- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
evet 67yi vücudum oturttum çok şükür .süpersin canim, yok kendimi baya baya tuttum Cuma party vardiya onu göz önünde bulundurarak kendimi frenleyip istedigim kiyafetde istedigim gibi görünmeyi basardim
Kilo almadim hatta verdim azda olsa… spora devam nintendo switch aldik gecenlerde onada bi spor oyunu indirdik her aksam bigüzel spor yapiyorum… kas oranim baya cikti cok mutluyum:)
sende harikasin 67lerde geziosun negüzellllll
naptın canımgunaydin kizlar
Tartildim 66.5naptın canım
tartıldın mı :)
Tartildim 66.5senin beni yakalamana gerek kalmiyordu sana yetisecektim de basladim tekrar
tesekkürederim canim… Sabah 64,2 ciktimevet 67yi vücudum oturttum çok şükür .
görüm resimlerini çok güzel görünüyordun . kaç kilosun şimdi
2 hafta sonra var
bu hafta sınavın var mı
2 haftaya senden zayıf olurum2 hafta sonra var
Su içimini arttırdım canım. Sürekli şişem yanımda. Kanıtı wc gitmek için uyanmam. Bitmeyen uzatmalı sevgili gibi ev temizlediğim için spora başlayamadım fakat yarın biticek.magickk
melisa-
ucukgenclik
SchonerDuft
htc71
Kizilbodur
Kızlar ne yaptınız bakalım diyetlere başlandı mı? Su lar arttırıldı mı? Spora başlayan var mı ?
tugbaFB sana sormuyorum canm sen zaten maşallah süper gidiyorsun
Su içimini arttırdım canım. Sürekli şişem yanımda. Kanıtı wc gitmek için uyanmam. Bitmeyen uzatmalı sevgili gibi ev temizlediğim için spora başlayamadım fakat yarın biticek.
Kesinlikle sporsuz yaşam olmuyor. İyi hoş eğil kalk sil derken üst bacağım baya ağrıyor. Birde ben manyak her şeyi tek tek silen aynı yeri üç dört kez silen ben. Başkasının bir saatte bitireceğini bir günde bitiriyorum.harika Canm zaten ev temizliğide spor
Bende 3 gündür spor yapamadım canm yarında evi temizliycem ondan spor yapamam ama çarşamba bir aksilik çıkmazsa mutlaka platese giderimyapmam şart sporsuz haftam olmasın ❤
Yok yaaa2 haftaya senden zayıf olurum
Bol bol şekerli şeyler ye emi zihnin açılır
Finaller mi vizeler mi
sen beni yakalayana kadar ooo oooo ooooooYok yaaaoyle mi hem one gecsende ben seni yakalarim kiii
Finaller tatli kiz
Yok canım ben daha oturtamadım diyeti sporumagickk
melisa-
ucukgenclik
SchonerDuft
htc71
Kizilbodur
Kızlar ne yaptınız bakalım diyetlere başlandı mı? Su lar arttırıldı mı? Spora başlayan var mı ?
tugbaFB sana sormuyorum canm sen zaten maşallah süper gidiyorsun
Bende bâşlayamadm canmYok canım ben daha oturtamadım diyeti sporucumartesi başlamak istiyorum şu an başlayamam zaten bu günlerde yoğunum misafirlerim var başlamak istesemde olmuyor bakalım cumartesi herşeye başlıycam
süpersin canim aynen pazartesileri beklemek zaten sacma benceben yarın detokslu bir programa başlıyorum kızlar . hiç pazartesileri beklemeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?