Haklısın canım yeni sene yeni hevesle girelim 2020ye yinede çok kopmamışsın spordan bi kendimizi silkeleyelim yediklerimizi yakalım grupça toplanıyoruz yine süper3ü çok güzel canm bende 2sinde başlarımbende bu haftalar bölgesel hiç yapmadm sadece arada tv izlerken bisiklet yaptm o yani platese baya ara verdim ama yarn hemen mutlaka plates yapıcam canm bende çok yedim valla bu hafta regle idim karbonhidrat ve tatlılar havada da uçuştu ama ocak başlamak için harika aman aman ne baharı Allah korusun sakın baharı beklemeyelim bukadar vakit var iken niye bahara fazlalıkla girelim ki baharda ince kıyafetler hatta yazlık kıyafetler giymeye başlıyoruz bahara fit girelim bence
Evet canım bende varm ayın 3ünde başlıyormgünaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım
tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra
magickk melisa- ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
@sena zeynep sen hep fitsin zaten spor ne durumda
Ay beni duysanız ölürsünüz heralde 62.4 çıktım ahaahhhahhahahO regle ödemindendir canm senin regle başlamamış regle bitince zaten düşecek ya ondan benden fazla diilsindir yine aynıyızdırbu ne ya birlikte 60 - 61 -62 tekrar 61 tekrar 60 dolanıp duruyoruz aynı yerlerde 2019 la beraber sonsuza dek yok olup gitsin 60ları son görüşümüz olsun inşallh yarın maydonoz mu kaynatsak canm
AhahaahaaHaklısın canım yeni sene yeni hevesle girelim 2020ye yinede çok kopmamışsın spordan bi kendimizi silkeleyelim yediklerimizi yakalım grupça toplanıyoruz yine süperbende kupkuru olmak istiyorum görenler desin ay ne bu zayıflık
Evet canım bende varm ayın 3ünde başlıyorm
Ay beni duysanız ölürsünüz heralde 62.4 çıktım ahaahhhahhahah
Arada yine karatay tarzı yada sadece 1 yumurtalı kahvaltı öğle ekliyorum bazen özel bir listem yok yaniBende uzun öğün aralarından korktuğum için deneyemedim
Şimdi özel bişey yapıyor musun
Bu 3 4 gündür bende 2 öğün yapıyorum çok işe yaradı bende bir süre böyle devam etmek istiyorumArada yine karatay tarzı yada sadece 1 yumurtalı kahvaltı öğle ekliyorum bazen özel bir listem yok yani
Sınavında başarılar canım.Ben sinavdan çıktım yeni eve geciyorum oglen bir daha var tartilamadim kalkar kalkmaz ust bas giyinip ciktim
Yüzümde gülümseme oldu hepinizi bekliyorum diyete kızlar normalde tam.tersi olurduCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.4
magickk =62.3
Y yellow = 62.2
SchonerDuft = 65,70
tugbaFB =
htc71 =
ucukgenclik = 74.3
Kizilbodur =
drdotty = 74.3
Yeni yılda 3er 3er kapışalım bakalım
inanmıyorum 3lü şekilde 60dan yine 62ye çktk kızlarhaftaya başlyrz tamam mı
Hatice ,çakıl sizde diyete başlıyamadınız galiba
Hep beraber tüm liste olarak bu kez artıyız kızlar perşembe güzel bir başlangc yapalım artk
SchonerDuft sen listenin gurur kaynağı oldun
Haftanın tek kilo verenilistenin bu haftaki 1.si schoooonerduuufftttt
Başarılar dilerim tatlı kızBen sinavdan çıktım yeni eve geciyorum oglen bir daha var tartilamadim kalkar kalkmaz ust bas giyinip ciktim
Inanamiyorum yaCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.4
magickk =62.3
Y yellow = 62.2
SchonerDuft = 65,70
tugbaFB =
htc71 =
ucukgenclik = 74.3
Kizilbodur =
drdotty = 74.3
Yeni yılda 3er 3er kapışalım bakalım
inanmıyorum 3lü şekilde 60dan yine 62ye çktk kızlarhaftaya başlyrz tamam mı
Hatice ,çakıl sizde diyete başlıyamadınız galiba
Hep beraber tüm liste olarak bu kez artıyız kızlar perşembe güzel bir başlangc yapalım artk
SchonerDuft sen listenin gurur kaynağı oldun
Haftanın tek kilo verenilistenin bu haftaki 1.si schoooonerduuufftttt
Teşekkür ederim canımInanamiyorum yasende mi 62 oldun hepimiz cuvalladik desene aramızda 100 gr var canım sanki bizim kilocuklar birbirine danışıyor hadi beraber çıkalım hoop inelim şimdi SchonerDuft senide tebrik ederim tatlım harikasın
Aynen canım en kısa zamanda inşallah istediğimiz kiloya ve fiziğe ulaşırız.
Aynen canım en kısa zamanda inşallah istediğimiz kiloya ve fiziğe ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?