Tamam canım bekliyoruzay kimler geldi :)
olabilirim ya nefes bile alamıyorum.depresyon ve tedavi dönemim o yüzden kapattım zaten hesabı onlarda kilo olarak döndü bana eskisi gibi oldum kısaca
31 ekimde adet günüm tedavi işe yaramaz ise aranızdayım yararsada aranızdayım kilo almamak içi .
yürüme mesafemi uzatıyorum sadece aten ödem doluyum ödemden ellerim yanıyor artık
sağlıklı kek yap yulaftan ekmek yerine yada öğün yerine sütle içebilirsin.
ve ayrıca yemicem diyorsun beyine yeme sinyalleri gönderiyorsun o yüzden zamanı gelince yicem de
kuzum ya fettah ya veddud esmalarını oku sürekli .
ya fettah yolunu açar
ya veddud karşı tarafın seni sevmesini hoş görmesini sağlar
Hiç canını sıkma canım. Bende b12 iğnelerinden şiştim iştahım açıldı. Hergün bir tane vuruluyordum. Sonra haftada bir 70 üstü görünce yeter gerizekalı olayım zayıf olayım der gibi kendimce bıraktım. Üç günde bir kan ilacı bitiriyordum. O yüzden tedavi bizim için önemli senin sağlığın her şeyden önemli sen sıkma canını verirsin kilolarını.ay kimler geldi :)
olabilirim ya nefes bile alamıyorum.depresyon ve tedavi dönemim o yüzden kapattım zaten hesabı onlarda kilo olarak döndü bana eskisi gibi oldum kısaca
31 ekimde adet günüm tedavi işe yaramaz ise aranızdayım yararsada aranızdayım kilo almamak içi .
yürüme mesafemi uzatıyorum sadece aten ödem doluyum ödemden ellerim yanıyor artık
sağlıklı kek yap yulaftan ekmek yerine yada öğün yerine sütle içebilirsin.
ve ayrıca yemicem diyorsun beyine yeme sinyalleri gönderiyorsun o yüzden zamanı gelince yicem de
kuzum ya fettah ya veddud esmalarını oku sürekli .
ya fettah yolunu açar
ya veddud karşı tarafın seni sevmesini hoş görmesini sağlar
off çok kötü ya ben c e b grubu d grubu kullanıyorum asprine de başladım klomen kullandım çatlama iğnesi derken şiştim yarın sabah tartılayım bakalım bir cesaret ile :) baban nasıl oldu senin sonuçları ne çıktı .Hiç canını sıkma canım. Bende b12 iğnelerinden şiştim iştahım açıldı. Hergün bir tane vuruluyordum. Sonra haftada bir 70 üstü görünce yeter gerizekalı olayım zayıf olayım der gibi kendimce bıraktım. Üç günde bir kan ilacı bitiriyordum. O yüzden tedavi bizim için önemli senin sağlığın her şeyden önemli sen sıkma canını verirsin kilolarını.
Tamam zamanı geldiğinde yicem sinyali bu daha çok hoşuma gitti.
Esmalar bunların sayısı var mı canım.
Aklıma diskalifiye olanlar mı ararsın. Takımdaki arkadaşları diskalifiye etmeye çalışanlar mı ararsın. Zihnim olmayan kişileri bile var görüp hayal kurdu.
Allah zihin açıklığı versin de şu gibi konuş inşallahKizlar almanyadan üstlerimiz geldi toplanti yapacağız 3.30 da dua edin bana nolurşakır şakır ingilizce konuşsun diyin
Aynı kişiyi mı düşündük acabaAklıma diskalifiye olanlar mı ararsın. Takımdaki arkadaşları diskalifiye etmeye çalışanlar mı ararsın. Zihnim olmayan kişileri bile var görüp hayal kurdu.
Hayırlısı olsun kuzum tatliş bir şey tutundum canım. Vitaminli yemeyi ihmal etme sadece az ve sağlıklı beslen. Tuzu hiçbir şekilde tüketme.off çok kötü ya ben c e b grubu d grubu kullanıyorum asprine de başladım klomen kullandım çatlama iğnesi derken şiştim yarın sabah tartılayım bakalım bir cesaret ile :) baban nasıl oldu senin sonuçları ne çıktı .
geçen okudum kriz tuttuğunda öyle düşündüm kıvranmadım en azından birde damağında hurma gibi şeyleri tut o da tokluk hissi verdiriyor beyne.
sayısız canım ama bazı şeyler için sayılı okumak gerek anahtar kilidi ve anahtar uyumu gibi düşün
yeşil mi geldi aklına yoksa
Olabilir kuzum renklerden gidiyoruzAynı kişiyi mı düşündük acaba
Kesinlikle renklerle sorunumuz varOlabilir kuzum renklerden gidiyoruz
o zaman dr değiştirmek gerekli lafa bak hortum yetmedi ne demek .Hayırlısı olsun kuzum tatliş bir şey tutundum canım. Vitaminli yemeyi ihmal etme sadece az ve sağlıklı beslen. Tuzu hiçbir şekilde tüketme.
Babam biraz garip bir durum doktor midede bir şey yok temiz dedi. Fakat 100 kilonun altına acil düşmen gerek sonra tekrar bağırsaklara bakıcaz dedi. Birkaç ilaç verdi netlik olmadığı için bende bir şey diyemiyorum. Doktor boyunuz uzun olduğu için hortum yetmedi ayrıntılı bakamadık tarzı konuşmuş babama. Bence çok saçma gerekçe iki buçuk saat içeride kaldı adam. Görüntü babam iyi.
Hurmayı çekirdeği ağzımda tutabilirimde Hurmayı dişlerim pirana gibi çiğneyip tutabilir söz veremiyorum.
Tamam esmalar önemli bir ara kilo vermek için olanı çok okumuştum.
Aynen nerden bildin ilk aklıma yeşil geldi.
Eee onlarin yedikleri pisss pisssss seninkiler gusellllllKızlar bir görüşmem vardı Alsancakta şimdi geri karşıyakaya dönüyorum ve açlktan öldüm Allahdan yanıma bir yeşil elma atmıştmvapura bindim ogrenci kizlarla karsilikli oturuyoruz ellerinde içecekler aburcuburlar birde hepsi şuan da tam karşımda eti karam gurme yiyorlar bende karşıların da yeşil elma ve su
Tamam 4gün yarım ekmek bile yemedi ve cidden değişim vardı. O zaman gene aynısını birkez daha deneyelim. Zaten onunla bende yemiyorum. Banada faydao zaman dr değiştirmek gerekli lafa bak hortum yetmedi ne demek .
bağırsak sorunu varsa buğdaygilleri azaltsın bulgur yemesin ekmek sınırlasın glutenden sıyrılsın kısaca 1 hafta denesin tabi bunları yemiyorken bol bol kemik ilik suyu içmeli ki bünye düşmesin . 1 haftada arınmaz vücut ama değişim varsa gluten hassaslığı var denilebilir bunu da kişi kendini izleyerek çözebilir.
kilo herşeyin alt üst olması için yeter zaten .
evet kilo vermek içinde olan var ama hiç okumadım .
olaylı olan oydu
Onlar yarın sivilceli göbişli olacaklar sense seksi fit olacaksınKızlar bir görüşmem vardı Alsancakta şimdi geri karşıyakaya dönüyorum ve açlktan öldüm Allahdan yanıma bir yeşil elma atmıştmvapura bindim ogrenci kizlarla karsilikli oturuyoruz ellerinde içecekler aburcuburlar birde hepsi şuan da tam karşımda eti karam gurme yiyorlar bende karşıların da yeşil elma ve su
Birde beraber yürüyuş yapin hergün canm yürüyüşün sağlığa saymakla bitmez faydası var üstelik berabarce toksinleri de yağları da hızlıca atmanızı sağlıycakTamam 4gün yarım ekmek bile yemedi ve cidden değişim vardı. O zaman gene aynısını birkez daha deneyelim. Zaten onunla bende yemiyorum. Banada fayda
Burada tek o bu konuya bakan sanırım o yüzden biraz burunlu
Onlar yarın sivilceli göbişli olacaklar sense seksi fit olacaksın
Birde beraber yürüyuş yapin hergün canm yürüyüşün sağlığa saymakla bitmez faydası var üstelik berabarce toksinleri de yağları da hızlıca atmanızı sağlıycakberaber kilo verirsiniz baba kız ❤❤
Bunlar kendilerinden vazgeçmiş canım boşver sen onlarıAynen zaten ciltleri sivilce icinde idi ondan bende kendimi öyle avuttum canm boşver yellow bir şunların cildinin haline bak bir de kendi cildine bak dedim insan aburcurları yiyip cildine yüzüne bunu yapar mı
Benim için fark etmez şuan için canım. Yarın derseniz yarın olmasıda kabulümdür. Her güne uyabilirim şuan ben.
Benim için fark etmez şuan için canım. Yarın derseniz yarın olmasıda kabulümdür. Her güne uyabilirim şuan ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?