♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Haklısın canım yeni sene yeni hevesle girelim 2020ye yinede çok kopmamışsın spordan bi kendimizi silkeleyelim yediklerimizi yakalım grupça toplanıyoruz yine süper bende kupkuru olmak istiyorum görenler desin ay ne bu zayıflık
Evet canım bende varm ayın 3ünde başlıyorm
Ay beni duysanız ölürsünüz heralde 62.4 çıktım ahaahhhahhahah

Ahahaahaa biz sadece ekside diil artıda da kapışırız diyosun nasıl güzel rakipler bulmuşum kendime böyle inersek beraber iniyoruz çıkarsak beraber çıkıyoruz 3ümüzün sürekli aynı bandda olması nasl güzel bir kader eşlerimizi kaptırmayz diyoruz remsen 62 isekde 3lü 60sak yine 3lü maşallah bize magickk bak berkasda bizi bırakmaya kıyamadı yine biz nereye o oraya canlarım benim yaaaa hiç beni bırakıp 59a geçerlerlermi beni de götürmek için hemen peşimden yukarı doğru gelmişler

CUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.4
magickk =62.3
Y yellow = 62.2

SchonerDuft = 65,70
tugbaFB =
htc71 =

ucukgenclik = 74.3
Kizilbodur =
drdotty = 74.3

Yeni yılda 3er 3er kapışalım bakalım
inanmıyorum 3lü şekilde 60dan yine 62ye çktk kızlar haftaya başlyrz tamam mı
Hatice ,çakıl sizde diyete başlıyamadınız galiba
Hep beraber tüm liste olarak bu kez artıyız kızlar perşembe güzel bir başlangc yapalım artk
SchonerDuft sen listenin gurur kaynağı oldun
Haftanın tek kilo vereni listenin bu haftaki 1.si schoooonerduuufftttt

Yüzümde gülümseme oldu hepinizi bekliyorum diyete kızlar normalde tam.tersi olurdu demek artık zaman benim zamanım

Inanamiyorum ya sende mi 62 oldun hepimiz cuvalladik desene aramızda 100 gr var canım sanki bizim kilocuklar birbirine danışıyor hadi beraber çıkalım hoop inelim şimdi SchonerDuft senide tebrik ederim tatlım harikasın

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…