♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Benim için fark etmez şuan için canım. Yarın derseniz yarın olmasıda kabulümdür. Her güne uyabilirim şuan ben.
Bende hergüne uyarım canm ama tuğbanın dediği gibi cumartesi olması yada pazar günü olması baya mantıklı geldi çünki pazar kaçamak yapilabiliyor ondan en azindan o tehlikeli günden öncesi olması çok mantıklı olur pazar sabahı tartılıp sonra yemek istedigmizi yeriz hemde çalışanlar izinli olur wc ye cikamama erken tartılma zorunda kalma gibi sorunlar yaşamazlar

WC sorunu bu durum için gerçekten çok mantıklı canım. Bende yaşadığım ve tubi içinde WC çıkmadan tartıldığı için haksız rekabete girmek istemem. Bence çok mantıklı ve güzel fikir. İlk oy benden

Bana da fark etmez canim siz hangi gun derseniz olur

Tamam 4gün yarım ekmek bile yemedi ve cidden değişim vardı. O zaman gene aynısını birkez daha deneyelim. Zaten onunla bende yemiyorum. Banada fayda
Burada tek o bu konuya bakan sanırım o yüzden biraz burunlu
Burda gastroloji profu o kadar mütevazı ki ki diğer bir çok prof doç ve yardımcıları adana da öyle onun burnunu birşey yapmak lazım işte.
Sen babana baban sana destek olursunuz işte kuzum.

Benimde wc problemim var çıkamıyorum ve o şekilde tartılıyorum çok etkiliyor kesinlikle

Pazartesi-cumartesi hariç her gün uyar bana . Ama önce tarti cesareti gerek bana
Ozman pazar olması daha iyi olacak gibi ❤
Cesaret edemiycek bir şey yok canm ne olcak herkes bir sebeplerden kilo alabiliyor hepimiz bunun için burdayız canm olan oldu boşver sil baştan yaparız tartılıp yepyeni bir sayfa açarsın kendine kilonu gör ki en azından kendini frenliyebilesin canm düzenli tartilmaya başlayınca vermesen bile almazsın oda önemli bir şey

Ay hayır pazar tartı mı olur tam gömcez herşeyi
Canm ondan pazar olsun diyoruz iste
Pazar akşami tartılmıyoruz ki tam gömmeden once işte yani en zayıf halimiz ile pazar sabahı tartılcaz ondan sonra gömcez ve yediklerimi zi ta bi daki pazara kadar eritmemiz gerekecegi için kaçamak sonrası eritmek için önümüzde koca 1hafta mız olcak pazar sabah verdigimiz kiloyu görüp kendimizi ödüllendirmis oluruz

Sen bakma onlara canım yesin onlar yağlı yağlı belleri kalinlassin karınları yağ bağlasın

Sen tahmininden az çıkacaksın canım. Bu yüzden hazır olduğunda tartılman daha iyi tabiki kasma sakın kendini
Yarın olsun bakayım unutmazsam tartılırım unutma noktasına geldim
Valla ben şişko olmaktan bıktım ya manavgata gitmeden çok iyi kilo vermiştim.
Neyse biraz zorlayım kendimi.
Sen kaç kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…