♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

c.tesi tam diyetteymiş gibi beslendim dün eşim bugün diyet yapma evde keyif yapalım dedi bende ona uydum kızımın okulunda p.tesi günleri bir veli pasta yapıyor bu hafta sıra bizdeymiş gece ona pata börek yaptım ama Allahtan yediklerimin üstüne bir de onları yemedim
sen nasılsın nasıl geçti kayak

dün neler yedin
güzel geçti çok soğuktu - 7 dereceyi gördük orda kar yağıyordu teleferiğe bindik sadece kızak kiralıcaktık ama soğuk iye gözümüz kesmedi bir daha gitmem tövbe dedim parmaklarımı hissetmedim

neler yediğimi boşver
devamlı gşdecek olsan kıyafetlerinden alırdın ama onlarında yanına yaklaşılmıyor zatten olsun değişik bi deneyim olmuş canım sen alışıksın mersinin sıcağına tabi

valla daha çok merk ettim
ay hiç gerek yok 1 kere gittim yeter zaten görecek birşeyde yok
güvenli alanımdn çıkmak kolay olmadı valla mersin sıcak geldi dün bize

Ben hazırlık yapıyorum yarin kardesim gelecek askerdeydi bitti askerlik sarma istedi onu yapiyoruz birde manti ama bana yok belki azcik tadina bakarim o kadar. Bugun basladim diyete
sende tam gününü bulmuşun onlarıda yeyip öle başlardı insan
bu arada gözünüz aydın canım bitirmiş çok şükür

Ben hazırlık yapıyorum yarin kardesim gelecek askerdeydi bitti askerlik sarma istedi onu yapiyoruz birde manti ama bana yok belki azcik tadina bakarim o kadar. Bugun basladim diyete
yapmışken yememek olmaz tatlı kız
şöyle 2 tabak mantı 1 tabak sarma sindirmek içinde 1 bardak kola iç ohh misss
kimler burda sölimmi sana
söle kız girip yazmayana ceza verelim herkes birşey versin
Utancımdan beğen kaç yapıyorum.
niye utanyon ki :)
diyet nasıl gidiyor

Diyeti gene bıraktım ben. Benden adam olmaz sözü cuk oturuyor.
Ama yeni yılda bütün zararlı yicekler eve girse bile ağzımdan içeri girmiycek. Girerse istiğfar ederim kendimi tiksindiririm.

Tabi canimmmm ondan sonra gelsin 69 oradan batti balik yan gider 70 olur bana

Tabi canimmmm ondan sonra gelsin 69 oradan batti balik yan gider 70 olur bana
Aman canm frene bas yazık diil mi ne zorlukla verdik o kiloları ama 2gün sonra bassa idin frene yılda bir kez yılbaşı oluyor tam onu mu bekledin diyete girmek için üstelik kardesin geliyor sarmalar mantılar şu iki yemelik gün üst üste gelmiş iken ddiyerte mi başlanır 2gün daha ye sen düz 68 olur öyle başlarsın artk

tugbaFB sadece beğeni atmadm korktum bak yazıyorum da ceza yemiyim sonra
htc71 Gözün aydın canımmm Allah bidaha ayırmasın ❤ en güzel gün bugün size
ucukgenclik son iki gün daha ye sonra cıssss sonra gene yersen ağzına biber sürücem artk yeter yediğim tüm yil yedin 2020de yeme artk
magickk Koş kız koş melisa- sende koşş canımmm beni yakalayın
Cumartesi= 62.2
Pazartesi = 61.2
2günde 1 kilo geri gitti hızla ödemimin çoğunu attm bile kizlarr ❤ yarina da 60 ım geri gelir yakalayın beni
SchonerDuft yazıcam yazıcam unutuyorum canm ben de fotolara bayıldım bembeyaz karlar filan çok güzeldi bende istiyorum 1ay sonra filan kâr tatili yapmayı canm bakalım inşlh nasip olur
drdotty nasıl gidiyor canm başaldn mı diyete

Bunu tam okurken pastayı boğazıma dizdin

Yaaaa bende tam tersi oldu ama
Anlatıyım bana geçer deyin ben dün sabah kahvaltısından sonra akşam 8 e kadar hiç bişey yiyemedim fırsatım olmadı başıö dönmeye başladı artık açlıktan sonra iki tabak pırasa yemeği yedim bi dilim ekmekle hala doygunluk gelmedi bi litre su içtim geçmedi bitane halley yedim dün sabah 62.4 çıkarken bu sabah 64 çıktm bu nasıl oluyo yar bana bi çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…