59 a birsey kalmamis kii[QUOTE="brkas, post: 61519326, member: 933203"
A aa kesin şişkinlik var 300 gram fark olur mu hiç bozma moralini kesin düşersin yarın canım
Bu arada ben bide wc çıktm 60.3 çıktım
A aa kesin şişkinlik var 300 gram fark olur mu hiç bozma moralini kesin düşersin yarın canım
Bu arada ben bide wc çıktm 60.3 çıktım
58 diyodumda herkes kızmaya başladı artık bana 59 kusurlara geçince bırakçam büyük ihtimal canım59 a birsey kalmamis kiihedefin kaçtı canim daha ne kadar zayiflayacaksin boyunda güzeldi
ya hiç sorma diyet bitmiyor ben en başa dönüyorum tartıya çıkamıyorum korkudan 75 oldum sanırım.Sağol canım iyiyim gördüğün gibi hala diyetle uğraşıyorumkızlar acti da burayı allahtan kendimize dikkat ediyoruz
aslında sen tanırsın kaçmaz diyordum neyse gece 12 ajanlık saatiSağol canm benimsen trotta bana demistin beklediğin bir iş olacak ama vakti var vs.diye ❤ ay bide bu srpn bir yerden tanıdık ama diyorum bende tubi de yeni hesap filan demedi hiç bize biz ondan sen direk schoner olarak burda bakıyorsun ve schoner olarak msj yazacaksın sanıyoruz ya tubinin suçu bu
Bizi ne hale soktular çok utandım şimdi sen hiç aklıma gelmedin. Kimler kimler geldi sen gelmedin aklıma canım.ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın
bende anlamak için bir süre hıı diyip düşündüm biliyor musunama sizi buna itenler utansın
iyiyim cnım sen nasılsın istemeden düzenlemiş oldum
yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adına
Nasıl olamaz imkansız 75 diye bir kilo olamazsın canımya hiç sorma diyet bitmiyor ben en başa dönüyorum tartıya çıkamıyorum korkudan 75 oldum sanırım.
iyi yapmışsınız takımdan sonra coşmuşsunuz :)
aslında sen tanırsın kaçmaz diyordum neyse gece 12 ajanlık saati
yaa çok sevindim senin adına senin tarotunda fesatlıklar ve yeni adımlar çıkıyordu işle ilgili . bir senin bir droty nin tarotunu unutmuyorum.
tugbaFB suçu bence de
siz bekleyecektiniz tam suç üstü yapacaktınız şimdi yakalama fırsatını kaçırdınız
Naptın canım ya bak katıl bize verirsin tıkır tıkır bir tartiya cik da bakalım spor yapabiliyor musunya hiç sorma diyet bitmiyor ben en başa dönüyorum tartıya çıkamıyorum korkudan 75 oldum sanırım.
yaa çok sevindim senin adına senin tarotunda fesatlıklar ve yeni adımlar çıkıyordu işle ilgili . bir senin bir droty nin tarotunu unutmuyorum.
tugbaFB suçu bence de
siz bekleyecektiniz tam suç üstü yapacaktınız şimdi yakalama fırsatını kaçırdınız
Ye de kimse yetisemesin sana uca uça 70 e gidersin artik ucuk kizBana kızcaksınız ama kek yiyesim var benim. Şimdi sütlü nescafe yaptım zihnime de bu sulu kek yenmiyor ama içiliyor sinyali veriyorum
Tubimin bilinçaltı şuan sana geliyorum sevgili evren her şeyi unut ve tubinin zihnine odaklan tubiyi bile şaşırt. Kimsenin bilmediği konuşamadığı gibi İngilizce konuşsun kelimeler, cümle oluştursun ve herkes sadece onu dinlesin o ne isterse kabul etsin, onaylasın. 3.30'a kadar kendi işlerini tamamla evren sonra tubiye yoğunlaş, akşam toplantı bittikten sonra işlerin kalan yerinden devam edersin.Kizlar almanyadan üstlerimiz geldi toplanti yapacağız 3.30 da dua edin bana nolurşakır şakır ingilizce konuşsun diyin
ya hiç sorma diyet bitmiyor ben en başa dönüyorum tartıya çıkamıyorum korkudan 75 oldum sanırım.
tugbaFB suçu bence de
Insallah herşey yolunda gider guzel guzel ingilizce de konuşursunKizlar almanyadan üstlerimiz geldi toplanti yapacağız 3.30 da dua edin bana nolurşakır şakır ingilizce konuşsun diyin
Sütlü nescafe iyi geldi canım. Beynimin bana hükmetmesine izin veremem ben ona hükmetmeyi öğrenicem.tugbaFB başarılar canm
ucukgenclik 1-2 gun icinde tartida 67 çıkar hatta şuan 67lerde bile olabilirsin ve tekrar 66ya gecis yapmak üzere olacaksın canm bunu düşün ve keki unut
Hadi kasıma girmeden sen 66 ben de 60 olmamz lazımSütlü nescafe iyi geldi canım. Beynimin bana hükmetmesine izin veremem ben ona hükmetmeyi öğrenicem.
Bugün senin en güzel günün sakin ve rahat ol canım her şey senin içinKizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkurlerbugun bizim evlilik yildonumumuz ve esim is yerine cikolatali meyve ve kek sepeti gondermis bugunkü toplantida sekerim düsmesin hemde zaten memlekette nasilsa diyeti bozarim diye dusunmus
İnşallah canım. Yüzümde değişme var ama tartıya bugün çıkmadımHadi kasıma girmeden sen 66 ben de 60 olmamz lazımbaşarıcaz ben mezuniyet sende izin öncesi kilona dönmüş ol sonra ver elini yeni yeni göreceğimiz rakamlara en zayıf halimize
ay kimler geldi :)Bizi ne hale soktular çok utandım şimdi sen hiç aklıma gelmedin. Kimler kimler geldi sen gelmedin aklıma canım.
olabilirim ya nefes bile alamıyorum.depresyon ve tedavi dönemim o yüzden kapattım zaten hesabı onlarda kilo olarak döndü bana eskisi gibi oldum kısacaNasıl olamaz imkansız 75 diye bir kilo olamazsın canım
31 ekimde adet günüm tedavi işe yaramaz ise aranızdayım yararsada aranızdayım kilo almamak içi .Naptın canım ya bak katıl bize verirsin tıkır tıkır bir tartiya cik da bakalım spor yapabiliyor musun
sağlıklı kek yap yulaftan ekmek yerine yada öğün yerine sütle içebilirsin.Sütlü nescafe iyi geldi canım. Beynimin bana hükmetmesine izin veremem ben ona hükmetmeyi öğrenicem.
kuzum ya fettah ya veddud esmalarını oku sürekli .Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkurlerbugun bizim evlilik yildonumumuz ve esim is yerine cikolatali meyve ve kek sepeti gondermis bugunkü toplantida sekerim düsmesin hemde zaten memlekette nasilsa diyeti bozarim diye dusunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?