- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Allah korumuş. Çok kötü bir şey.İyiler canım çok.sukur bir kaç çizik var yüzlerinde arabanın ön camı komple patlamış minibüs aniden önlerine çıkınca duramamislar.
Evet canım ya o şokla zaten yeni yeni ağrıları çıkıyor meydanaAllah korumuş. Çok kötü bir şey.
var kız var bu topik bitikKızlaaaar
Ben geldim
Tubiiiii yer var mı kuzum
Hoşgeldin canım. Nasılsın?Kızlaaaar
Ben geldim
Tubiiiii yer var mı kuzum
Canmmm beniimmm ❤❤❤❤❤
Aynen canım bende öyleyimCanmmm beniimmm ❤❤❤❤❤
Kızlar ben bukadar uzun ara verince artk ufak ufak artılanmaya başladımartk bende biran önce tam gaz başlamak istiyorum bugün reglemin son günü kızlar regle ,hafta sonu ,yeni yıl hepsi arka arkaya yani şu 4günü de atlattık mı artk bahanemiz kalmıyor hadi yavaş yavaş toplanalım
Ben varım. Bir şekilde iştahımı kapatma yolunu keşfetmem lazım. Şuan en şişman benim kızlar. Kortizon tedavisinde bu kadar çabuk şişmemiştim ben. Sanki şişme kadınlar gibi birden hava bastılar ve hop baloncuk oldum.magickk başlıyormuyuz canm 02 Ocak nasl ? Yani haftaya bugün var mı başka başlıyacak olan ? ucukgenclik Kizilbodur htc71 ???
Şişme bebekBen varım. Bir şekilde iştahımı kapatma yolunu keşfetmem lazım. Şuan en şişman benim kızlar. Kortizon tedavisinde bu kadar çabuk şişmemiştim ben. Sanki şişme kadınlar gibi birden hava bastılar ve hop baloncuk oldum.
Magnezyumu doktorum önermemişti o zaman için. Bitki çaylarını içmeyi bıraktım. Zayıflama çayı cidden fayda sağlıyormuş bana. Bıraktığım gibi denize atılan şişme bot oldum.Şişme bebekgel biz seni taş bebek yapalım iştah konusunda ben en büyük faydayı magnezyum takviyesinden almıştım canm diyetisyen mutlaka kullan diyordu karbonhidrat ve tatlı isteğini ortadan kaldirip bağırsaklarinda iyi çalışmasını sağladığı için süper bir destek oluyor ben tekrar başlamayı düşünüyorum canm birde bitki çayları iştah kapatıyor ama bitki çayları ilaçla etkilesebiliyor ondan senin tedaviye zarar verebilir bitkiler ama vitamin takvileri çok etkili ozellikle düşük olan vitamin ve minerallerin varsa mutlaka ilk başta onlara odaklan derim canm ben de bayadr verdigim kadarını koruyordum ama bu kez sanırım 1kilo aldım
Evet tüm dükkanları kapatmışsın takımın kapandığını dün gece öğrendim çok üzüldümvar kız var bu topik bitik
ipincecik oldu hepsi
bizde dükkanı kapattık
Sıkıntılarım vardı canım anca toparlandım sizi yine burada görmek çok güzel çok sevindim gitmemişsiniz bi yere
Hoşgeldin canım. Nasılsın?
Tabiki canım kesinliklemagickk başlıyormuyuz canm 02 Ocak nasl ? Yani haftaya bugün var mı başka başlıyacak olan ? ucukgenclik Kizilbodur htc71 ???
Selam canım hoşgeldin nasılsınEvet tüm dükkanları kapatmışsın takımın kapandığını dün gece öğrendim çok üzüldüm
Neyse yine birlikteyiz
Neydi Ayrılsakta kopamayız mı
Sıkıntılarım vardı canım anca toparlandım sizi yine burada görmek çok güzel çok sevindim gitmemişsiniz bi yere
Ayy şişme bebek diyince aklıma instadan gördüğüm bir adam geldi ya kendine şişme sevgili yapmış evlenme teklif etmişBen varım. Bir şekilde iştahımı kapatma yolunu keşfetmem lazım. Şuan en şişman benim kızlar. Kortizon tedavisinde bu kadar çabuk şişmemiştim ben. Sanki şişme kadınlar gibi birden hava bastılar ve hop baloncuk oldum.
Evet hatırlıyorum. Hatta evlendi onlar bende öyle okumuştum haberi.Ayy şişme bebek diyince aklıma instadan gördüğüm bir adam geldi ya kendine şişme sevgili yapmış evlenme teklif etmişşişme bebege 10 kere ameliyat yaptırmış yanında çanta gibi heryere taşıyor allahım nasıl yokluktur hiç mi kadın kalmadı sizinle paylaşayım dedim belki duyanda vardır
Hadi yaEvet hatırlıyorum. Hatta evlendi onlar bende öyle okumuştum haberi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?