- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Zaten bize ne olduysa ailecek hepimiz kilo aldık. Bende bu işten bir şey anlamadım. Sadece iki kez kaçamak yaptım. Birazda çorbayı fazla içtim o yani.bu dediğini direk üzerime alınıyorum
benim diyet devam 66 larıda gördüm darısı 65 lere diyelim
senin nasıl gidiyor
bu hafta listeni harfiyen uygula lütfen yoksa diyetisyene ne diyeceksin
sen o günkü tartıdaki rakama bakmazsın o zaman zaten hiç ara vermeden devam edeceğiz totalde vereceğin kiloya odaklan senADET olacam diye sanki veremeyecek gibi hissediyorum.
yaaa 66 yı görürsem son 6 kilom kalacak
valla kuzum kaçamağın biri ikisi yokZaten bize ne olduysa ailecek hepimiz kilo aldık. Bende bu işten bir şey anlamadım. Sadece iki kez kaçamak yaptım. Birazda çorbayı fazla içtim o yani.
Sen 62 ye geldiğinde ben zaten 58 olacağım için sıkıntı yokyok kız korkma bu kilolar zaten bi kaç ayda aldığım kilolar ondan hızlı gidiyor
62-63 lere geliyimde gör sen
valla kuzum kaçamağın biri ikisi yok
ben ne zaman kaçamak yapsam sadece 1 kez bile olsa bu veremiyorum ve veremediğim gibi kilo vermemde duruyorsen bi yola spor ve diyetisyenle girmişin neden bu kaçamaklar gerçekten istiyorsan kilo vermeyi bi süre kendini tüm kaçamaklara kapatıp başlamalısın biraz üzerindeki yükü at sonra tabiki kaçamakların olacak ama bu yolun başında değil
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :)
onu düşünce ayaklarım yerden kesiliyorsen o günkü tartıdaki rakama bakmazsın o zaman zaten hiç ara vermeden devam edeceğiz totalde vereceğin kiloya odaklan sen
Sen 62 ye geldiğinde ben zaten 58 olacağım için sıkıntı yok
İştah kesici bir yol istiyorum. Birileri beni kaçırsın. Sonra bir barakaya kapasın sadece su versin. Bir de kitap yeter.Yok yok kitap vermesin. Gene totomun üstünde oturur okurum ben. Onu da vermesinler sürekli squat yapayım mekik çekeyim. Sahte paten süreyim.
Ben ne zamandır yapamıyorum ama bu akşam yapicamKızlar sporlar ne alemde
Bugün sırf bacak çalıştım. Fakat garip bir şekilde belim ağrıyor. Sanırım ağırlık merkezimi belime vererek. Bugün bele çalıştım bacak adı altında.Kızlar sporlar ne alemde
Ooooo
Ben onlari yakalamış olabilirim belki deKızlar bence cumartesi kesin htc yi yakalarsınız
Ha gayret çok az kaldı
Kuzum sen çakıl ile uğraşıp durdun normal yapamaman.Ben ne zamandır yapamıyorum ama bu akşam yapicam
Ben yürüyüş yaptım pazar günü düzenli yapamıyorum.Bugün sırf bacak çalıştım. Fakat garip bir şekilde belim ağrıyor. Sanırım ağırlık merkezimi belime vererek. Bugün bele çalıştım bacak adı altında.
Senin nasıl gidiyor canım, spor olayın
Sağol kuzucum . Sen gelene kadar geçerim seni.Oooootebrik ederim tatli kiz.
Tartilmadim hic canim ama 65 garanti varim cunku diyet yapamadım bayagi yogunum şu aralar
Kuzum sen çakıl ile uğraşıp durdun normal yapamaman.
Nasıl oldu iyi mi şimdi ?
Ben yürüyüş yaptım pazar günü düzenli yapamıyorum.
Sağol kuzucum . Sen gelene kadar geçerim seni.
Kim hastaydı sizden
Geçmiş olsun. Şu iki hafta da yaşamadığın kalmamış yorgunluk stres sonuç hastalık. Hepinize Allah şifa versin. Biran önce iyileşsin anneannende. İnşallah bir daha kötüleşme haberi almazsınız sağlığı sıhhati yerinde devam eder ömrünecok sevindim gec bakalim ben seni yakalarim kiiii
Kim hasta degil ki canim ilk benim sinavlar vardi 1 haftaya yakin onlara calistim gece gec yatip sabah cok erken kalkiyordum gun icin de de çalışıyordum onu atlattim.
Anneneannem vardi tek kalmasin diye hergun annemlerdeydim kalp tansiyon rahatsizligi var.annem işe gidiyordu yillik izinini de yazin kullandigi icin izin vermediler oglen gidip akaam eve donuyordum.
Bugun gitti anneannem dun de hastaneye goturduler gece kotulemis uyandırmamiş annemleri sabah olunca demis sonra hastanede serum takmislar tansiyonu yukselmis daha onceden de 3 defa anjiyo olmuştu. O da bu sabah gitti
Üstüne birde hasta olduk kizim 3 gundur atesliydi bu sabah düşmüş yoktu ateşi. Bonus olarak bende hastayimişte bele
iyiki demişimblonde ambition nerdesin kaçma biyerlere seni yaaakkaaaalllaaaayyaaaacccaaaaammmmm
aramızda 10 kilo fark var dediğine utanacaksın
yok kız senin elinde armut toplamıyor yaiyiki demişimbak o fark cumartesi tam yarı yarıya gitmiş olacak 10dan 5e inmiş olacak sonrada 5den 1-2 ye iner ben hala 60da takılırken yanıma gelip birlikte 59a geçelim dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?