♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

sana göndereyim canım.
yine çorbalar falan var listede . sen ne yaptın başladın mı . spora gidiyor musun
Günaydın canım. Dün dinlendim. Bugün kediyi veterinere götürücem. Dün götürmedim. Dün birde kedi kötüleşince iştahım kaçtı zaten o yüzden ilk tedavisi yapılacak sonra tüy bakımına götürücem.

Diyetisyen ne oldu devam mı ?
yaşlandı sanırım bu aralar çok mu hasta oluyıor

Diyetisyen ne oldu devam mı ?
yaşlandı sanırım bu aralar çok mu hasta oluyıor
Diyetisyene gitmiyorum canım. En son randevusunda yerinde olmayınca bir daha randevu almadım. Bir de onun verdiği diyet yüzünden hastalığım nüksedince ona gitmeye zaten korkuyorum. O yüzden kendi çabamla yola devam edicem ya da muğlaya gidebilirim bilmiyorum. Bu konuda net kararım yok.

SEN ÇOK güzel veriyordun canım bildiğin gibi devam et . sonra gidersin diyetisyene takılınca kilon

Sensiz buralar çok sessiz. Sen gittin gene kabuğumuza gömüldük. Sadece SchonerDuft o şuan aktif kilo veriyor.
Evt canm maşallah o iyi veriyor ama başka kimse kalmamış bizde başlasak iyi olacak hadi küllerimizden yeniden doğalım en güzel kilolara inelim ben hedefi daha da aşşağı çekerek başlamayı planlıyorum 56 nasıl olur

Bence muhteşem ama o kadar yağ oranın var mıdır ki?
Diyetisyen 58 olman lazm diyordu canm analiz ciğazina göre 58çkyr ama ben bu kez artk başlaynca 56 ya kadar ineyim komple rahat edeyim diyorum zaten diyeti bırakınca da kilo 1-2 kilo oynuyor ya tam ideal olur komple kurtulurum

Diyetisyen 58 olman lazm diyordu canm analiz ciğazina göre 58çkyr ama ben bu kez artk başlaynca 56 ya kadar ineyim komple rahat edeyim diyorum zaten diyeti bırakınca da kilo 1-2 kilo oynuyor ya tam ideal olur komple kurtulurum
Mantıklı canım. Yılbaşından sonra diyet yapıcam falan diye okumuştum o planından vazgeçtin dimi?

Kızlar dün 66.50 çıktım
htc71 sen ne durumdasın
Ben diyete devam ediyorum kızlar bana katılmak isteyen varsa buyursun gelsin kapışalım
Kizilbodur sen nerelerdesin
Çok istiyorum kilo vereyim fit olayım. Fakat iştahımı kontrol edemiyorum. Bugün sürekli deprem oluyor deyip duruyorum. Garip bir durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…