♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Burcummmmmm
Ben bu mesajı yeni gördüm Birde üstelik etiketlemişsin
İnşallah hepimiz şu son 3-5 kilodan kurtuluruz.
Yeni yıl bize hayatın sunabileceği tüm güzellikleri versin
Sanada gönlündeki dilekleri versin her zaman duamdasın.

Yeni yıla mutlu girseydin. Bütün yılı stresli mi geçireceksin. Bu duruma üzüldüm bu yüzden canım. Olsun bende bugün baya güne giden kadınlar gibi yedim, içtim. Yarın bile gitmez bugün üstümden.

Mutlu yıllar kızlar

magickk melisa- canıımm rakibelerim size güzel haberide vereyim bu sabah kaç çıktım tahmin edin 60.8 diyete başlamadan 60başlayınca gelsin 50ler
Valla dünkü fotolara bayıldım fiziğinde harika kombinin de harika

Mutlu yıllar kızlar

Valla dünkü fotolara bayıldım fiziğinde harika kombinin de harika
Ay canm beniiimm ne güzel bunları duymak ❤❤ çok teşekkür ederim bende sana bayılıyorum biliýorsun çok şükür artk sonunda istediğimiz kombinleri giyebilecek fiziğe ulaştk harika bir duygu imiş Bu kez birlikte 5leride gördük mü artk yazın sahiller içinde tamam olucaz ❤ başlıyormuyuz yarın

Yarın ilk gün alışması gibi olsun. Başlama günü gelince gözüm korktu. Bu arada bu sabah tartıldım tam 73 kiloyum. Eb azından 76 lardan kurtuldum yeni yıla girene kadar
iyi olmuş canm sevindim ❤
Bence yarına kadar kendini kur motive et ve canın çeken birşey varsa ye bugün bitir olayı ama sen bilirsin tabi canm ben bugün alıştırıyorum kendimi yarın direk başlıycam vakit kaybetmiyim artk ❤ tğb ve schonerda devam ediyor zaten kızlar katlmak isteyen herkes i bekleriz hadi yansın yağlar🏋

Son düzenleme:
Yarın belli bir diyete mi başlasam yoksa vücudun ihtiyacı olan şeylerden tadımlık azar azar yemeye alışsam mı ona karar veremedim. Detoks yapmıycam ama o zaman hızlı gidip çok hızlı geri alıyor şekil a 76 kilonun üstü olmam.

Kesinlikle canm ben sık detoksa hep karşı idim biliyosun 2ayda bir filan diyordum ama detoks deneyimlerim ve şimdi indiğim son kilodan sonra artık ömür boyu detoks yapmamaya karar verdim kesinlikle kıtlık moduna sokup ters etki yaratıyor ve giden rakam hiç de kalıcı diil aynen katılıyorum sana önemli olan yağdan verip incelip şekillenip kalıcı kilo kaybı sağlamak oda sağlıklı beslenme+spor canm biz tubinin elindeki 10günlük bir liste var ona başlycaz 3müz canm yapamak istersen sanada atabiliriz magick de berkas da belki yapmak ister se yaparz Tuğba ve schoner birebir uyguliycak listeyi ama bizler zor gelirse üzerinde ufak degsklikler yapabilirz diye düşünüyorum bu arada diyet listesi ifle birlikte yapıcaz 16saat açlık 8saat tokluk yani o çok iyi geliyor sen denemişmiydin if i ?

Evet onu denedim canım. İlk yaptığımda baya etkisini görmüştüm tabi o zaman çok hareketliydim. İkinci yaptığımda evdeydim. Sadece öğlen 12 akşam 5 de yiyordum evde hareketsizlikten sanırım çok etkisini görmemiştim. Onlarda baya etkili oldu. Aslında benim brokoli çorbası günümde onlarda benzer yemişti. Olabilir bende uyabilirim size.

Hareketlilik çok etkili canm bende hareketli olduğum zamn çok iyi gidiyor hareketli olmaya çalşlm 5saat tokluk baya az iyi dayanıyormuşsun ben de tokluğu 5saate kadar düşürebiliyorum canm ama if için 8saatte yeterli yani istersen bu kez zorlanmadan 8 saat olarak başla öğlen12 akşam 8 e kadar yersin öğünlerini yada 11 ile 19 arası da olur 13ile 21de nasl uygun ose sana baktn dayanıyorsun 7s7saat6seaate geri çekrsin bende yarın 14 - 20 olarak yarn tekrar 6 saate çekmeyi düşünüyorum

Şuan en mantıklı 12 ile 20 gibi canım. Bakalım ne kadar dayanabilicem.

M MissHayaLet spora filan başlayabildin mi canm bir ara sanki bize 57 oldum filan yazmıştın da hala 57 osen yanına gelicem ondan soruyorum bekle beni orda
yok kız nerde iki afacan hasta üstüne birde koca başımda pazartesi diyodum ama yarın bir ödem çayı üstüne spora başlasam iyi olur

Amin canım sana da seveiklerinde güzel ve mutlu bomba gibi bir yıl dilerim

Hoşgeldin canım yine, Olsun üzme kendini sen yine bomba gibi bir düşüş yaşarsın

Evet canim hatta ben bugun yürüyüşe bile gittim
Ooo süpersin Yarın 6-7 kişi birden başlıyoruz ozaman biz tubi,burcu,magick ve ben 4lü olarak aynı listeyi yapıcaz bir aksilik olmadı ise berkas ile uçukda sabah diyete başlycaklardı hadi süper toplandık yine M MissHayaLet 57-58 lerde beklemeye devam et ozman canm biz bukez 5kişi birden topluca oraya geliyoruz htc tabi selvi boylu ya ona 62 yetio o bizle gelemez biz gelirken müsait biryerde bırakıcaz onu

Gelin canım beklemem ama ben yine 54 düşeyim en iyisi orası iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…