- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
bu dediğini direk üzerime alınıyorumNasılsınız benden daha çıtı pıtı tontişler.
canım toparlanmışsınız biraz çok sevindimGünaydın kızlarrr. Kaçamaksız, sporlu, sağlıklı bir gün olsun
bu dediğini direk üzerime alınıyorum
benim diyet devam 66 larıda gördüm darısı 65 lere diyelim
senin nasıl gidiyor
bu hafta listeni harfiyen uygula lütfen yoksa diyetisyene ne diyeceksin
Kızlar bence cumartesi kesin htc yi yakalarsınız
O kaç çıkmıştıKızlar bence cumartesi kesin htc yi yakalarsınız
Ha gayret çok az kaldı
Bide regli yaklaşıyor senin de hakikaten zor bu haftalar ama 59u mutlaka koru canm öncelik korumak bizim için zaten korursak iyi yapabildigmiz zanada az az bile gitse direk hedefte oluruzKızlar nasılsınız benimde annem geldi fazla giremiyorum dikkat ediyorum tabi bu sefer kacirmiycamama spor yapamıyorum işte evde biri olunca olmuyor belki arada koşu bandını kullanırım tugbaFB maşallah sana iyi gidiyorsun yakında bizimle yarışacaksın gibi korktuk senden neyse ben kilomu koruyayimda başka bişey istemiyorum malum annem gelince hep alıyorum
Tartılmadı canm iki hafta önce ki 64küsür du listede o kaldı canm ama yoğundu ya ondan dolayı 2haftdr diyet yapamadı bildirimde yapamadıO kaç çıkmıştı
Evet canim aynen regl de yaklaştı şişlik çok ve canım çok tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum bu arada haftaya salı da doğumgünüm senelerdir pasta dahi aldırmıyorum eşime kilo alıyorum diye bakalım bu sefer ne olacakBide regli yaklaşıyor senin de hakikaten zor bu haftalar ama 59u mutlaka koru canm öncelik korumak bizim için zaten korursak iyi yapabildigmiz zanada az az bile gitse direk hedefte oluruzbende benimde yarın regle günüm ve her yerim şişti karnım davul gibi bende bu haftayı sabit atlatsamda yeter zaten artık bu kilolardan sonra düşüş görmek icin çok çok çok sıkı bişiyler yapmam gerekiyor yoksa gitmiyor canm bu haftada ondan gitmez valla bu tğb yakında yanımıza gelir yolu yarıladı bile
yok kız korkma bu kilolar zaten bi kaç ayda aldığım kilolar ondan hızlı gidiyorKızlar nasılsınız benimde annem geldi fazla giremiyorum dikkat ediyorum tabi bu sefer kacirmiycamama spor yapamıyorum işte evde biri olunca olmuyor belki arada koşu bandını kullanırım tugbaFB maşallah sana iyi gidiyorsun yakında bizimle yarışacaksın gibi korktuk senden neyse ben kilomu koruyayimda başka bişey istemiyorum malum annem gelince hep alıyorum
Cumartesiye 66,90 ü göreyim başka birşey istemiyorum şimdilik program çarşamba günü bitiyor çünkü sonrası çok çok önemliTartılmadı canm iki hafta önce ki 64küsür du listede o kaldı canm ama yoğundu ya ondan dolayı 2haftdr diyet yapamadı bildirimde yapamadı
bakalım cumartesiye kaç çıkacakbence yakalamış olursunuz
Kesinlikle görürsün canimCumartesiye 66,90 ü göreyim başka birşey istemiyorum şimdilik program çarşamba günü bitiyor çünkü sonrası çok çok önemli
ADET olacam diye sanki veremeyecek gibi hissediyorum.Kesinlikle görürsün canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?