- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Aaaaa aşk olsun biz bir geleydik yakaladık diyip sevineydik sonra sen gene 54 e zaten inersinGelin canım beklemem amaben yine 54 düşeyim en iyisi orası iyiydi
HahahaAaaaa aşk olsun biz bir geleydik yakaladık diyip sevineydik sonra sen gene 54 e zaten inersin
Bana da öyle geliyor artk vucut direnceği kadar direndiHahahagelin kız nolcak ben beklerim sen zaten 3 haftada bu işi çözersin artık
Regl tam 2 gün var şu an dolu dolu yedim ve 56,6 çıktımBana da öyle geliyor artk vucut direnceği kadar direndidinleneceği kadar da dinlendi yetmiştir artk bu kez rahatç 5ler gelecek diye düşünüyorum umarım yanılmam haa gayret diip son 3kiloyu atıyım 4haftada olsa yetr 5haftada olsa yeterki olsun artk
Baştan kaybettik ozaman canm o bizim hedefte yokRegl tam 2 gün var şu an dolu dolu yedim ve 56,6 çıktımakşam götürdüklerimi saymıyorum bile sen yaparsın senin için 3 kilo ne ki
HahaBaştan kaybettik ozaman canm o bizim hedefte yokbiz zaten 5imizde 58 i hedef koduk içlerinden 57 de gözü olan tek benim sen 56 dedin olmadı şimdi ozman sen bizi bekleme hiçç
Sağol kuzum evt takıma tam bu zaman gelmiştimHahaayyy çok yaşa emi olsun yavrum sen kafana koyduğunu yaparsın daha dün gibi gecen sene bu zamanlar 67 küsur girmiştim takıma sende çok yol kat ettin senin için 3,5 in lafımı olur
Aynen öyle ve bu şekilde devam yedik içtik şimdi fit olma zamanı yaza ne kaldıSağol kuzum evt takıma tam bu zaman gelmiştimama geldiğimde 72-73 idim kuzum listeye girebilmek için hatta 69-68 olmam gerekiyordu 72lerde bu ay aranıza katılmak istemiştim ve ciddi bir devrim oldu vücudum da yeni yıl sabahı tam bugün 73.0 idim şimdi 60ım 13kilo fark var gibi ama arttırdığım kaslar ile 16-17 kilo yağdan attım 3-4 kiloda kas yaptm vucudumda resmen devrim oldu çoğu bölgemden 20cm inceldim bu yıl çok şükür 3-5 cm daha inceldik mi tam fit iz artk
Ooo süpersinYarın 6-7 kişi birden başlıyoruz ozaman biz tubi,burcu,magick ve ben 4lü olarak aynı listeyi yapıcaz bir aksilik olmadı ise berkas ile uçukda sabah diyete başlycaklardı hadi süper toplandık yine M MissHayaLet 57-58 lerde beklemeye devam et ozman canm biz bukez 5kişi birden topluca oraya geliyoruz htc tabi selvi boylu ya ona 62 yetio o bizle gelemez biz gelirken müsait biryerde bırakıcaz onu
Hadi yaz vucudu için 5cm daha incelelimAynen öyle ve bu şekilde devam yedik içtik şimdi fit olma zamanı yaza ne kaldıhadi bakalım bastiralim yarın yelkenler foraaa
Sen olursun da ben olurmuyum bilmemHadi yaz vucudu için 5cm daha incelelimyaza bu sporlar la taş oluruz taş
Ondan götürmüyorum zatengötür beni gittigin yere derdim ama senle gelirsem sonum ne olur iskelet arti temel reisteki safinaz karışımı birsey olur çıkarım
Canm vucudun spora alışık senin ondan çabucak geri toparlar kasların yeterki başlaSen olursun da ben olurmuyum bilmemhemen spora baslamazsam kaya olacağım kesin
Afiyet olsun biz if yapmaya karar verdik kahvaltımı biraz önce yaptım bende 1 yumurta 1 etimek 3 ceviz vardı yemeyi unuttum ayrıca kıramamıştım daBen kızarmış iki dilim ekmek yanında peynir, zeytin, salatalık ve çayla başladım şimdi de Türk kahvesi içiyorum.
iyi yıllar canım .slm kizlar napiosunuz bakalim. Hepninizin yeni yili Kutlu olsun.
Bende malesef yine 3 kilo artiyla geldim… ama bunun gercek kilo alimi olduguna inanmiyorum cünki cumadan carsambaya herhalde sirf yag gelmemistir:)
yine kendime ceki düzen verip incecik olmaya geldim;D
çok amin canım ..Burcummmmmm
Ben bu mesajı yeni gördüm ☺ Birde üstelik etiketlemişsin
İnşallah hepimiz şu son 3-5 kilodan kurtuluruz.
Yeni yıl bize hayatın sunabileceği tüm güzellikleri versin
Sanada gönlündeki dilekleri versin her zaman duamdasın.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?