♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Geçmil olsunn üst üste gelmiş hepsi.

Bugün eşimin doğum günü gece 12de bi armutun üstüne mum ve maytap dikip kutladım c.tesiye olan yapmıştık ailecek kutlayalım diye ama hem annemler hasta, hem onun ailesi hasta. İyileşmez kimse c.tesiye, şansına küssün ama pazar günü arkadaşımın bebesinin doğum günü var. Çakılın ilk arkadaşı oraya gidicez

yok kız senin elinde armut toplamıyor ya
bi 10 gün daha diyet almaya karar verdik SchonerDuft la hazır verebiliyorken daha fazlasını vermeye çalışalım
Verin tabi canm ❤ çok iyi yapmışsınız
Valla benim elim şu ara armut topluyor hiç kilo verecek moda giremiyorum şu iki hafta sinirden kendimi yemeğe filan vermiyim 60da kalaym yeter

Verin tabi canm ❤ çok iyi yapmışsınız
Valla benim elim şu ara armut topluyor hiç kilo verecek moda giremiyorum şu iki hafta sinirden kendimi yemeğe filan vermiyim 60da kalaym yeter
ay valla ben olsam senin yerinde bi kavanoz nutella yeyip kavanozu adamın kafasına geçiririm

ay valla ben olsam senin yerinde bi kavanoz nutella yeyip kavanozu adamın kafasına geçiririm
Ay sesli güldüm ben bir tencere sarma yiyip sonrada tenceyi kafasına geçircem ama adam ı görmeiyom ki üst katı yıktı gitti kendi nerde yaşıyor belli diil yoksa merdivenlerden uçarak üstüne atlardım artk bir kitch boks yapasm var üzerinde şükür yağmur durdu şimdi ya inşlh yarın yağmaz da evin duvarları biraz kurur

Kesin yaklrsın güzel gidiyor şimdilik bakalım.
çok geçmiş olsun canım. nenen nerde yşıyor

valla sağlam bi dayağı haketmiş
bide evi satın almışın yarın o insanların yüzüne bakacaksın bu tavır ne yani
neyse sen benim gazıma gelme sakinliğini koru eşinide gaza getirme adam genç yaşo-ında katil olmasın

Yarın yağmur göstermiyor ama perşembeden itibaren pazara kadar gördüm ben yağmur

Yarın yağmur göstermiyor ama perşembeden itibaren pazara kadar gördüm ben yağmur
Evet eşimde yarn yağmur yok dedi canm şimfi de fuasken camı çerceveyi açtm duvarlar kurusun diye yani beyne bak kış günü çatı yikılırmu şimfi çatı yok su çatıdan ileri doğru akmıyor şuan yaurda üste biriken su direk duvarlardan akıyo duvardan aka aka duvar içinesuyu çekmiş alçılar dokununca düşüyor şuan ve içlerinden su akıyor pencere kenarlarindan da sızintı şellinde simsiyağ tadilat tozunun yağmurla kariış suyu miranın penr kenarlarindan iceri akri halısı simsiyah oldu kaldırdır adamı arıyoz yapacak bisi yok gidin hakknızi nerde istiyosanz arayn diyo ölürmusun öldürürmüsun Hayr sen yapamayacağın çatıyı kış günü niye yikarsın bu nasl beyin yıkma ozman yapacağn zamn yık beyin yok kenfi katı tabi çatısiz çatı katı olunca havuz gibi su dolmuş onun altı biziz düşünün bizim tavanin üstü havuz şekl8nde dilu noluyo bizim o tavan şimdi o suyla dura dura ve o su dolup tastkca adamın balkondan camdan assagı yani bizim odanin duvarlarindan assagı hortum gibi akıyor neyse belediye ye bildirdik 10gün icinfe keşif yapcaklar gelip tespit yapilcak ceza yicek zaten çatıyü yıktı diye bizim eve verdiği hasarr için ne yaptrtlrlar yoksa tekrar adliyeyemi basvurcaz bakalm artk ne olcak durduk yere başımıza iş aldık resmen

Büyük sıkıntı bu havalarda, 10 günde uzun bir süre keşfiydi, ihbarıydı, o adam yurt dışına kaçar bir de ulaşılamaz tam olur. Evin içindeki durum içinde savcılığa başvurun bence iki dava daha da sıkıştırıcı olur belki

Akıl alır gibi değil gerçekten. Nasıl birine denk geldiniz böyle ceza alır mutlaka. Ki sizin zararınız da büyük mecbur karşılıcak. Tüm bunlar olana kadar tabi siz evinizde rezil olcaksınız. Bi de oraya buraya koştur upraşcaksınız. Hele çocuğun odası tadilat vs bi şekilde olur ama bu adam yüzünden allah korusun Mira hasta olmasın

Kesin yaklrsın güzel gidiyor şimdilik bakalım.
çok geçmiş olsun canım. nenen nerde yşıyor
Nigde de canim koyde ama kışın durmuyor cok soguk oluyor dayim teyzem kardesleri derken kışı bitiriyor annemlerde 9 kardes dolasa dolaşa geciriyor kışı ne yapsin tek başına koyde de yaninda teyzem var ama yaz gibi surekli gelip bakamaz

Ben reglim ve hic tatli,seker,cikolata,kakaolu süt bile icmedim
Övün beni,tebrik edin beni
Bravo canm ya valla hakediyosun o tartıdaki sonuçları
Bende artk düzgün ve programlı başlamak istiyorum ve gına gelfi artk kilodan da kilo vermeye çalışmaktanda bıktım ondan komple kurtulasım var fiyorum bir sıkı başlayp 4-5 kilo atsam 56 daha iyi olacak gibi valla artk 56 kilo filan olasım var ama başlayamıyorum ki poff kuzu ne yapsam ya sizin diyet çok mu sıkı tuz serbestmi yediklerinizin tadı filan nasl ben ne yapsam bünyem de çok zor veriyo zaten

Dene istersen ilk gün çok kötüydü sonra kolay geldi bize.
3.kilo garanti gidiyor zaten ama sporu azcık azaltmak lazım 30 dk yürüyüş 15 dk bölgesel yapıyor genelde herkes ben hariç ben yapamıyorum spor içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…