- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Tatli kız 66.70 çıktım.Sen bana yetismeden ben arayi biraz daha acayim tatli kiz
Ooooo bu ne hızTatli kız 66.70 çıktım.
Koşmaya başlasan iyi olur
Tatli kız 66.70 çıktım.
Koşmaya başlasan iyi olur
Daha yeni başladımOoooo bu ne hız
Yaaa evet belki 64 bile olurharika ❤
Cumartesiye 65ler geliyor
Kızlar ben alt göbek ve basen den 1.5 şar cm daha incelmişimdiz kapağı üstündende 1cm daha gitmiş tam incelmek istedigim yerlerden incelmesi harika ve bugün analiz cihazi ile karşılaştırma yaptm kızlar geçen hafta cumartesi de 60.8 çıkmiştm biliyorsunuz geçen haftaki cumartesi 60.8 ile bugunki 60.8 arasındaki fark vücuttan 300grm yağ atmış 300grm da kas arttırmışım
tam 1paket margarin kadar yağ gitmiş yani ve yerine beni daha sıkı yapacak kas gelmiş ve 1.5 cm daha incelik gelmiş oldubu haftada sporumun karşılığını aldım şükür ❤❤❤
Ayyy çok heyecanlıDaha yeni başladım
Yaaa evet belki 64 bile olur
Günaydın canım. Dün sınavdan çıkışta gene biraz kötüleştim. Şampiyon dizisi bittikten sonra direk uyudum. Senin nasıl geçiyor diyeti kendine göre uyarlıycağını yazmıştın.ucukgenclik canm naslsn ?
Nasl oldun ? Önceden sen bu saatlerde mutalaka buralarda olurdun ama artk ugramıyorsun
Kizilbodur çakıl nasıl oldu canm ?
he anladim canim tamam cevirir yollarim ben tarifleri:)ben saatli ayarladım elimden geldiğince geç yiyorum akşam ders çalışırken acıkmayım diye
saatli olunca dayanabiliyorum amaakşam 7 gibi yiyim diyorum yemeğimi mesela .
dün kv lahmacun yapmışgöndereyim diye sordurdu yok dedim1 minik gömemiydim protein niyetine
bu 10 güne evet ysak ama onun dışında yapılabilir. sen bir ara tarif atsana bakayım yapabilceğim birşey mi
ayyyy kiz harikasinnnnn masallah masallah bu gidisle 65 e gelcen cok yakinda67.1 çıktım ama wc yok
Geçmiş olsn canmGünaydın canım. Dün sınavdan çıkışta gene biraz kötüleştim. Şampiyon dizisi bittikten sonra direk uyudum. Senin nasıl geçiyor diyeti kendine göre uyarlıycağını yazmıştın.
Oooo oda kimkızlar günaydın
canım şaka maka 28 beden kotu bugün kemerle giyebildimGeçmiş olsn canm
Aynen canm 1.gün birebir aynını uyguladm devamındad kendime uyalrlayp devam ettim ve şükür bugün 4.güne geldim bakalımyoğun şekilde sporumada aynen devam ediyorum canm hatta birazdan da tartılcam bakalm bir gelişme var mı
Oooo oda kimfit bir tuğba görüyorum
Günaydın fıstıkkkk
Mükemmelsin yellow.Kızzzlaaarrr
cumartesiye göre -1 im 60.2 yimmagickk seni yakaladım yine gramı gramına aynıyız hadi gelsin 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?