♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Tamam canım bekliyoruz

Hiç canını sıkma canım. Bende b12 iğnelerinden şiştim iştahım açıldı. Hergün bir tane vuruluyordum. Sonra haftada bir 70 üstü görünce yeter gerizekalı olayım zayıf olayım der gibi kendimce bıraktım. Üç günde bir kan ilacı bitiriyordum. O yüzden tedavi bizim için önemli senin sağlığın her şeyden önemli sen sıkma canını verirsin kilolarını.
Tamam zamanı geldiğinde yicem sinyali bu daha çok hoşuma gitti.
Esmalar bunların sayısı var mı canım.

off çok kötü ya ben c e b grubu d grubu kullanıyorum asprine de başladım klomen kullandım çatlama iğnesi derken şiştim yarın sabah tartılayım bakalım bir cesaret ile :) baban nasıl oldu senin sonuçları ne çıktı .
geçen okudum kriz tuttuğunda öyle düşündüm kıvranmadım en azından birde damağında hurma gibi şeyleri tut o da tokluk hissi verdiriyor beyne.
sayısız canım ama bazı şeyler için sayılı okumak gerek anahtar kilidi ve anahtar uyumu gibi düşün
Aklıma diskalifiye olanlar mı ararsın. Takımdaki arkadaşları diskalifiye etmeye çalışanlar mı ararsın. Zihnim olmayan kişileri bile var görüp hayal kurdu.

yeşil mi geldi aklına yoksa

Hayırlısı olsun kuzum tatliş bir şey tutundum canım. Vitaminli yemeyi ihmal etme sadece az ve sağlıklı beslen. Tuzu hiçbir şekilde tüketme.
Babam biraz garip bir durum doktor midede bir şey yok temiz dedi. Fakat 100 kilonun altına acil düşmen gerek sonra tekrar bağırsaklara bakıcaz dedi. Birkaç ilaç verdi netlik olmadığı için bende bir şey diyemiyorum. Doktor boyunuz uzun olduğu için hortum yetmedi ayrıntılı bakamadık tarzı konuşmuş babama. Bence çok saçma gerekçe iki buçuk saat içeride kaldı adam. Görüntü babam iyi.
Hurmayı çekirdeği ağzımda tutabilirimde Hurmayı dişlerim pirana gibi çiğneyip tutabilir söz veremiyorum.
Tamam esmalar önemli bir ara kilo vermek için olanı çok okumuştum.
Aynen nerden bildin ilk aklıma yeşil geldi.

o zaman dr değiştirmek gerekli lafa bak hortum yetmedi ne demek .
bağırsak sorunu varsa buğdaygilleri azaltsın bulgur yemesin ekmek sınırlasın glutenden sıyrılsın kısaca 1 hafta denesin tabi bunları yemiyorken bol bol kemik ilik suyu içmeli ki bünye düşmesin . 1 haftada arınmaz vücut ama değişim varsa gluten hassaslığı var denilebilir bunu da kişi kendini izleyerek çözebilir.
kilo herşeyin alt üst olması için yeter zaten .
evet kilo vermek içinde olan var ama hiç okumadım .
olaylı olan oydu

Kızlar bir görüşmem vardı Alsancakta şimdi geri karşıyakaya dönüyorum ve açlktan öldüm Allahdan yanıma bir yeşil elma atmıştm vapura bindim ogrenci kizlarla karsilikli oturuyoruz ellerinde içecekler aburcuburlar birde hepsi şuan da tam karşımda eti karam gurme yiyorlar bende karşıların da yeşil elma ve su

Eee onlarin yedikleri pisss pisssss seninkiler gusellllll

Tamam 4gün yarım ekmek bile yemedi ve cidden değişim vardı. O zaman gene aynısını birkez daha deneyelim. Zaten onunla bende yemiyorum. Banada fayda
Burada tek o bu konuya bakan sanırım o yüzden biraz burunlu

Onlar yarın sivilceli göbişli olacaklar sense seksi fit olacaksın

Tamam 4gün yarım ekmek bile yemedi ve cidden değişim vardı. O zaman gene aynısını birkez daha deneyelim. Zaten onunla bende yemiyorum. Banada fayda
Burada tek o bu konuya bakan sanırım o yüzden biraz burunlu
Birde beraber yürüyuş yapin hergün canm yürüyüşün sağlığa saymakla bitmez faydası var üstelik berabarce toksinleri de yağları da hızlıca atmanızı sağlıycak beraber kilo verirsiniz baba kız ❤❤

Onlar yarın sivilceli göbişli olacaklar sense seksi fit olacaksın
Aynen zaten ciltleri sivilce icinde idi ondan bende kendimi öyle avuttum canm boşver yellow bir şunların cildinin haline bak bir de kendi cildine bak dedim insan aburcurları yiyip cildine yüzüne bunu yapar mı

Aynen zaten ciltleri sivilce icinde idi ondan bende kendimi öyle avuttum canm boşver yellow bir şunların cildinin haline bak bir de kendi cildine bak dedim insan aburcurları yiyip cildine yüzüne bunu yapar mı
Bunlar kendilerinden vazgeçmiş canım boşver sen onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…