♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

evet 67yi vücudum oturttum çok şükür .
görüm resimlerini çok güzel görünüyordun . kaç kilosun şimdi

evet 67yi vücudum oturttum çok şükür .
görüm resimlerini çok güzel görünüyordun . kaç kilosun şimdi
tesekkürederim canim… Sabah 64,2 ciktim
Ay cok iyi vallah sonunda kirdin seytanin bacagini artik 7 leri görmessin insallah
Son halinden bi Foto atsana canim merakdayim nekadar fark etti

Kızlar nasılsınız neler yaptınız????
Ben hala temizlikle savaş halindeyim, yarın son dokunuşlar ve mis gibi ev sonrası huzura kavuşucam. Bir aksilik çıkmazsa çarşamba kedimin randevusu var tüylerini kırpıcaz tırnakları kesilecek derken çarşambada hep veterinerde olucam muhtemelen.

Su içimini arttırdım canım. Sürekli şişem yanımda. Kanıtı wc gitmek için uyanmam. Bitmeyen uzatmalı sevgili gibi ev temizlediğim için spora başlayamadım fakat yarın biticek.
harika Canm zaten ev temizliğide spor
Bende 3 gündür spor yapamadım canm yarında evi temizliycem ondan spor yapamam ama çarşamba bir aksilik çıkmazsa mutlaka platese giderim yapmam şart sporsuz haftam olmasın ❤

Kesinlikle sporsuz yaşam olmuyor. İyi hoş eğil kalk sil derken üst bacağım baya ağrıyor. Birde ben manyak her şeyi tek tek silen aynı yeri üç dört kez silen ben. Başkasının bir saatte bitireceğini bir günde bitiriyorum.

Yok canım ben daha oturtamadım diyeti sporu cumartesi başlamak istiyorum şu an başlayamam zaten bu günlerde yoğunum misafirlerim var başlamak istesemde olmuyor bakalım cumartesi herşeye başlıycam
Bende bâşlayamadm canm düzenim biraz karıştı malesef 2gündür dışarda hep koşuşturmalı işlerim vardı halledince bugünde anneme geçtim ve gece eve dönücem ama bu hafta düzenim biraz karışık gidecek miranında pazartesiye kadar okulu yok oda evde düzenim iyice karıştı artk ben diyete yılbaşı sonrası başlarım canm daha önce yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…