- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kuzum yakalayacam siz yılbaşına kadar free takılın olur muSchonerDuft berkas,magick ve beni yakalamak üzeresinnnn bizle aranda 3kilocuk kalmış
buuurrr cuuu... biziiii ya ka la sa na
Sadece 3 kilocuk mu kaldı şimdi O.M.G
Valla şaka maka derken gerçekten ya 3 kilocuk kalmış kız 70 kilodan geldi biz bir göremedik 5 leriSchonerDuft berkas,magick ve beni yakalamak üzeresinnnn bizle aranda 3kilocuk kalmış
buuurrr cuuu... biziiii ya ka la sa na
Sadece 3 kilocuk mu kaldı şimdi O.M.G
Evet canım yiyerek veriyorum şu 4 5 gündür koşmaya başlayın ısınmak ile oyanlirsaniz sizi geçerimValla şaka maka derken gerçekten ya 3 kilocuk kalmış kız 70 kilodan geldi biz bir göremedik 5 leri
Canım bence sen iyi verdin biraz ödüllendir kendini yılbaşında ye iç rahat takıl yaEvet canım yiyerek veriyorum şu 4 5 gündür koşmaya başlayın ısınmak ile oyanlirsaniz sizi geçerim
Canım bence sen iyi verdin biraz ödüllendir kendini yılbaşında ye iç rahat takıl ya
An itibari ile 57 kusur geliyorum 3 kilo vermem lazımgünaydın kızlar bana bildirim gelmiyor nedense herkesin başlamasına sevindim .
drdotty 5 6 kiloyu çok kısa sürede verirsin . diyetisyenden destek almanda çok iyi olmuş süreç senin için hızlanmış olur .
blonde ambition sen yine bizleri kapıştırma listesi yaparsın canım olmazsa sende ocak sonunda 5leri mutlaka görürsün
htc71 sen yemeye devam et tatlı kız seni biraz geçmem lazım
tugbaFB sende güzel bulduğun ne varsa ye iç bak 66,30 e düştüm hemde dünden sonra
magickk melisa- @ucukgenclik sizde başlıyor musunuz ?
M MissHayaLet sen hep fitsin zaten spor ne durumda
Gerçekten ya anca beraber kanca beraber kiloda beraber alıyorz beraberde zayıflıyorzAhahaahaabiz sadece ekside diil artıda da kapışırız diyosun nasıl güzel rakipler bulmuşum kendime böyle inersek beraber iniyoruz çıkarsak beraber çıkıyoruz 3ümüzün sürekli aynı bandda olması nasl güzel bir kader eşlerimizi kaptırmayz diyoruz remsen 62 isekde 3lü 60sak yine 3lü maşallah bize magickk bak berkasda bizi bırakmaya kıyamadı yine biz nereye o oraya canlarım benim yaaaa hiç beni bırakıp 59a geçerlerlermi beni de götürmek için hemen peşimden yukarı doğru gelmişler
Ay şuraya bak gene kapışmışız meğersem ama yanlış yöne doğru ahahhahahahahaCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.4
magickk =62.3
@yellow = 62.2
SchonerDuft = 65,70
tugbaFB =
htc71 =
@ucukgenclik = 74.3
@cakilinannesi =
drdotty = 74.3
Yeni yılda 3er 3er kapışalım bakalım
inanmıyorum 3lü şekilde 60dan yine 62ye çktk kızlarhaftaya başlyrz tamam mı
Hatice ,çakıl sizde diyete başlıyamadınız galiba
Hep beraber tüm liste olarak bu kez artıyız kızlar perşembe güzel bir başlangc yapalım artk
SchonerDuft sen listenin gurur kaynağı oldun
Haftanın tek kilo verenilistenin bu haftaki 1.si schoooonerduuufftttt
Baksana 100 er 100 er gr lar var üçümüzün arasında istesek olmazdıGerçekten ya anca beraber kanca beraber kiloda beraber alıyorz beraberde zayıflıyorzgerçek takım ruhu işte bu ahahahha
Ay şuraya bak gene kapışmışız meğersem ama yanlış yöne doğru ahahhahahahaha
Senin metobolizman garip çalışıyo o zaman canım lahmacun künefe yiyerek vermişsin ben yesem o hafta 1 kilo kesin fazla çıkarım böyle metabolizmaya can kurbantugbaFB ve blonde ambition iyi bilir yiyerek gidiyor canım bu hafta dolma lahmacun ve künefe yedim hatta yellow dediki 65i göremezsin künefe yedin diye
Regli olduğum için böyledir muhtemelen .Senin metobolizman garip çalışıyo o zaman canım lahmacun künefe yiyerek vermişsin ben yesem o hafta 1 kilo kesin fazla çıkarım böyle metabolizmaya can kurban
Beni gectigin kesinEvet canım yiyerek veriyorum şu 4 5 gündür koşmaya başlayın ısınmak ile oyanlirsaniz sizi geçerim
Sınavında başarılar canım.
Tesrkkur ederim kizlar guzel gecti 3 ay rahatim artikBaşarılar dilerim tatlı kız
Yarın bende almış olarak uyanırım sanırımBeni gectigin kesin
Ne kadar alabilirsin ki en fazla 66.5 olursun ben dun tartildim regli de var 67 küsür ciktimYarın bende almış olarak uyanırım sanırım
66 çıktım düzNe kadar alabilirsin ki en fazla 66.5 olursun ben dun tartildim regli de var 67 küsür ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?