- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Aaa o kadar yaptın yoruldun ilk tabak öncelikleri senin olması lazımTabi canimmmmondan sonra gelsin 69 oradan batti balik yan gider 70 olur bana
Çok güzeldi ama dondum parmaklarım moraracak sandımtugbaFB sadece beğeni atmadm korktum bak yazıyorum da ceza yemiyim sonra
htc71 Gözün aydın canımmm Allah bidaha ayırmasın ❤ en güzel gün bugün size
ucukgenclik son iki gün daha ye sonra cıssss sonra gene yersen ağzına biber sürücem artk yeter yediğim tüm yil yedin 2020de yeme artk
magickk Koş kız koş melisa- sende koşş canımmm beni yakalayın
Cumartesi= 62.2
Pazartesi = 61.2
2günde 1 kilo geri gittihızla ödemimin çoğunu attm bile kizlarr ❤ yarina da 60 ım geri gelir yakalayın beni
SchonerDuft yazıcam yazıcam unutuyorum canm ben de fotolara bayıldım bembeyaz karlar filan çok güzeldi bende istiyorum 1ay sonra filan kâr tatili yapmayı canm bakalım inşlh nasip olur
drdotty nasıl gidiyor canm başaldn mı diyete
Ohh ye ye seni de geçeyimBunu tam okurken pastayı boğazıma dizdin
Ödemdir canım o hemen verirsin bugün dikkat ettiysen yarına inerYaaaa bende tam tersi oldu ama
Anlatıyım bana geçer deyin ben dün sabah kahvaltısından sonra akşam 8 e kadar hiç bişey yiyemedim fırsatım olmadı başıö dönmeye başladı artık açlıktan sonra iki tabak pırasa yemeği yedim bi dilim ekmekle hala doygunluk gelmedi bi litre su içtim geçmedi bitane halley yedimdün sabah 62.4 çıkarken bu sabah 64 çıktm bu nasıl oluyo yar bana bi çare
Canm vucut yağı atarken önce su tutup şişip sonra birden iniyormuş ya öylemi oldu acabaYaaaa bende tam tersi oldu ama
Anlatıyım bana geçer deyin ben dün sabah kahvaltısından sonra akşam 8 e kadar hiç bişey yiyemedim fırsatım olmadı başıö dönmeye başladı artık açlıktan sonra iki tabak pırasa yemeği yedim bi dilim ekmekle hala doygunluk gelmedi bi litre su içtim geçmedi bitane halley yedimdün sabah 62.4 çıkarken bu sabah 64 çıktm bu nasıl oluyo yar bana bi çare
Canm ha gayret valla yakalamak üzeresinÖdemdir canım o hemen verirsin bugün dikkat ettiysen yarına iner
Ben bir toparlayayım kendimi ancak rüyasında görür beni yakalayamaz kiCanm ha gayret valla yakalamak üzeresinsen 65küsürü görmüş iken berkas 64küsürü görmüş magick de yemeye devam ediyorum diyor bu gidişle cumartesiye onları yakalamış olursan şaşmasınlar artk
Yesinler yesinler zirveden el sallarım artık onlara:?Canm ha gayret valla yakalamak üzeresinsen 65küsürü görmüş iken berkas 64küsürü görmüş magick de yemeye devam ediyorum diyor bu gidişle cumartesiye onları yakalamış olursan şaşmasınlar artk
Ben bir toparlayayım kendimi ancak rüyasında görür beni yakalayamaz kidiyete basladimmi acayip istikrarliyimdir ama bir başlayabilsem
Yiyim demiyapmışken yememek olmaz tatlı kız
şöyle 2 tabak mantı 1 tabak sarma sindirmek içinde 1 bardak kola iç ohh misss
söle kızgirip yazmayana ceza verelim herkes birşey versin
niye utanyon ki :)
diyet nasıl gidiyor
Tamam izin cikti gotureyim mantilariAman canm frene basyazık diil mi ne zorlukla verdik o kiloları ama 2gün sonra bassa idin frene yılda bir kez yılbaşı oluyor tam onu mu bekledin diyete girmek için üstelik kardesin geliyor sarmalar mantılar şu iki yemelik gün üst üste gelmiş iken ddiyerte mi başlanır 2gün daha ye sen düz 68 olur öyle başlarsın artk
Sagol kuzum aminntugbaFB sadece beğeni atmadm korktum bak yazıyorum da ceza yemiyim sonra
htc71 Gözün aydın canımmm Allah bidaha ayırmasın ❤ en güzel gün bugün size
ucukgenclik son iki gün daha ye sonra cıssss sonra gene yersen ağzına biber sürücem artk yeter yediğim tüm yil yedin 2020de yeme artk
magickk Koş kız koş melisa- sende koşş canımmm beni yakalayın
Cumartesi= 62.2
Pazartesi = 61.2
2günde 1 kilo geri gittihızla ödemimin çoğunu attm bile kizlarr ❤ yarina da 60 ım geri gelir yakalayın beni
SchonerDuft yazıcam yazıcam unutuyorum canm ben de fotolara bayıldım bembeyaz karlar filan çok güzeldi bende istiyorum 1ay sonra filan kâr tatili yapmayı canm bakalım inşlh nasip olur
drdotty nasıl gidiyor canm başaldn mı diyete
Sagol kuzumAaa o kadar yaptın yoruldun ilk tabak öncelikleri senin olması lazım
Buarada gözün aydın canım
Çok güzeldi ama dondum parmaklarım moraracak sandımama güzeldi özlemişim
Ohh ye ye seni de geçeyim
Yok canım ya gene aynı çıktı fazlaca şiş karnım niye böyle oldu anlamıyorum en iyisi ödem atıcı bişeyler yapıp spor yapayım ben bugünÖdemdir canım o hemen verirsin bugün dikkat ettiysen yarına iner
Valla canım ya hatta fazla yedim ama ağır şeyler yemedim hatta aç kaldm diye kesin daha az çıkarm diyodum şok oldum tartım bozuldu dicemCanm vucut yağı atarken önce su tutup şişip sonra birden iniyormuş ya öylemi oldu acabayoksa birşey yememişsin ödem tutucu bişey yok hatta aç durmuşsun ama arada böyle dalgalanmalar oluyor ondandr bence canm yada regle mi yaklastı acaba bende perşembe baslycam diyete başlamdm aslında sadece suyy mu tekrar arttırdım ve her gün bitki çayı içtim reglede bitmiş di onlardan dolayı ödem gitti canm ödem tutmuşum geri attm yoksa kilo verdici bişi yapmadm hatta kahvaltılarımı baya dolu dolu yiyorum hala hergün simit sucuk yumurta ve bolca peynir çeşitleri ,tahin pekmez filan yiyerek full kahvaltı yapıyorum sonra sütlü kahve yanında incir ceviz filan ile ara öğünümü yapyrm canm sadece akşam yemeklerinde diyete uygun beslenip,bol su içtim okadr hemen geri gitti bisi yapmadm persembe diyet kahvaltı ve sporu ekliycem
cumartesi görüşelim o zamanYok canım ya gene aynı çıktı fazlaca şiş karnım niye böyle oldu anlamıyorum en iyisi ödem atıcı bişeyler yapıp spor yapayım ben bugün
Sen masallah çok iyi gidiyosun yellow doğru diyo yakalandın beni
Valla canım ya hatta fazla yedim ama ağır şeyler yemedim hatta aç kaldm diye kesin daha az çıkarm diyodum şok oldum tartım bozuldu dicemgöbeğim çok şiş regl zamanına 2 hafta var ama hafif agrımda var noldum anlamıyorum ☹ ama yinede yarım diyet sayılır yaptıkların zaten akşam yemeği en çok kilo yapıyo abur cuburda yemiyosun daha nolsun yılbaşını atlatalım da başlayalım psikolojim bozulcak diyetsiz duramıyorum gene 70 kilo olcam bu gidişle
Boşuna sana diyetli kadın demiyoruz yaniYok canım ya gene aynı çıktı fazlaca şiş karnım niye böyle oldu anlamıyorum en iyisi ödem atıcı bişeyler yapıp spor yapayım ben bugün
Sen masallah çok iyi gidiyosun yellow doğru diyo yakalandın beni
Valla canım ya hatta fazla yedim ama ağır şeyler yemedim hatta aç kaldm diye kesin daha az çıkarm diyodum şok oldum tartım bozuldu dicemgöbeğim çok şiş regl zamanına 2 hafta var ama hafif agrımda var noldum anlamıyorum ☹ ama yinede yarım diyet sayılır yaptıkların zaten akşam yemeği en çok kilo yapıyo abur cuburda yemiyosun daha nolsun yılbaşını atlatalım da başlayalım psikolojim bozulcak diyetsiz duramıyorum gene 70 kilo olcam bu gidişle
Amin canmHarika canim ya çok sevindim darısı benim başıma
Çook amin canım inşallahHEPiNiZE MUSMUTLUUUÇOOOKK HUZURLU
SAĞLIKLIiYi ŞANSLI MUCİZELER DOLU
BOLLUK BEREKET DOLU
VE TABİKİ FİT OLMUŞ İNCECİKÇOOOOOK GÜZEL BiR YIL DİLİYORUM 2020 DE TÜM DİLEKLERİNİZ VE HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN İNŞALLAH ❤
Ne güzel dilekler bunlarHEPiNiZE MUSMUTLUUUÇOOOKK HUZURLU
SAĞLIKLIiYi ŞANSLI MUCİZELER DOLU
BOLLUK BEREKET DOLU
VE TABİKİ FİT OLMUŞ İNCECİKÇOOOOOK GÜZEL BiR YIL DİLİYORUM 2020 DE TÜM DİLEKLERİNİZ VE HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN İNŞALLAH ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?