♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Oh oh masallah ben zaten en son az olan kilomda bildirim yaptigimdan beri diyet hak getire

Yine iyisin sen canim pek arti yok

Hep kıştan işte modumuz düştü ahahhaha baban ya düzeltmiş işi olsun bi silkelenip ayağa kalkmaya bakar

Ben de bilmiyorum canım. Kimse bu seni bu kadar kızdıran boşver unut onu.

Yok zaten daha da o spor salonuna ayak basmam. Her bana baktıklarında babam aklıma gelecek of offf.
Nasl rahat edeceksen sen bilirsin canm
Kendini hazır hissedince başka salonada başlayabilirsin yada evde de yapabilirsin canm evde spor yaparak da müthiş vücut yapanlar var instede de görüyorsundur eğitmenleri filan takip ediyorsan bazı öğrencileri evde programpa müthiş kilo verip incelip kaslı hale filan geliyorlar mesela yeterki yapmak iste her türlü yol var canım ❤

Ben de bilmiyorum canım. Kimse bu seni bu kadar kızdıran boşver unut onu.
❤Sağol canm Unuttum gitti konuşmaya değmez zaten htc de özelden tarif etmiş nasl yapıldığnı bende uyguladım ve kendisini engelledim artk zaten kafam rahat biliyosun sevmiyorum negatif ve art niyetli kötü fikirli kötü niyetli insanları neyse kurtuldum gitti

Spor yapıcam. Spora başlamam lazım. Sadece oraya gitmicem.

Spor yapıcam. Spora başlamam lazım. Sadece oraya gitmicem.
Yeterki başla canm nerde nasl olduğunun önemi yok ❤ yeterki başla ki bedenine ve ruhuna iyi gelsin ❤ ben spor yapamaynca ruhen çöküyorum beni hayata bağlayan şey spor ve dans oluyor ruhumuza etkisi çok büýük ve biz kadınalara bu yüzden şart

Aynen canım. Sabah spor yapınca hem iştahım kapanıyordu hem de daha neşeli oluyordum.

Aynen canım. Sabah spor yapınca hem iştahım kapanıyordu hem de daha neşeli oluyordum.
Kesinlikle bende daha neşeli daha pozitif oluyorum ve çok enerjik oluyorum spor yapınca aynen iştahım da baya geriliyor gerçekten su ve spor iştahı kapatıyor ben su içmeyince iştahlı oluyorum ama bol su içtgm gün hep tok hissediyorum su da çok etkili

Aynen açlık hissettiğimde eskiden ilk su içerdim. Bu alışkanlığımı geri kazanmam lazım. Su cidden çok fark ettiriyor.

Aynen açlık hissettiğimde eskiden ilk su içerdim. Bu alışkanlığımı geri kazanmam lazım. Su cidden çok fark ettiriyor.
Yarın ilk başlangıcımız bol su ve spor olsun ozman spor ne olursa fark etmez ve güniçinde ne zaman olursa da fark etmez yeterki birşey yapmış ol su yu da kalkar kalkmaz aç karna bol su içerek ve şişemiz yanımızda dolaşarak başlayalım canm bende en azından su yu artk 2lt ye çıkartmaya çalışıcam 2lt içibilsem yeter bana

Evet canim bende öyleyim spor başka hem gün boyu pozitif ve enerjin oluyorsun hemde kaçamakta fazla yapmıyorsun inşallah başlarım yarın artık başlamam lazım kendime dur demeliyim bu da sporla olacak

süpersin canim, yok kendimi baya baya tuttum Cuma party vardiya onu göz önünde bulundurarak kendimi frenleyip istedigim kiyafetde istedigim gibi görünmeyi basardim
Kilo almadim hatta verdim azda olsa… spora devam nintendo switch aldik gecenlerde onada bi spor oyunu indirdik her aksam bigüzel spor yapiyorum… kas oranim baya cikti cok mutluyum:)

sende harikasin 67lerde geziosun negüzellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…