- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Ya cuma dicektim cumartesi yazmışım .
Cumaertesi olur tart i günü
Bir yandan iyi oldu eskilerden tanıdıklar ulaşır en azındanAy çok sevindim ya ❤ çok seviyorum bu hesabını diğerine alışamamıştım
Bencede seni bu hesabından görmek iyi oldu canım alışmıştık çünküBir yandan iyi oldu eskilerden tanıdıklar ulaşır en azından
Bu sabah tartılmsdm 61.6 canmYarın olsun bakayım unutmazsam tartılırım unutma noktasına geldim
Valla ben şişko olmaktan bıktım ya manavgata gitmeden çok iyi kilo vermiştim.
Neyse biraz zorlayım kendimi.
Sen kaç kilosun
Canım ne cesareti zaten ilaç kullanmissin ondan da şişkinliğin olur zaten 2 kilo ödem gidecek o kadar düşünme keyifli bir şekilde kilo vermeye bak sonuçta yarista olmucaksinizBir yandan iyi oldu eskilerden tanıdıklar ulaşır en azından
Canım ne cesareti zaten ilaç kullanmissin ondan da suskunluğun olur zaten 2 kilo ödem gidecek o kadar düşünme keyifli bir şekilde kilo vermeye bak sonuçta yarista olmucaksinizbirde ben Kizilbodur bı çok merak ettim ya
Canım valla ben gerçekten merak ettim çokta güzel ve çabuk kilo veriyordu inşallah almaz verdikleriniAy canm harika bir şey yaptn yaaa o telaş arasında biz çakılı etiketlemeyi unuttuk iiki etiketledin görünce gelir oda
OnlarCanım valla ben gerçekten merak ettim çokta güzel ve çabuk kilo veriyordu inşallah almaz verdiklerini
Seninde guru olduğunu görmedim sanmaAy canm harika bir şey yaptn yaaa o telaş arasında biz çakılı etiketlemeyi unuttuk iiki etiketledin görünce gelir oda
O da çok mantıklı ama ben oyumu ctesiden yana kullanmak istiyorumCanm ondan pazar olsun diyoruz iste
Pazar akşami tartılmıyoruz kitam gömmeden once işte yani en zayıf halimiz ile pazar sabahı tartılcaz ondan sonra gömcez ve yediklerimi zi ta bi daki pazara kadar eritmemiz gerekecegi için kaçamak sonrası eritmek için önümüzde koca 1hafta mız olcak pazar sabah verdigimiz kiloyu görüp kendimizi ödüllendirmis oluruz
Seninde guru olduğunu görmedim sanmabenden kaçmaz pro dan vazgeçtim bir gurum bile yok anliyormusun
O çıktı galiba diyet kafasından kızının vidyosunu hikayeye koymuş bugün ama bakmıyor hiç kulübe tekrarda yazıp rahatsız etmek istemem isteyen geliyo sonuçta unutulacak bi yer değil grup üyeliğiOnlarmelisa- ile instede takiplesiyorlar dı canm brkas a soralım o bilir çakıl hala niye dönmedi berkas en son çocuğun doğum gününü atlatınca dönücem diyordu onu da atlatalı baya oldu ama gelmedi
Nazarım degseydi hala şişman gezerdin yellowcugumbende profilime yazı yazarken şimdi Guru olduğum belli olmıcak inşallah herkes görmüştür diyordum oohh çok rahatladm şimdi herkes Guru olduğumu duymuş nazar etme nolur çalış seninde olur
Biran noluyor dedim. Niye pasif oldu diğeri dedim.Kızlar bu hesap açıldı kazen abi ilgilendi . Beni mesaj kutusuna alır mısın @htc71
Burada kilo aldığımız için birbirimizle tanıştık kuzum içini ferah tut sen benceYarın olsun bakayım unutmazsam tartılırım unutma noktasına geldim
Valla ben şişko olmaktan bıktım ya manavgata gitmeden çok iyi kilo vermiştim.
Neyse biraz zorlayım kendimi.
Sen kaç kilosun
Vazgeçmiş demek hayırlı olsunO çıktı galiba diyet kafasından kızının vidyosunu hikayeye koymuş bugün ama bakmıyor hiç kulübe tekrarda yazıp rahatsız etmek istemem isteyen geliyo sonuçta unutulacak bi yer değil grup üyeliği
Çok mesaj yazınca mı olunuyormuş ben şok.Nazarım degseydi hala şişman gezerdin yellowcugumhaklısın bu ara pek bakmadım şimdi cosma zamanı çok çok mesaj yazayım da guru olayım
Görmedin mi valla bilmem Y YellowGirL baktım da 25000 emoji atmışÇok mesaj yazınca mı olunuyormuş ben şok.
Ay senin kiloma nazarın değemez ki sen zaten 52-55 civarı takiliyorken 61e nasl nazarn değsinNazarım degseydi hala şişman gezerdin yellowcugumhaklısın bu ara pek bakmadım şimdi cosma zamanı çok çok mesaj yazayım da guru olayım
Belki senin gibi ince belli ve 2 cm uzun olmak istiyordumAy senin kiloma nazarın değemez ki sen zaten 52-55 civarı takiliyorken 61e nasl nazarn değsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?