maşallahları var ikiside uçuku solladı sana en yakın olarak şuan yeni rakibin uçukkız hadi kapışın bu hafta en çok kiloyu kim verecek

Ay ne bilim hafta sonu evde kalmaktan mutlu değilim belki ondandır.
Muhtesemsin canim bende ip atladim zumba yapasim vardi birden bi agirlik çöktü oturdum kaldim

Hicde senden cok yemedim liste de ne varsa onu yedim p.tesi kapisalim güzelim
Kapışalım bebek

Maşallahları var ikiside uçuku solladı sana en yakın olarak şuan yeni rakibin uçukkız hadi kapışın bu hafta en çok kiloyu kim verecek
Ucukkızla bu hafta destek olalım birbirşmşze güzel kilo verelim, hem rahatkayalım hem kryfimiz yerine gelsin

Yok kız valla bahane değil bende bir değil iki yaramaz var yan yana geldi mi ortalık savaş alani oluyor anca saat 21,30 uyuyunca bende o zaman dinleniyorum yoksa zaman bulsam yarım saat bile yapardım ama ufaklık pesimden ayrılmıyor

Bu hafta diyeti iki kez sabote ettim. Benim doymaz midem

Kızlar acilden geldik. Bugün klasik kahvaltıdan sonra tarhana çorbası içtim. Gün içinde baş dönmem durmadı bir de istiğfar edince vertigo atağı geçirmemek için gittim. İğne yapıp ilaç verdi. Bugünlerde hep aksilik başımda gibi hissetmeye başladım. Bitmedi Kasım ayı hiç sevmedim bu yıl bu ayı

Geçmiş olsun canım dikkat et bu ara kendine Kizilbodur sana ve ufaklığa da geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım nasılsın şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…