- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
naptın kuzumgünaydın
c.tesi tam diyetteymiş gibi beslendim dün eşim bugün diyet yapma evde keyif yapalım dedi bende ona uydumnaptın kuzum
dün neler yedinc.tesi tam diyetteymiş gibi beslendim dün eşim bugün diyet yapma evde keyif yapalım dedi bende ona uydumkızımın okulunda p.tesi günleri bir veli pasta yapıyor bu hafta sıra bizdeymiş gece ona pata börek yaptım ama Allahtan yediklerimin üstüne bir de onları yemedim
sen nasılsın nasıl geçti kayak
neler yediğimi boşverdün neler yedin
güzel geçti çok soğuktu - 7 dereceyi gördük orda kar yağıyorduteleferiğe bindik sadece kızak kiralıcaktık ama soğuk iye gözümüz kesmedi bir daha gitmem tövbe dedim parmaklarımı hissetmedim
valla daha çok merk ettimneler yediğimi boşver
devamlı gşdecek olsan kıyafetlerinden alırdın ama onlarında yanına yaklaşılmıyor zattenolsun değişik bi deneyim olmuş canım sen alışıksın mersinin sıcağına tabi
Ben hazırlık yapıyorum
kimler burda sölimmi sana
sende tam gününü bulmuşun onlarıda yeyip öle başlardı insanBen hazırlık yapıyorumyarin kardesim gelecek askerdeydi bitti askerlik sarma istedi onu yapiyoruz birde manti ama bana yok belki azcik tadina bakarim o kadar. Bugun basladim diyete
sülememmmmvalla daha çok merk ettim
ay hiç gerek yok 1 kere gittim yeter zaten görecek birşeyde yok
güvenli alanımdn çıkmak kolay olmadı valla mersin sıcak geldi dün bize
Sagol kuzumsende tam gününü bulmuşun onlarıda yeyip öle başlardı insan
bu arada gözünüz aydın canım bitirmiş çok şükür
Utancımdan beğen kaç yapıyorum.
yapmışken yememek olmaz tatlı kızBen hazırlık yapıyorumyarin kardesim gelecek askerdeydi bitti askerlik sarma istedi onu yapiyoruz birde manti ama bana yok belki azcik tadina bakarim o kadar. Bugun basladim diyete
söle kızkimler burda sölimmi sana
niye utanyon ki :)Utancımdan beğen kaç yapıyorum.
Diyeti gene bıraktım ben. Benden adam olmaz sözü cuk oturuyor.yapmışken yememek olmaz tatlı kız
şöyle 2 tabak mantı 1 tabak sarma sindirmek içinde 1 bardak kola iç ohh misss
söle kızgirip yazmayana ceza verelim herkes birşey versin
niye utanyon ki :)
diyet nasıl gidiyor
Tabi canimmmmyapmışken yememek olmaz tatlı kız
şöyle 2 tabak mantı 1 tabak sarma sindirmek içinde 1 bardak kola iç ohh misss
söle kızgirip yazmayana ceza verelim herkes birşey versin
niye utanyon ki :)
diyet nasıl gidiyor
Aman canm frene basTabi canimmmmondan sonra gelsin 69 oradan batti balik yan gider 70 olur bana
Bunu tam okurken pastayı boğazıma dizdintugbaFB sadece beğeni atmadm korktum bak yazıyorum da ceza yemiyim sonra
htc71 Gözün aydın canımmm Allah bidaha ayırmasın ❤ en güzel gün bugün size
ucukgenclik son iki gün daha ye sonra cıssss sonra gene yersen ağzına biber sürücem artk yeter yediğim tüm yil yedin 2020de yeme artk
magickk Koş kız koş melisa- sende koşş canımmm beni yakalayın
Cumartesi= 62.2
Pazartesi = 61.2
2günde 1 kilo geri gittihızla ödemimin çoğunu attm bile kizlarr ❤ yarina da 60 ım geri gelir yakalayın beni
SchonerDuft yazıcam yazıcam unutuyorum canm ben de fotolara bayıldım bembeyaz karlar filan çok güzeldi bende istiyorum 1ay sonra filan kâr tatili yapmayı canm bakalım inşlh nasip olur
drdotty nasıl gidiyor canm başaldn mı diyete
Bunu tam okurken pastayı boğazıma dizdin
Yaaaa bende tam tersi oldu amatugbaFB sadece beğeni atmadm korktum bak yazıyorum da ceza yemiyim sonra
htc71 Gözün aydın canımmm Allah bidaha ayırmasın ❤ en güzel gün bugün size
ucukgenclik son iki gün daha ye sonra cıssss sonra gene yersen ağzına biber sürücem artk yeter yediğim tüm yil yedin 2020de yeme artk
magickk Koş kız koş melisa- sende koşş canımmm beni yakalayın
Cumartesi= 62.2
Pazartesi = 61.2
2günde 1 kilo geri gittihızla ödemimin çoğunu attm bile kizlarr ❤ yarina da 60 ım geri gelir yakalayın beni
SchonerDuft yazıcam yazıcam unutuyorum canm ben de fotolara bayıldım bembeyaz karlar filan çok güzeldi bende istiyorum 1ay sonra filan kâr tatili yapmayı canm bakalım inşlh nasip olur
drdotty nasıl gidiyor canm başaldn mı diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?