Gelir Birazdan canm merakla bekliyoruz onun tartısı kaç konuşçakÇok güzel bu mükemmel bir görüntü yellowww nerdesin sen uyu hala brkas tartıları konuşturuyor
Ay özür dilerim canm
Yok ya sen öyle zannetAy ne iyi yapmışsın canım o bahaneyle geçtim seni birazcık daha dinlendir kendini boşver
Ne bilem ben hic gormedim ki berkasin fotografinisen gordun tabi dersin 20 giyer diye
Evt Tubi haklı kızlarBende gormedim
O.M.GGünaydın alkışları bana gelsinnnnn
Bende gormek istoyorum bana ne bana ne
Evt Tubi haklı kızlarmelisa- 20 giyer ben hep diyorum mankendin çok öncesin vs. Ama artk en son fotosunu görüncede sen niye diyet yapiyosun ben anlamadm dedim ona da yok böyle bir incelik
Bende gormek istoyorum bana ne bana ne
Noluyo ya bişey mi kaçırdımBende bende
Gozumuz fit hatun görsün sen gerci hergun zaten kendini goruyorsunBende bende
Berkasin incecik halini görmek istiyoruzNoluyo ya bişey mi kaçırdım
Off sorma ya incecik oldu kız hala diyet yapiyoBerkasin incecik halini görmek istiyoruz
Pes ya sen miydincanım bizde ajan falan sandık seni hoşgeldin nasılsın
Ay 1 saatta olsa razıyım
25 aldm
Ya bi yandan da aklıma geldi biliyo musun ondan düzgün konuşmaya çalıştm bide sensen diyeama senin yüzünden nasıl günahlar aldık nasıl günahlar aldık
iyiyim cnım sen nasılsın istemeden düzenlemiş oldumHoşgeldin canım. Bende dedim gene kim bize suikast yapıyor. Nasılsın?
yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adınaAy özür dilerim canmben tubinin yazına yuppi deyip schoner hosgeldin deyip sana sarılma koymuştum hatta böyle çok sevinmiştim ama bu hesabını bilmediğim için hiç aklımdan sen olabileceğin asla geçmedi kusura bakma tatlım yaaa biliyosun peşimize ajanlar düştü onlardan biri sandm laf söylemeye geldi sandm bende
Sağol canım iyiyim gördüğün gibi hala diyetle uğraşıyorumya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın
bende anlamak için bir süre hıı diyip düşündüm biliyor musunama sizi buna itenler utansın
iyiyim cnım sen nasılsın istemeden düzenlemiş oldum
yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adına
Sağol canm benimya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın
bende anlamak için bir süre hıı diyip düşündüm biliyor musunama sizi buna itenler utansın
yok kuzum hiç alınmadım ama sen tanırsın sanmıştım tubide yazdı ya gelecek diye ama ajanlıkta biraz daha saman alttından gitmek gerekli sizin düşündüğünüzü bende düşündüm burda görünce . sen naptın nasılsın çekimler falan grdüm çok mutlu olum adına
Yaa iltifatlardan eriyip daha da zayıflıcam şimdi
Evt Tubi haklı kızlarmelisa- 20 giyer ben hep diyorum mankendin çok öncesin vs. Ama artk en son fotosunu görüncede sen niye diyet yapiyosun ben anlamadm dedim ona da yok böyle bir incelik
Sen tartıldn mı canım sende 60lara indin benceO.M.Gmagic brkas seni yakalams darısı başıma harikası rakibem yetiscem size
ya hiç klıma gelmedi tanımayacağınız yellow anımsar diye düşündüm soyisimden birde akşam açıldı bir heyecan ve uykusuzluk ile yazınca böyle oldu iyiyim sen nasılsın
Öyle düşündüm ama hayalkırıklığıYaa iltifatlardan eriyip daha da zayıflıcam şimdi
Sen tartıldn mı canım sende 60lara indin bence
A aa kesin şişkinlik var 300 gram fark olur mu hiç bozma moralini kesin düşersin yarın canımÖyle düşündüm ama hayalkırıklığıAkşam 61.9 çıkmıştı ama sabah 61.6 çıktı gene sabah akşama arası 300grm fark mı olur yaaa sınır oldum belki yarına düşerim dün spordan şişen kaslar bugün inmemiştir diye kendimi teselli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?