valla gezme olayında bozabilirsin diye düşünenlerdenim ama benim gibi bozmanerden dönersen senin için kardır canım
bugünde 66,30 ağırladı beni
bugün yarın dikkat edecem ama pazar gnü kayseriye gidiyoruz eşimle orası bozduracak muhtemelen bana diyeti
valla öyle oluyor bu ara regliim diye sanırım
bende yapamıyorum tek başına olmuyor valla birileri ile olunca kaçamak yapmıyorsunvalla gezme olayında bozabilirsin diye düşünenlerdenim ama benim gibi bozma
anasını satıyım 1 gün almanyada kaldım hazır bozmuşken deyip 1 haftadır bi başlayamadım diyete
Canm sen çok iyi gidiyorsun sakın bozma bak 66.30 diyorsunbende yapamıyorum tek başına olmuyor valla birileri ile olunca kaçamak yapmıyorsun
çikolata kaldı mı kız
benim tek engelim yılbaşı gecesi
bavulun yarısı bittibende yapamıyorum tek başına olmuyor valla birileri ile olunca kaçamak yapmıyorsun
çikolata kaldı mı kız
benim tek engelim yılbaşı gecesi
yarına hedefim 65i görmek aslında ama zorlar regli şişliğim var çünkü ellerim acıyorCanm sen çok iyi gidiyorsun sakın bozma bak 66.30 diyorsunbence bir kaç gün daha dişini sık ve yeni yıla 65lerde gir bukadar yaklaşmşken 65için 3gün daha dayanılır canm yılbaşında kendini ödüllendirirsin ❤
1 ocakta başlıyoruzbavulun yarısı bitti
diğer yarısı duruyor
tamam tamam beraber başlıyacağız
Yarına 65i ucundan görebilirsin canm ama bir kaç gün daha devam edip 65in kusurunu iyice aşşağı çek ki yıl başında hemen geri gitmesinyarına hedefim 65i görmek aslında ama zorlar regli şişliğim var çünkü ellerim acıyor
1 ocakta başlıyoruz18 ocakta görümcem geliyor o gelene kadar 3 4 kilo daha vermem lazım salına salına yürümek istiyorum
Yok canım devam etmiyorum artık yumurtadan biktimSizinleyim tatlım yeniden başlayalım
Sen Karataya devam ediyor musun
Evet evetgünaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım
tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra
magickk @diyetlikadn ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
@sena zeynep sen hep fitsin zaten spor ne durumda
Canım benim regl yaklaştı yarın olması lazım heryerim şişti yuzugum falan dar geliyor tatlıya saldırdım yine
Benimde bugün reglem bitti canm ve 61.8 çıktmCanım benim regl yaklaştı yarın olması lazım heryerim şişti yuzugum falan dar geliyor tatlıya saldırdım yineperşembe çabuk olsun da başlayalım
Yok canım ben senden fazlayım şu an 62 yimBenimde bugün reglem bitti canm ve 61.8 çıktm62ye yaklaşyrz yine hemen frene geri basıp 60a dönmemiz lazım önce gene bir ödemleri vs. Atıp 60 oluruz sonrada artk 5ler için kolları tam gaz sıvarız bukez 58i görmeden dönmek yok sende mi 61 lerdesin benden azsındır bence
O regle ödemindendir canm senin regle başlamamış regle bitince zaten düşecek ya ondan benden fazla diilsindir yine aynıyızdırYok canım ben senden fazlayım şu an 62 yim
Kim tutar seni.
Ayy sorma canım ya tartılmaz olaydımO regle ödemindendir canm senin regle başlamamış regle bitince zaten düşecek ya ondan benden fazla diilsindir yine aynıyızdırbu ne ya birlikte 60 - 61 -62 tekrar 61 tekrar 60 dolanıp duruyoruz aynı yerlerde 2019 la beraber sonsuza dek yok olup gitsin 60ları son görüşümüz olsun inşallh yarın maydonoz mu kaynatsak canm
Ayy sorma canım ya tartılmaz olaydımbende regl şişkinliği diye düşünüyorum çünkü hep 2 kilo fazla çıkarım sonra yavaş yavaş veririm keşke ya 60 i son görüşümüz olsun gitsin bir daha da gelmesin
Canım benim keşke ilgilenebilsem ama Burcu olmasa takım çok ortada kalırdı bende hakkını vererek takip edemedim ki. Hergün Yeni bir olay yaşıyoruz evimizden heyecan eksik olmuyor. Okulumuzdan olay coşku eksik olmuyor. Kendime ayırabildiğim zaman gerçekten kısıtlı. Ama takımımızı seviyordum .sizin zamanınızda kapanması lazımmış boşa zorlamışızneyse ilgilenirim dersen yeniden açılır
Bende uzun öğün aralarından korktuğum için deneyemedimYok canım devam etmiyorum artık yumurtadan biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?