♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Selam canım hoşgeldin nasılsın
Merhaba canımmm hoşbulduk, iyiyim sen nasılsın fitsin tabi ❤
Yellow eğer okuyorsan seni etiketleyemedim zor olmuş ismin sen nasılsın herşey yolunda mı
Beni de beğendin ama yazmadın bende etiket yapamadım

Yellow eğer okuyorsan seni etiketleyemedim zor olmuş ismin sen nasılsın herşey yolunda mı
Bende iyiyim tatlım sağol kilo vermeyle uğraşıyorum bir ileri bir geri yellowla beraber hepimiz yeniden basliycaz sende gel beraber başlayalım

Cannnmm çookk iyiyim seni görmek çok güzel kilo vermek için toplanalım diye kilo vermeyi düşünen arkadaşları unutmadan etiket yapayımda haftaya artk direk başlayalm dedim sonra da sana yazarm halini hatrını sorarım dedim kuzum teli elimden bırakınca unttum kayanadı arada kusura bakma canm benim ❤ yellow u değiştrdm kuzum direk fit blonde olarak kullanıcam oşekilde etiket yaparsın yada bu şekilde yazsanda ben zaten görürüm fark etmez ❤ özlendin kilon ne durum da canm fazlan var ise sende bizimle perşembe günü başlayabilirsin

Bu arada 60-62 kilo arasında gidip geldim bi süre (benim için azdı) 2 ayda 74 oldum ama her yerim şişmiş durumda. Neyse bugün diyetisyene gittim keyifsiz bi listem var yıl sonu partisinden sonra başlayacağım
Bizde magick le ile aynı 60-62 arası gidip geldik aylardır bizde tam orada sabitledik ama tabi senin boy uzun olduğu için az gelmiştir canm bizim boya güzel bir kilo çok şükür aylardr en saldgmzda bile ikimizde 62nin üstünü hiç görmedik ve birlikte hemen bisiler yapip tekrar 60 olduk hep canm güzel koruyoruz ama bir iki kilo daha versek daha da iyi olur diye düsünüyoruz canm yaza daha da fit olmak istiyorum ondan gözüm 58-57 lerde spora hiç ara vermiyorum ama diyetede baslamak lazm artk bizde yeni yıl sonrası diyoruz hatta 01 ocakta da şimdi yeni yılın ilk kahvaltısı güzel bir kahvaltı yapalm vs. Deriz belki bide geceden alkollü ve çok geç sabaha karsi yatms vs. Oluruz diye 01 ocakta baslamayalımda 02 ocakta başlayalım diyorum hep beraber tabi hazır hisseden 1inde uygun olan 3ünde artk herkes tam nasl uygunsa hep beraber yılın ilk haftası başlar toparlanrz canm sen kaç kilo vermek istiyorsun şimdi ?

melisa- sen nasılsın canm ? kilon ne durum da bir şeyler yapmaya başladın mı canm yoksa bizim ile birlikte 02 Ocakta mı başlıycaksın
tugbaFB diyet nasl gidiyor tatlım ?
İyiyim canım ama tartılmaya korkar haldeyim bilmiyorum kaç oldm ama kesin aldm ben hiç dikkat etmiyorm spor da yapamıyorum 2si eşimin doğum günü son bi pasta yiyip 3ünde başlıyım ben ya sen nasılsın kış yaramadı bize modumuz düştü bahar gelsede coşa coşa zayflıyalm yine

3ü çok güzel canm bende 2sinde başlarım bende bu haftalar bölgesel hiç yapmadm sadece arada tv izlerken bisiklet yaptm o yani platese baya ara verdim ama yarn hemen mutlaka plates yapıcam canm bende çok yedim valla bu hafta regle idim karbonhidrat ve tatlılar havada da uçuştu ama ocak başlamak için harika aman aman ne baharı Allah korusun sakın baharı beklemeyelim bukadar vakit var iken niye bahara fazlalıkla girelim ki baharda ince kıyafetler hatta yazlık kıyafetler giymeye başlıyoruz bahara fit girelim bence

Canımsın bu yaz tam istediğin gibi olacağından eminim fıstık olmuşsunuz siz maşallah
Ben 1 Ocak’ta başlarım sabah detox ile günü diyet listemle değil kendi yöntemlerimle geçiririm (her yıl 1 Ocak’ta böyle bi gaza geliyorum )
Ben 66-69 arası iyiyim 66dan aşağı inince pubis leğen kemiklerim çok belirginleşiyor hoşlanmıyorum alt karın bölgem iyi görünmüyor
Şu an 5-6 kilo vermek iyidir benim için , ödemim çok 1 ayda bu 5-6 yı verebileceğimi sanıyorum tabi listeme uyabilirsem spor ile destekleyebilirsem ( spor dediğim yürüyüş bu dönem yüzmeye gitmem zor ama Mart gibi başlarım mutlaka yaza hazırlık olsun )

Perşembe sizinleyim

günaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım
tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra
magickk melisa- ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
M MissHayaLet sen hep fitsin zaten spor ne durumda

Ben çaktırmadan başladım canım. 76 ve üstünü görünce tokat yemiş gibi oldum.

sizin zamanınızda kapanması lazımmış boşa zorlamışız neyse ilgilenirim dersen yeniden açılır

melisa- sen nasılsın canm ? kilon ne durum da bir şeyler yapmaya başladın mı canm yoksa bizim ile birlikte 02 Ocakta mı başlıycaksın
tugbaFB diyet nasl gidiyor tatlım ?
ah ah sorma yellowcum yaaa
düne kadar iyidi ama
ehliyet aldığım için şirkete baklava aldım 1 tane yedim
akşam eşimin doğum günüydü beyti kebabını çok sever onu yaptım ve yedim
üstüne 3 çatalda pasta yedim
bunları yiyen ben sabah ve öğlen dukan yaptı

kızım yiyip yiyip düşüyorsun bu ara farkındamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…