♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Hahaha gelin kız nolcak ben beklerim sen zaten 3 haftada bu işi çözersin artık
Bana da öyle geliyor artk vucut direnceği kadar direndi dinleneceği kadar da dinlendi yetmiştir artk bu kez rahatç 5ler gelecek diye düşünüyorum umarım yanılmam haa gayret diip son 3kiloyu atıyım 4haftada olsa yetr 5haftada olsa yeterki olsun artk

Son düzenleme:
Regl tam 2 gün var şu an dolu dolu yedim ve 56,6 çıktım akşam götürdüklerimi saymıyorum bile sen yaparsın senin için 3 kilo ne ki

Regl tam 2 gün var şu an dolu dolu yedim ve 56,6 çıktım akşam götürdüklerimi saymıyorum bile sen yaparsın senin için 3 kilo ne ki
Baştan kaybettik ozaman canm o bizim hedefte yok biz zaten 5imizde 58 i hedef koduk içlerinden 57 de gözü olan tek benim sen 56 dedin olmadı şimdi ozman sen bizi bekleme hiçç

Baştan kaybettik ozaman canm o bizim hedefte yok biz zaten 5imizde 58 i hedef koduk içlerinden 57 de gözü olan tek benim sen 56 dedin olmadı şimdi ozman sen bizi bekleme hiçç
Haha ayyy çok yaşa emi olsun yavrum sen kafana koyduğunu yaparsın daha dün gibi gecen sene bu zamanlar 67 küsur girmiştim takıma sende çok yol kat ettin senin için 3,5 in lafımı olur

Haha ayyy çok yaşa emi olsun yavrum sen kafana koyduğunu yaparsın daha dün gibi gecen sene bu zamanlar 67 küsur girmiştim takıma sende çok yol kat ettin senin için 3,5 in lafımı olur
Sağol kuzum evt takıma tam bu zaman gelmiştim ama geldiğimde 72-73 idim kuzum listeye girebilmek için hatta 69-68 olmam gerekiyordu 72lerde bu ay aranıza katılmak istemiştim ve ciddi bir devrim oldu vücudum da yeni yıl sabahı tam bugün 73.0 idim şimdi 60ım 13kilo fark var gibi ama arttırdığım kaslar ile 16-17 kilo yağdan attım 3-4 kiloda kas yaptm vucudumda resmen devrim oldu çoğu bölgemden 20cm inceldim bu yıl çok şükür 3-5 cm daha inceldik mi tam fit iz artk

Aynen öyle ve bu şekilde devam yedik içtik şimdi fit olma zamanı yaza ne kaldı hadi bakalım bastiralim yarın yelkenler foraaa

götür beni gittigin yere derdim ama senle gelirsem sonum ne olur iskelet arti temel reisteki safinaz karışımı birsey olur çıkarım

götür beni gittigin yere derdim ama senle gelirsem sonum ne olur iskelet arti temel reisteki safinaz karışımı birsey olur çıkarım
Ondan götürmüyorum zaten öyle sevmem beni bilirsin kas olacak kaslarıda eritmeyelim ondan kaslar sana kalsın diye sana 62-63 yeter bizede 57-58

slm kizlar napiosunuz bakalim. Hepninizin yeni yili Kutlu olsun.
Bende malesef yine 3 kilo artiyla geldim… ama bunun gercek kilo alimi olduguna inanmiyorum cünki cumadan carsambaya herhalde sirf yag gelmemistir:)

yine kendime ceki düzen verip incecik olmaya geldim;D

Ben kızarmış iki dilim ekmek yanında peynir, zeytin, salatalık ve çayla başladım şimdi de Türk kahvesi içiyorum.
Afiyet olsun biz if yapmaya karar verdik kahvaltımı biraz önce yaptım bende 1 yumurta 1 etimek 3 ceviz vardı yemeyi unuttum ayrıca kıramamıştım da
iyi yıllar canım .
hadi bakalım herkes başladı diyebilirim

çok amin canım ..
iyi yıllar . bugün başladım bende bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…