- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende hergüne uyarım canm ama tuğbanın dediği gibi cumartesi olması yada pazar günü olması baya mantıklı geldi çünki pazar kaçamak yapilabiliyor ondan en azindan o tehlikeli günden öncesi olması çok mantıklı olur pazar sabahı tartılıp sonra yemek istedigmizi yerizBenim için fark etmez şuan için canım. Yarın derseniz yarın olmasıda kabulümdür. Her güne uyabilirim şuan ben.
WC sorunu bu durum için gerçekten çok mantıklı canım. Bende yaşadığım ve tubi içinde WC çıkmadan tartıldığı için haksız rekabete girmek istemem. Bence çok mantıklı ve güzel fikir. İlk oy bendenBende hergüne uyarım canm ama tuğbanın dediği gibi cumartesi olması yada pazar günü olması baya mantıklı geldi çünki pazar kaçamak yapilabiliyor ondan en azindan o tehlikeli günden öncesi olması çok mantıklı olur pazar sabahı tartılıp sonra yemek istedigmizi yerizhemde çalışanlar izinli olur wc ye cikamama erken tartılma zorunda kalma gibi sorunlar yaşamazlar
Bana da fark etmez canim siz hangi gun derseniz olurBende hergüne uyarım canm ama tuğbanın dediği gibi cumartesi olması yada pazar günü olması baya mantıklı geldi çünki pazar kaçamak yapilabiliyor ondan en azindan o tehlikeli günden öncesi olması çok mantıklı olur pazar sabahı tartılıp sonra yemek istedigmizi yerizhemde çalışanlar izinli olur wc ye cikamama erken tartılma zorunda kalma gibi sorunlar yaşamazlar
Burda gastroloji profu o kadar mütevazı ki ki diğer bir çok prof doç ve yardımcıları adana da öyle onun burnunu birşey yapmak lazım işte.Tamam 4gün yarım ekmek bile yemedi ve cidden değişim vardı. O zaman gene aynısını birkez daha deneyelim. Zaten onunla bende yemiyorum. Banada fayda
Burada tek o bu konuya bakan sanırım o yüzden biraz burunlu
Pazartesi-cumartesi hariç her gün uyar bana . Ama önce tarti cesareti gerek bana
Sen tahmininden az çıkacaksın canım. Bu yüzden hazır olduğunda tartılman daha iyi tabiki kasma sakın kendiniPazartesi-cumartesi hariç her gün uyar bana . Ama önce tarti cesareti gerek bana
Ayda 1 olsun bence
Benimde wc problemim var çıkamıyorum ve o şekilde tartılıyorum çok etkiliyor kesinlikleWC sorunu bu durum için gerçekten çok mantıklı canım. Bende yaşadığım ve tubi içinde WC çıkmadan tartıldığı için haksız rekabete girmek istemem. Bence çok mantıklı ve güzel fikir. İlk oy benden
Ozman pazar olması daha iyi olacak gibi ❤Pazartesi-cumartesi hariç her gün uyar bana . Ama önce tarti cesareti gerek bana
Pazar sabahı sana da uyar mı canmAyda 1 olsun benceşaka tabi farketmez benim için pazartesi olmasında malum haftasonu kaçırabiliyoruz
Cumartesi pazar mantıklı canım olabilir tabiPazar sabahı sana da uyar mı canm
Burcu da cumartesi hariç olur demiş canmCumartesi pazar mantıklı canım olabilir tabi
Ay hayır pazar tartı mı olur tam gömcez herşeyimelisa- burayada uğra tartı günü nü pazar yapalım diyoruz ne dersin ? Gerçi sen zaten ideal kilondasın ne farkederki sana demi
Canm ondan pazar olsun diyoruz isteAy hayır pazar tartı mı olur tam gömcez herşeyi
Ya cuma dicektim cumartesi yazmışım .melisa- burayada uğra tartı günü nü pazar yapalım diyoruz ne dersin ? Gerçi sen zaten ideal kilondasın ne farkederki sana demi
Sen bakma onlara canımKızlar bir görüşmem vardı Alsancakta şimdi geri karşıyakaya dönüyorum ve açlktan öldüm Allahdan yanıma bir yeşil elma atmıştmvapura bindim ogrenci kizlarla karsilikli oturuyoruz ellerinde içecekler aburcuburlar birde hepsi şuan da tam karşımda eti karam gurme yiyorlar bende karşıların da yeşil elma ve su
Kızlar bu hesap açıldı kazen abi ilgilendi . Beni mesaj kutusuna alır mısınhtc71
Yarın olsun bakayım unutmazsam tartılırım unutma noktasına geldimSen tahmininden az çıkacaksın canım. Bu yüzden hazır olduğunda tartılman daha iyi tabiki kasma sakın kendini
Valla ben şişko olmaktan bıktım ya manavgata gitmeden çok iyi kilo vermiştim.Ozman pazar olması daha iyi olacak gibi ❤
Cesaret edemiycek bir şey yok canm ne olcak herkes bir sebeplerden kilo alabiliyor hepimiz bunun için burdayız canm olan oldu boşver sil baştan yaparıztartılıp yepyeni bir sayfa açarsın kendine kilonu gör ki en azından kendini frenliyebilesin canm düzenli tartilmaya başlayınca vermesen bile almazsın oda önemli bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?