♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Evde durmak bana hiç yaramıyor.
Bana da yaramıyor canm bende boşluk yada yüksek stres olunca yiyen biriyim yoksa yoğun iş ve aktiviteler ve kurslar vs. ile sürekli aktif olunca çok mutlu oluyorum ve kahvaltı edip çıkmak bana tün gün yetiyor tüm gün tok ve bir şey yemek aklına bile gelmeyen iştahsız biri oluyorum çalşrken hiç kilo aldgm olmadı ev bana hiç iyi gelmiyor ama sonuçta gerçekten kafaya koyup çok isteyip kendimi şartlaynca evde de kilo vermeyi başardım canm yani ben yaptıisem sen deyaparsin ve şuan hem özel hayatm da çok sorun var, hem miranin öğretmeninin aralıksız rapor almasından mira hep evde ,hemde şuan mira ağır hasta bukadar stes altında benim şu 2-3 haftada 5kilo almam lazımdı ama almadım şu durumlardan zaten ne platese gidebildim nede dansa gidebildim iyice eve kapanmak zorunda kaldm ve strestende saçma sapan yiyesim var uçukcum ama kendime diyorumki bu kadar sorunun arasına bir de kilo sorunu ekliyemezsin eklersen çok daha mutsuz olacaksan zatn yeterince soru var iken en azından aynaya bakınca mutlu ol kendim için bu zor süreçte iyi birşeyler başardım de bari ve bunu elinden kaybetme diyorum canm ondan en azından kilomu korumaya çalsyrm ağîr yağlı,şekerli,sağlıksz gıdalardan en azından uzak durup kilo korumaya calsyrm ve yibe aniden çok hareketsiz kaldgm için en azından vucut tüm gün hareketsiz günü bitirmesin diye fırsat bulursam 30dk filan spor yapıyorum canm ben şuan bukadarını yapabiliyor usem sen çok çok fazlasını yapar şakır şakır da zayıflarsın bence kendini motive et ve inan bak ozman neler neler oluyor canm

Mira için üzüldüm geçmiş olsun. Umarım hocası biran önce kendine çeki düzen verir ve öğretmen olduğunu hatırlar.
İlaçlar yüzünden açılan iştahım beni mahvetti. Aslında kahvaltı ve akşam yemeği iki öğün yiyorum. Öğün sayım artmadı fakat gün içinde çok Türk kahvesi ve sade nescafe içiyorum. Yanında öyle abartılı bir şey yemiyorum. Hatta bazen hiçbir şey yemiyorum. Bir de bu aralar uyku düzenim baya bozuldu. Kedicik rahatsız tüm gece uyanıyor acıyla bağırıyor. Dört gündür her sabah veterinere gidip geliyoruz. Bunlar tabi bahane olamaz şeyler. Bir de bu aralar aşırı wc sorunum var. Akşam yemeğinde yoğurt çorbası ve kabağı haşladım üstüne pul biber döküp yedim belki faydası olur diye bilmiyorum.

Sağol canm biz de dün akşam acilde idik ve bugün de antibiyotik ve ilaçların 7.günunü doldurduk iyelsmedi için de yarın mirayı tekrar götürücem bide az önce regle oldum kasıklarım ve belim çok ağrıyor ama genede vucut çalşnsn diye 30dakika bisiklet sürdüm bende geceleri 10gündür hiç uyumadm desem yeridir canm artk önümüzde ki hafta sonu miranın hastalığı ve benimde reglem bitmiş olur salı da yılbaşını kutlarız sonra da artk diyete başlarız hepberaber dimi

Aynen başlayalım artık. Ben yoksa 75 olacam artık tartılmıyorum. Pantolondan anlıyorum 42 beden oldu üstüme sinirim çok bozuldu gene.
Umarım ilaçlar tedavi eder. Çok fazla antibiyotik kullanmış.

Aynen başlayalım artık. Ben yoksa 75 olacam artık tartılmıyorum. Pantolondan anlıyorum 42 beden oldu üstüme sinirim çok bozuldu gene.
Umarım ilaçlar tedavi eder. Çok fazla antibiyotik kullanmış.
Canm yapma yazık yaaa yaz gelecek onu düşün yaza 36 olsan nasl güzel olurdu sahillerde onu düşün motive ol canm bende 36dan 34e insem daha iyi olucak bakalım haftaya ben yavaş yavaş başlıycam

evde olunca aslında daha kolay yaparsın diyet.
bu günleri iyi değerlendir derim :)
Ben evde iken sürekli bir şeyler atıyorum ağzıma her mutfağa gittiğimde atıyorum. Bir ceviz, bir kestane, bir bisküvi, çikolata, halley artık dolabı açtığımda elime ne gelirse. Çok yemiyorum ama evdeyken su içmek aklıma gelmiyor. Sorunum aslında hiç su içmemem. Annemle çalışırken en az 3 lt su içerdim şimdi bir bardak bile içmiyorum. Kötü oldu bu durum

elinde olan şeyler canım ki hepimiz için aynı şeyler geçerli

Ben çok kahve içiyorum acaba kahvenin zararı var mı kahve diyetleri var ama
Kahve kısa süreliğinede olsa metobolizmayi yükselten enerjiyi ateşleyen bir ürün canm
Özellik spor öncesi içersen o yönü sayesinde yüksek tempo spor yapmana katkı sağlıyacagı gibi 2.bir katkısı da aynı zmanda yağ yakımınıda sağlıyor olmasıdır
3. Katkısı da ödem atma konusunda en iyi ürünlerden biridir vucuttan fazla suyu hızla uzaklaştırır
4. faydası iştah kapatma ve tok tutma özelliği

Diyete en büyük destekci iki şey su ve kahvedir
En kaliteli ve faydalısı da filitre kahve içmek

Kızlar en son yazdım geldim diye kızım hastalandı hastaneye götürdük iki gün sonra görümcem ve nişanlısı trafik kazası geçirdi geçen hafta bizim için baya yorucu ve stresli bir haftaydi.

Bugün başlıyorum spora çok şükür kızım okulda ufaklık uyudu

Geçmiş olsun. Umarım sağlıkları yerindedir, kötü bir şey olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…