♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar ben alt göbek ve basen den 1.5 şar cm daha incelmişim diz kapağı üstündende 1cm daha gitmiş tam incelmek istedigim yerlerden incelmesi harika ve bugün analiz cihazi ile karşılaştırma yaptm kızlar geçen hafta cumartesi de 60.8 çıkmiştm biliyorsunuz geçen haftaki cumartesi 60.8 ile bugunki 60.8 arasındaki fark vücuttan 300grm yağ atmış 300grm da kas arttırmışım
tam 1paket margarin kadar yağ gitmiş yani ve yerine beni daha sıkı yapacak kas gelmiş ve 1.5 cm daha incelik gelmiş oldu bu haftada sporumun karşılığını aldım şükür ❤❤❤

Tebrik ederim canım

ucukgenclik canm naslsn ?
Nasl oldun ? Önceden sen bu saatlerde mutalaka buralarda olurdun ama artk ugramıyorsun
Kizilbodur çakıl nasıl oldu canm ?
Günaydın canım. Dün sınavdan çıkışta gene biraz kötüleştim. Şampiyon dizisi bittikten sonra direk uyudum. Senin nasıl geçiyor diyeti kendine göre uyarlıycağını yazmıştın.

he anladim canim tamam cevirir yollarim ben tarifleri:)

Günaydın canım. Dün sınavdan çıkışta gene biraz kötüleştim. Şampiyon dizisi bittikten sonra direk uyudum. Senin nasıl geçiyor diyeti kendine göre uyarlıycağını yazmıştın.
Geçmiş olsn canm
Aynen canm 1.gün birebir aynını uyguladm devamındad kendime uyalrlayp devam ettim ve şükür bugün 4.güne geldim bakalım yoğun şekilde sporumada aynen devam ediyorum canm hatta birazdan da tartılcam bakalm bir gelişme var mı
kızlar günaydın
Oooo oda kim fit bir tuğba görüyorum
Günaydın fıstıkkkk

canım şaka maka 28 beden kotu bugün kemerle giyebildim
bu arada gerçek fit görmek istiyorsan aynaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…