♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Canmmm beniimmm ❤❤❤❤❤
Kızlar ben bukadar uzun ara verince artk ufak ufak artılanmaya başladım artk bende biran önce tam gaz başlamak istiyorum bugün reglemin son günü kızlar regle ,hafta sonu ,yeni yıl hepsi arka arkaya yani şu 4günü de atlattık mı artk bahanemiz kalmıyor hadi yavaş yavaş toplanalım

Aynen canım bende öyleyim toparlanalim hepimiz ucu kaçtı mi gelmiyor artık yeni yıldan sonra hepimiz buraya toplanalım ve aldıklarımızı el birliğiyle verelim kızlar

Şişme bebek gel biz seni taş bebek yapalım iştah konusunda ben en büyük faydayı magnezyum takviyesinden almıştım canm diyetisyen mutlaka kullan diyordu karbonhidrat ve tatlı isteğini ortadan kaldirip bağırsaklarinda iyi çalışmasını sağladığı için süper bir destek oluyor ben tekrar başlamayı düşünüyorum canm birde bitki çayları iştah kapatıyor ama bitki çayları ilaçla etkilesebiliyor ondan senin tedaviye zarar verebilir bitkiler ama vitamin takvileri çok etkili ozellikle düşük olan vitamin ve minerallerin varsa mutlaka ilk başta onlara odaklan derim canm ben de bayadr verdigim kadarını koruyordum ama bu kez sanırım 1kilo aldım

Magnezyumu doktorum önermemişti o zaman için. Bitki çaylarını içmeyi bıraktım. Zayıflama çayı cidden fayda sağlıyormuş bana. Bıraktığım gibi denize atılan şişme bot oldum.
Vitamin takviyeleri evet başlamam gerek. Vücudum baya baya çalışmayı durdurdu metabolizma hızı o kadar düşükki metabolizmam sanki hiç çalışmıyor.

var kız var bu topik bitik
ipincecik oldu hepsi
bizde dükkanı kapattık
Evet tüm dükkanları kapatmışsın takımın kapandığını dün gece öğrendim çok üzüldüm
Neyse yine birlikteyiz
Neydi Ayrılsakta kopamayız mı
drdotty
ne yapıyosun nasılsın canım
nerelerdesin
özlettin kendini
Sıkıntılarım vardı canım anca toparlandım sizi yine burada görmek çok güzel çok sevindim gitmemişsiniz bi yere
Hoşgeldin canım. Nasılsın?

Selam canım hoşgeldin nasılsın

Ayy şişme bebek diyince aklıma instadan gördüğüm bir adam geldi ya kendine şişme sevgili yapmış evlenme teklif etmiş şişme bebege 10 kere ameliyat yaptırmış yanında çanta gibi heryere taşıyor allahım nasıl yokluktur hiç mi kadın kalmadı sizinle paylaşayım dedim belki duyanda vardır

Evet hatırlıyorum. Hatta evlendi onlar bende öyle okumuştum haberi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…