Kiz sen nasil 29 giyersinBana 28 29 giyiyorum ama 25 nasil olur düşünemiyorum
Ucukkiz varken sonunculugu kaptirmaz oHahaahaayok artk tugbaFB Bu laftan asla bi daha yiyemezsin sana resmen aramızda en şişman sensin yazdı tubi bu lafın altın da kalmaz en az 3kişiyi arkasında bırakacak bir performans sergiler artk
Ay nerde o günlerazından bal damlıyor bal valla ayyy hadi inslh
Kedideki konfor ve lüks e bak yaaakaç kişi sizin kediniz olmak isterdi kim bilir
Ben 28 giyiyorum kendi aadina konusBenim toto hala büyük ama tabi büyük olur dimi tubi biz hala 68 kiloyuz.
Tartilmiyorum kuzum c.tesi tartilma planim vardi ama artik cumaya kaldi ,c.tesi memlekette olacamBu hafta sonu bize abur cubur yemek iyi geldi sanırım. Bir tubi söylemedi acaba o ne oldu yoksa 10 günlük diyet ters mi tepti tubiiiiiii
Ne bilem ben hic gormedim ki berkasin fotografiniBen 28 beden kot giyiyorum berbas 20 felan giyiyordur heralde
Bende gormedimNe bilem ben hic gormedim ki berkasin fotografinisen gordun tabi dersin 20 giyer diye
Ay 1 saatta olsa razıyımAz kalms canmeve döndükten sonra aksiyon tam gaz devam etsede en azın dan okuldaki o 4 saat sana kalıyor
25 aldmBen 28 beden kot giyiyorum berbas 20 felan giyiyordur heralde
Ya bi yandan da aklıma geldi biliyo musun ondan düzgün konuşmaya çalıştm bide sensen diye
Ooo naptın böyle senGünaydın alkışları bana gelsinnnnn
Tubi naber?Kizin iki lafindan biri tubi
Biz berabere kalmayı seviyoruz son parkurda.Ucukkiz varken sonunculugu kaptirmaz o
Memlekette az ye olur mu? Geri döndüğünde detox yapma derdine düşüp seni beklemek istemiyorum eşit kiloda yarışmak için.Tartilmiyorum kuzum c.tesi tartilma planim vardi ama artik cumaya kaldi ,c.tesi memlekette olacam
Ooo naptın böyle senGünaydın alkışları bana gelsinnnnn
Aslında böyle olmasına bende şaşrdm yedim çünkü ama çok hareketliydim ondan oldu heralde ay inşallah daha salı bugünOoo naptın böyle senbenden aşağıdasın biz yerken sen yemedin heralde süpersin canım cumaya iyice düşersin sen
Tubi naber?Kizin iki lafindan biri tubi
Biz berabere kalmayı seviyoruz son parkurda.Ucukkiz varken sonunculugu kaptirmaz o
Memlekette az ye olur mu? Geri döndüğünde detox yapma derdine düşüp seni beklemek istemiyorum eşit kiloda yarışmak için.Tartilmiyorum kuzum c.tesi tartilma planim vardi ama artik cumaya kaldi ,c.tesi memlekette olacam
Ben sabitim canım 60.7 yani spor da yapamadım üstüne yedim iki gün o yüzden böyle olduAslında böyle olmasına bende şaşrdm yedim çünkü ama çok hareketliydim ondan oldu heralde ay inşallah daha salı bugün ❤ sen kaçsın kii
Ay ne iyi yapmışsın canım o bahaneyle geçtim seni birazcık daha dinlendir kendini boşverBen sabitim canım 60.7 yani spor da yapamadım üstüne yedim iki gün o yüzden böyle oldu
Çok güzel bu mükemmel bir görüntü yellowww nerdesin sen uyu hala brkas tartıları konuşturuyorGünaydın alkışları bana gelsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?