♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ya doğum günümden beri çok kaçırdım bende tartılmaya korkuyorm bugünde iyice suyunu çıkardm kesin aldım yarın tartılıp tekrar diyete döncem maşallah sende iyi çeşit yapmışsın kız ama arkadaşın dediği gibi fazla kaçırmamışsındır yoksa çok fazla alırdın

Aynen canm hadi pazartesi başlayalım hep beraber birbirimize motive oluruz
magickk
Kizilbodur
ucukgenclik
htc71

Başlıyormuyuz hep beraber pazartesi başlıyormuyuz kızlar diğer ikisine sormuyorum bile burcu ve tuğba zaten diyetteler❤❤

66.5 gram gram yukarı cikiyor

Cok iyi olur kuzum yoksa ben toparlanmadim bir turlu menu paylasinca mecbur dikkat ediyordum
Evet kuzum hem beraber toplarız bende dün diyet dışı beslenmeye devam ettim bide yetmezmis gibi gece de alkol aldık bira cips filan tam dibine vurdum kaçamağın ama artk yarın sabah itibari ile hep beraber toparlanıcaz

66.5 gram gram yukarı cikiyor
Bende yine 60.8 çktm ve çok mutluyum çünkü dün ki kahvaltıyı düşününce sucuklu yumurta,simit,tahin pekmez vs. Zaten sabah kesin tekrar 60.8 çkıcam diyordum ama bide gece üstüne alkol alınca artk 60larda çıkmaz gitti dedim ondan hala sabah 60.8 i görünce çok mutlu oldum hala ben 60larda iken yarın hemen başlayalım

Son düzenleme:
Kilo kontrol listesi

Diyetli kadın=
Yellow -fit blonde
= 60.0/60.5/0.5
magickk = 60.2/60.0/0.2
tgb1907 = 66.2/65.4/0.8
Htc71= 66.3 /66.5
SchonerDuft
= 66.9/ 67.1/ +0.2
Çakılınannesi =75.9/75.0/0.9
Uçukgençlik =74/72.4/1.6

Hatice ekledim seni canım ❤
melisa- canım tartıldın mı?

Naber blonde ambition dün gece rahatsızdım gene ilaç içip direk yatağa girince sabah okudum o sırada acele cvp verdim. Bizim ev temizliği benim hastalığım yüzünden bir gün daha ertelendi. Hafta içi fırtına yağmur yüzünden ertelendi tabi o sırada temiz halılar geldi derken. Temiz ev gene battı gene dip köşe temizlik yapıp evi düzene sokucaz.

Ay tartılmaz olaydım akşamda abarttm diyete başlıcam diye onun ödemi diye biraz içimi serin tutmaya çalışıyorum bide regl gecikti 61.7 çıktı

Bizi birisi durdursun denmesini bekliyormuşuz sanki
Yok anam kış yaramadı hava kapalı hep bi hastalık hali bütün enerji çöktü de şükür bugün hava çok güzelde yüzüm sivilce doldu bide çok ilginç gözümün altında bitane var şişti gözüm kısıldı çıkıyım yürüyüş yapıyım diyodum utandım milletten anneme geldim ay karşılaşadığım insan kalmadı lanet yani

Bende öyle temizliğe başladık bitmedi bu havada hiç böyle ayrıntıya girilir mi sıkıntıdan sivilcelendim bende kurudu ama izler duruyor hala. Hava kötüyken yürüyüşe de gidemedim. Spor salonuna utancımdan gidemiyorum babama sormuşlar niye gelmiyor diye spora yazıldığından beri 5 kilo aldı demiş, rezillik aldı başını gitti.

Spora yazıldığından beri 5 kilo aldımı demiş
Ahaahaaa koptum yaaa baban çok şeker 5kiloyi verip gidersin babam size şaka yapmış dersin

Kızlar ya kendi profilimizde engellediğin üyeler filan dite bir seçenek var yani istemediğimizi engelleyebiliyoruz sanırım ama bu nasıl yapılıyor birini engellemek istiyorum ve dünden beri bakıyorum ama bir türlü bulamadim nasl engel yapıcam bilen var mı? Kendisini bidaha görmeye tahammülüm yok çünkü ondan engel yapıcam benim le her topikten ve özelden muhabbet etmeye çalışmayı kessin

Mesaj kutusunda o kişiden gelecek msjları görmezden gel yazıyor onu işaretledim artk özelden msj atsada görmem zaten büyük ihtimal oda bidaha özele yada olduğum topiklere gelip yazmaz ama ben gene de engel yapabiliyorsam yapıp komple ilitişimi kesiyim istiyorum bilen varsa tarif etsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…