♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Tabi canimmmm ondan sonra gelsin 69 oradan batti balik yan gider 70 olur bana
Aaa o kadar yaptın yoruldun ilk tabak öncelikleri senin olması lazım
Buarada gözün aydın canım
Çok güzeldi ama dondum parmaklarım moraracak sandım ama güzeldi özlemişim
Bunu tam okurken pastayı boğazıma dizdin
Ohh ye ye seni de geçeyim

Ödemdir canım o hemen verirsin bugün dikkat ettiysen yarına iner

Canm vucut yağı atarken önce su tutup şişip sonra birden iniyormuş ya öylemi oldu acaba yoksa birşey yememişsin ödem tutucu bişey yok hatta aç durmuşsun ama arada böyle dalgalanmalar oluyor ondandr bence canm yada regle mi yaklastı acaba bende perşembe baslycam diyete başlamdm aslında sadece suyy mu tekrar arttırdım ve her gün bitki çayı içtim reglede bitmiş di onlardan dolayı ödem gitti canm ödem tutmuşum geri attm yoksa kilo verdici bişi yapmadm hatta kahvaltılarımı baya dolu dolu yiyorum hala hergün simit sucuk yumurta ve bolca peynir çeşitleri ,tahin pekmez filan yiyerek full kahvaltı yapıyorum sonra sütlü kahve yanında incir ceviz filan ile ara öğünümü yapyrm canm sadece akşam yemeklerinde diyete uygun beslenip,bol su içtim okadr hemen geri gitti bisi yapmadm persembe diyet kahvaltı ve sporu ekliycem

Canm ha gayret valla yakalamak üzeresin sen 65küsürü görmüş iken berkas 64küsürü görmüş magick de yemeye devam ediyorum diyor bu gidişle cumartesiye onları yakalamış olursan şaşmasınlar artk

Ben bir toparlayayım kendimi ancak rüyasında görür beni yakalayamaz ki diyete basladimmi acayip istikrarliyimdir ama bir başlayabilsem

Yesinler yesinler zirveden el sallarım artık onlara:?
Ben bir toparlayayım kendimi ancak rüyasında görür beni yakalayamaz ki diyete basladimmi acayip istikrarliyimdir ama bir başlayabilsem

Tatlı kız daha erken başlamak için sen az daha ye

Yiyim demi
Tamam izin cikti gotureyim mantilari cok israr ettiniz
Sagol kuzum aminn
Sagol kuzum tamam

Yok canım ya gene aynı çıktı fazlaca şiş karnım niye böyle oldu anlamıyorum en iyisi ödem atıcı bişeyler yapıp spor yapayım ben bugün
Sen masallah çok iyi gidiyosun yellow doğru diyo yakalandın beni
Valla canım ya hatta fazla yedim ama ağır şeyler yemedim hatta aç kaldm diye kesin daha az çıkarm diyodum şok oldum tartım bozuldu dicem göbeğim çok şiş regl zamanına 2 hafta var ama hafif agrımda var noldum anlamıyorum ☹ ama yinede yarım diyet sayılır yaptıkların zaten akşam yemeği en çok kilo yapıyo abur cuburda yemiyosun daha nolsun yılbaşını atlatalım da başlayalım psikolojim bozulcak diyetsiz duramıyorum gene 70 kilo olcam bu gidişle

cumartesi görüşelim o zaman
yeşilçay iç canım

Boşuna sana diyetli kadın demiyoruz yani diyetsiz durma canm ozman aynen başalynca hemencik verirsin sen merak etme yeni gelen hemen gidiyor bak benimkiler tam başlamadan gitti bile sen bide tam baslıycan canm ohoo belkide 1 haftada hepsi gider bile aynen ben başlamadm ama yaptklarım yarım diyet gibi canm günü ortadan böldüm resmen yarısı serbest yarısı diyet gibi

Harika canim ya çok sevindim darısı benim başıma
Amin canm şimdi bende 1dilim çikolatalı pasta yedim ama hemen arkasından kondisyon bisikletine oturdum pasatayı yakıcam akşamda yediklerimi çok abartmayıp arkasından dans ederim onlarda erir böylece 60 da kalarak bugünü de atlatırım

Çook amin canım inşallah

Kızlar Hepinize mutlu yıllar
Durmayan çocuklarım yüzünden rezil olmuş bir yılbaşı programının ardından erkenden odamdayım. Ağlamaktan bitkin düşüp kolumda uyumuş bebelerle geceyi erkenden kapattım.
ve ne yazıkki Cuma’dan önce Türkiye’ye dönemeyeceğim (Dönüş rezervasyonunu unutan koca kişisi yüzünden) benim diyet yalan oldu yani. Artık eve ne zaman dönebilirsem o zaman başlayacağım.
ucukgenclik bu senin için bir şans hadi göster kendini ben dönene kadar biraz verip önde başlasan iyi edersin ziiiraaa çok hırslı geliyorum

Ne güzel dilekler bunlar
İnşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…