Oh oh masallahBende yine 60.8 çktm ve çok mutluyumçünkü dün ki kahvaltıyı düşününce sucuklu yumurta,simit,tahin pekmez vs. Zaten sabah kesin tekrar 60.8 çkıcam diyordum ama bide gece üstüne alkol alınca artk 60larda çıkmaz gitti dedim ondan hala sabah 60.8 i görünce çok mutlu oldum hala ben 60larda iken yarın hemen başlayalım
Yine iyisin sen canim pek arti yokBende yine 60.8 çktm ve çok mutluyumçünkü dün ki kahvaltıyı düşününce sucuklu yumurta,simit,tahin pekmez vs. Zaten sabah kesin tekrar 60.8 çkıcam diyordum ama bide gece üstüne alkol alınca artk 60larda çıkmaz gitti dedim ondan hala sabah 60.8 i görünce çok mutlu oldum hala ben 60larda iken yarın hemen başlayalım
Tam olarak ben onu bekliyordumBizi birisi durdursun denmesini bekliyormuşuz sanki
Hep kıştan işte modumuz düştüBende öyle temizliğe başladık bitmedi bu havada hiç böyle ayrıntıya girilir mi sıkıntıdan sivilcelendim bende kurudu ama izler duruyor hala. Hava kötüyken yürüyüşe de gidemedim. Spor salonuna utancımdan gidemiyorum babama sormuşlar niye gelmiyor diye spora yazıldığından beri 5 kilo aldı demiş, rezillik aldı başını gitti.
Evet canm gördüğüm en düşük 60.0 dı en yüksekte ödemle beraber 60.8 oluyorYine iyisin sen canim pek arti yok
Tam olarak ben onu bekliyordumyoksa kendi kemdime ne zaman baslardim allah bilir yellow yetişti
Ben de bilmiyorum canım. Kimse bu seni bu kadar kızdıran boşver unut onu.Mesaj kutusunda o kişiden gelecek msjları görmezden gel yazıyor onu işaretledim artk özelden msj atsada görmemzaten büyük ihtimal oda bidaha özele yada olduğum topiklere gelip yazmaz ama ben gene de engel yapabiliyorsam yapıp komple ilitişimi kesiyim istiyorum bilen varsa tarif etsin lütfen
Nasl rahat edeceksen sen bilirsin canmYok zaten daha da o spor salonuna ayak basmam. Her bana baktıklarında babam aklıma gelecek of offf.
❤Sağol canm Unuttum gitti konuşmaya değmez zaten htc de özelden tarif etmiş nasl yapıldığnı bende uyguladım ve kendisini engelledim artk zaten kafam rahatBen de bilmiyorum canım. Kimse bu seni bu kadar kızdıran boşver unut onu.
Spor yapıcam. Spora başlamam lazım. Sadece oraya gitmicem.Nasl rahat edeceksen sen bilirsin canm
Kendini hazır hissedince başka salonada başlayabilirsin yada evde de yapabilirsin canmevde spor yaparak da müthiş vücut yapanlar var instede de görüyorsundur eğitmenleri filan takip ediyorsan bazı öğrencileri evde programpa müthiş kilo verip incelip kaslı hale filan geliyorlar mesela yeterki yapmak iste her türlü yol var canım ❤
Yeterki başla canm nerde nasl olduğunun önemi yok ❤ yeterki başla ki bedenine ve ruhuna iyi gelsin ❤ ben spor yapamaynca ruhen çöküyorum beni hayata bağlayan şey spor ve dans oluyor ruhumuza etkisi çok büýük ve biz kadınalara bu yüzden şartSpor yapıcam. Spora başlamam lazım. Sadece oraya gitmicem.
Aynen canım. Sabah spor yapınca hem iştahım kapanıyordu hem de daha neşeli oluyordum.Yeterki başla canm nerde nasl olduğunun önemi yok ❤ yeterki başla ki bedenine ve ruhuna iyi gelsin ❤ ben spor yapamaynca ruhen çöküyorum beni hayata bağlayan şey spor ve dans oluyor ruhumuza etkisi çok büýük ve biz kadınalara bu yüzden şart
Kesinlikle bende daha neşeli daha pozitif oluyorum ve çok enerjik oluyorum spor yapıncaAynen canım. Sabah spor yapınca hem iştahım kapanıyordu hem de daha neşeli oluyordum.
Aynen açlık hissettiğimde eskiden ilk su içerdim. Bu alışkanlığımı geri kazanmam lazım. Su cidden çok fark ettiriyor.Kesinlikle bende daha neşeli daha pozitif oluyorum ve çok enerjik oluyorum spor yapıncaaynen iştahım da baya geriliyor gerçekten su ve spor iştahı kapatıyor ben su içmeyince iştahlı oluyorum ama bol su içtgm gün hep tok hissediyorum su da çok etkili
Yarın ilk başlangıcımız bol su ve spor olsun ozmanAynen açlık hissettiğimde eskiden ilk su içerdim. Bu alışkanlığımı geri kazanmam lazım. Su cidden çok fark ettiriyor.
Evet canim bende öyleyim spor başka hem gün boyu pozitif ve enerjin oluyorsun hemde kaçamakta fazla yapmıyorsun inşallah başlarım yarın artık başlamam lazım kendime dur demeliyim bu da sporla olacakKesinlikle bende daha neşeli daha pozitif oluyorum ve çok enerjik oluyorum spor yapıncaaynen iştahım da baya geriliyor gerçekten su ve spor iştahı kapatıyor ben su içmeyince iştahlı oluyorum ama bol su içtgm gün hep tok hissediyorum su da çok etkili
Evet canim bende öyleyim spor başka hem gün boyu pozitif ve enerjin oluyorsun hemde kaçamakta fazla yapmıyorsun inşallah başlarım yarın artık başlamam lazım kendime dur demeliyim bu da sporla olacak
Yarın şişelerimiz bizimle her yere geliyor.
süpersin canim, yok kendimi baya baya tuttum Cuma party vardiya onu göz önünde bulundurarak kendimi frenleyip istedigim kiyafetde istedigim gibi görünmeyi basardimkızlar nasılsınız . geçen alıntılarım yok oldu yazamadım sinirlendim bende çıktım.
şuan 67,10 üm diyete ara verdim korumaya geçtim gibi birşey oldu yarın 66mı tekrar görürüm diye düşünüyorum .
Buki_89 sen ne yaptıon çikolataları gömmüyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?