♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar nasılsınız benimde annem geldi fazla giremiyorum dikkat ediyorum tabi bu sefer kacirmiycam ama spor yapamıyorum işte evde biri olunca olmuyor belki arada koşu bandını kullanırım tugbaFB maşallah sana iyi gidiyorsun yakında bizimle yarışacaksın gibi korktuk senden neyse ben kilomu koruyayimda başka bişey istemiyorum malum annem gelince hep alıyorum

Bide regli yaklaşıyor senin de hakikaten zor bu haftalar ama 59u mutlaka koru canm öncelik korumak bizim için zaten korursak iyi yapabildigmiz zanada az az bile gitse direk hedefte oluruz bende benimde yarın regle günüm ve her yerim şişti karnım davul gibi bende bu haftayı sabit atlatsamda yeter zaten artık bu kilolardan sonra düşüş görmek icin çok çok çok sıkı bişiyler yapmam gerekiyor yoksa gitmiyor canm bu haftada ondan gitmez valla bu tğb yakında yanımıza gelir yolu yarıladı bile

Evet canim aynen regl de yaklaştı şişlik çok ve canım çok tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum bu arada haftaya salı da doğumgünüm senelerdir pasta dahi aldırmıyorum eşime kilo alıyorum diye bakalım bu sefer ne olacak

yok kız korkma bu kilolar zaten bi kaç ayda aldığım kilolar ondan hızlı gidiyor
62-63 lere geliyimde gör sen

Tartılmadı canm iki hafta önce ki 64küsür du listede o kaldı canm ama yoğundu ya ondan dolayı 2haftdr diyet yapamadı bildirimde yapamadı
bakalım cumartesiye kaç çıkacak bence yakalamış olursunuz
Cumartesiye 66,90 ü göreyim başka birşey istemiyorum şimdilik program çarşamba günü bitiyor çünkü sonrası çok çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…