Ya doğum günümden beri çok kaçırdım bende tartılmaya korkuyorm bugünde iyice suyunu çıkardm kesin aldım yarın tartılıp tekrar diyete döncem maşallah sende iyi çeşit yapmışsın kızCanm sen diyettemisin kii
Ben seni korumada sanıyordum
Ben bu hafta neler yedim neler her çeşit tatlı yedim pastadan ,tramüsü,şerbetli tatlı da yedim iki gün hariç haftanın hergünü yani 5gün güzel yedik içtik ama neyseki hepsinde rağmen 60daym +500grm ile sıyırdım kendimipazartesi tekrar başlıyorum
Aynen canm hadi pazartesi başlayalım hep beraber birbirimize motive oluruzYa doğum günümden beri çok kaçırdım bende tartılmaya korkuyorm bugünde iyice suyunu çıkardm kesin aldım yarın tartılıp tekrar diyete döncem maşallah sende iyi çeşit yapmışsın kızama arkadaşın dediği gibi fazla kaçırmamışsındır yoksa çok fazla alırdın
Başlayalımm canım süper yine hepimiz ipi biraz kaçırmışız beraber tutalımAynen canm hadi pazartesi başlayalım hep beraber birbirimize motive oluruz❤
magickk
Kizilbodur
ucukgenclik
htc71
Başlıyormuyuz hep beraber pazartesi başlıyormuyuz kızlardiğer ikisine sormuyorum bile burcu ve tuğba zaten diyetteler❤❤
Çarşamba kesin başlıycam canım.
Cok iyi olur kuzum yoksa ben toparlanmadim bir turlu menu paylasinca mecbur dikkat ediyordumAynen canm hadi pazartesi başlayalım hep beraber birbirimize motive oluruz❤
magickk
Kizilbodur
ucukgenclik
htc71
Başlıyormuyuz hep beraber pazartesi başlıyormuyuz kızlardiğer ikisine sormuyorum bile burcu ve tuğba zaten diyetteler❤❤
66.5CUMARTESi LiSTESi
Yellow -fit blonde = 60.0/60.5/+0.5
magickk = 60.2/60.0/0.2
htc71 = 66.3//
tgb1907 = 66.2/65.4/0.8
SchonerDuft = 66.9/ 67.1/ +0.2
Çakılınannesi =75.9/75.0/0.9
Uçukgençlik =74/72.4/1.6
htc71 canım dün yada bugün tartıldın mı?
Evet kuzum hem beraber toplarız bende dün diyet dışı beslenmeye devam ettimCok iyi olur kuzum yoksa ben toparlanmadim bir turlu menu paylasinca mecbur dikkat ediyordum
Bende yine 60.8 çktm ve çok mutluyum66.5gram gram yukarı cikiyor
Ay tartılmaz olaydımKilo kontrol listesi
Diyetli kadın=
Yellow -fit blonde = 60.0/60.5/0.5
magickk = 60.2/60.0/0.2
tgb1907 = 66.2/65.4/0.8
Htc71= 66.3 /66.5
SchonerDuft = 66.9/ 67.1/ +0.2
Çakılınannesi =75.9/75.0/0.9
Uçukgençlik =74/72.4/1.6
Hatice ekledim seni canım ❤
melisa- canım tartıldın mı?
Bizi birisi durdursun denmesini bekliyormuşuz sankiAy tartılmaz olaydımakşamda abarttm diyete başlıcam diye onun ödemi diye biraz içimi serin tutmaya çalışıyorum bide regl gecikti 61.7 çıktı
Yok anam kış yaramadı hava kapalı hep bi hastalık hali bütün enerji çöktü de şükür bugün hava çok güzelde yüzüm sivilce doldu bide çok ilginç gözümün altında bitane var şişti gözüm kısıldı çıkıyım yürüyüş yapıyım diyodum utandım milletten anneme geldim ay karşılaşadığım insan kalmadı lanet yaniBizi birisi durdursun denmesini bekliyormuşuz sanki
Bizi birisi durdursun denmesini bekliyormuşuz sanki
Bende öyle temizliğe başladık bitmedi bu havada hiç böyle ayrıntıya girilir mi sıkıntıdan sivilcelendim bende kurudu ama izler duruyor hala. Hava kötüyken yürüyüşe de gidemedim. Spor salonuna utancımdan gidemiyorum babama sormuşlar niye gelmiyor diye spora yazıldığından beri 5 kilo aldı demiş, rezillik aldı başını gitti.Yok anam kış yaramadı hava kapalı hep bi hastalık hali bütün enerji çöktü de şükür bugün hava çok güzelde yüzüm sivilce doldu bide çok ilginç gözümün altında bitane var şişti gözüm kısıldı çıkıyım yürüyüş yapıyım diyodum utandım milletten anneme geldim ay karşılaşadığım insan kalmadı lanet yani
Gel kuzum gelYine tam zamanında yetişmişim ama süpermen süpergirl filan emojisi yokmuş ancak süpürgeyle uçarak geliyorum
Spora yazıldığından beri 5 kilo aldımı demişBende öyle temizliğe başladık bitmedi bu havada hiç böyle ayrıntıya girilir mi sıkıntıdan sivilcelendim bende kurudu ama izler duruyor hala. Hava kötüyken yürüyüşe de gidemedim. Spor salonuna utancımdan gidemiyorum babama sormuşlar niye gelmiyor diye spora yazıldığından beri 5 kilo aldı demiş, rezillik aldı başını gitti.
Mesaj kutusunda o kişiden gelecek msjları görmezden gel yazıyor onu işaretledim artk özelden msj atsada görmemKızlar ya kendi profilimizde engellediğin üyeler filan dite bir seçenek var yani istemediğimizi engelleyebiliyoruz sanırım ama bu nasıl yapılıyorbirini engellemek istiyorum ve dünden beri bakıyorum ama bir türlü bulamadim nasl engel yapıcam bilen var mı? Kendisini bidaha görmeye tahammülüm yok çünkü ondan engel yapıcam benim le her topikten ve özelden muhabbet etmeye çalışmayı kessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?