♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

SchonerDuft berkas,magick ve beni yakalamak üzeresinnnn bizle aranda 3kilocuk kalmış
buuurrr cuuu... biziiii ya ka la sa na
Sadece 3 kilocuk mu kaldı şimdi O.M.G
Valla şaka maka derken gerçekten ya 3 kilocuk kalmış kız 70 kilodan geldi biz bir göremedik 5 leri

An itibari ile 57 kusur geliyorum 3 kilo vermem lazım ve spora hala baslayamadim eşim evde yılbaşından sonraki hafta ise başlayacak tabi bende saldım kendimi bu ara

Gerçekten ya anca beraber kanca beraber kiloda beraber alıyorz beraberde zayıflıyorz gerçek takım ruhu işte bu ahahahha
Ay şuraya bak gene kapışmışız meğersem ama yanlış yöne doğru ahahhahahahaha

Baksana 100 er 100 er gr lar var üçümüzün arasında istesek olmazdı

tugbaFB ve blonde ambition iyi bilir yiyerek gidiyor canım bu hafta dolma lahmacun ve künefe yedim hatta yellow dediki 65i göremezsin künefe yedin diye
Senin metobolizman garip çalışıyo o zaman canım lahmacun künefe yiyerek vermişsin ben yesem o hafta 1 kilo kesin fazla çıkarım böyle metabolizmaya can kurban

Senin metobolizman garip çalışıyo o zaman canım lahmacun künefe yiyerek vermişsin ben yesem o hafta 1 kilo kesin fazla çıkarım böyle metabolizmaya can kurban
Regli olduğum için böyledir muhtemelen .
Çekirge bir sıçrar 2 sıçrar hesabı birde 66 da çok durdu vücut çok direndi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…