♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Evet canim burcununda dedigi gibi ilk gun gercekten cok kotuydu ama alistik artik
grupta bi kız 59.7 den 56.1 e düştü o nedenle liste gerçekten verdiriyor,ilk 3 güne alıştıktan sonrada devamı çok rahat oluyor
bence tam olarak kendini hazır hissettiğinde denersin

slm kizlar, ben buara yine seker olayini biraz abartmis bulundun yani evde kendim yapinca edince hep sekersiz oluoda ama genelde disarda olunca biseyler yedim ettim… bugün yine bi karar aldim sekeri cikarcam hayatimdan yine disardada elimden geldigince hayir dicem:) benim sorunum ya anneme gidince yada kayinvalideme gidince habire biseyler yapiolar hayirda diyemiom ayip olmasin diye bizim icin ugrasiolar ama bakalim insallah dayancam busefer… en azindan pazartesiden cumaya Kadar seker yok hafta sonuda artik az az:)

Kilom iyi kilo alma durumum suan yok ama saglikli yasamak istedigim icin sekeri yok etmek istiyorum hayatimdan tabi Beyaz unuda ayni sekilde yani tüm bos ve vücuda faydasi olmayan karbonhitratlardan bahsetiyorum…

aranizda sekersiz hayata katilmak isteyen varmi:) bu sürecde betellayi (Instagramda) cok takip ediyorum...

neyse bakalim burdan durumlarimi yazarim artik insallah bozmam

Aayyy ne güzel rakamlar onlar yaaa
Ben 60ı kıramıyorum zaten en kalıcı yağlarıma geçtim onlarda gitmiyor Şu regle bir gelsin gitsin canm kesinlikle benimde hazır hissettigimde denemem lazım kilosu az olduğu halde ne güzel gitmiş ya 3.6 vermiş bende yapabilsem 57-58 olurum demekki ne kadar sürede o kilo gitti canm

buki biz tubili ile 10 gündür yemiyoruz sende aramıza hoş geldin canım çok doğru karar verdin

buki biz tubili ile 10 gündür yemiyoruz sende aramıza hoş geldin canım çok doğru karar verdin
Bende gelmek üzereyim karar verdim ama yarın başlycam galiba benide alın önce bu liste için bir alışverişe çıkmam lazm birazda gaza gelirsem olur bu iş bence

Ay duyması bile heyecanlı çok heves yaptm eksik malzemelerin listesini çıkardım şimdi migrosa gidip hepsini alıcam canm bir aksilik olmazsa sabaha başlamayı düşünüyorum bukez inşlh 5ler gelir
Hangi liste hangi liste bu bana yokmu

Pazar günü sınavım var. Sanırım onun stresi var üstümde. Stres yüzünden vertigo atakları geçirdiğim için ilaçlarıma geri başladım o da iştahımı fena açtı. Bu yüzden hiç diyet yapmıyorum. Cumartesiden beri tartılmıyorum. Diyet yapmadığım içinde utancımdan kendimi geri plana çektim. Olumsuzluğumla sizi kötü etkilemek istemem. Helede sizler bu kadar başarılı iki hafta geçirirken sizin başarınızı okurken sizi negatif etkilersem kötü olurum. Vicdan azabı çekerim.

Canm aslında sen ne güzel hem spora yazlıp hem diyetisyene baslamsdn şimdi en güzel düşüşleri yaşaman gerikiyordu hadi toparlan başla sende

Ayy çok iyi canım nasıl bir liste patates gibi değil dimi eğer kayıtlıysa gönderirmisin canım merak ettim
Tabi henüz denemedim sadece listelere baktm ve gidip liste icin gerekli alışverişi yapıp geldim ama anladgm kadarı ile patatesle uzaktan yakından alakası yok gibi bence gayet güzel görünüyor canm sanada ataym

Canm aslında sen ne güzel hem spora yazlıp hem diyetisyene baslamsdn şimdi en güzel düşüşleri yaşaman gerikiyordu hadi toparlan başla sende
Şuanki ilaç tedavim dört gün sonra bitecek. Bu ilaçlar garip bir şekilde hem tatlı hem tuzlu isteğimi tetikliyor. Normalde akşam yemeğimde tavuklu salata yedim fakat hiç tuz koymayan aramayan ben sürekli bitene kadar tavuğuna tuz döktüm. Dün gece uykumdan uyandım canım şeker çekti. Dayanamadım ağzımdaki o tadı değiştirmek için kayısı yedim uyudum. Bunları şuan ne yaparsam önleyemiyorum. Tok bile olsam o isteği götürmediğim sürece ne yersem yeme isteğimi durduramıyorum. Şu sınav geçsin tedavi bitsin iki üç güne zaten normale dönerim.

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…