- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Bak onu hiç düşünmemiştim haklısın canım ya ondan oldu heralde çok üşüyen biriyim çünkü bide 10 gün olmuş mudur acaba geçmedi dikkat ediyim paraya kıyıp kombiyi yükseltiyim en iyisiSağol kuzum ❤ iyiyim bende benim karnımda şişti ve çok ağrıda var üşüttüm kesin bende canm kışın normal sende üşütüyosan ondan şişiyordur canm 2saatlik iş vardı dün yine ajamsta ve bizim ofis çok soğuktu dün orda üşüttüm bende
Aynen canm mirada okuldan kapıp kapıp geliyor zatenBak onu hiç düşünmemiştim haklısın canım ya ondan oldu heralde çok üşüyen biriyim çünkü bide 10 gün olmuş mudur acaba geçmedi dikkat ediyim paraya kıyıp kombiyi yükseltiyim en iyisiahhaha
Ay işte 2 saat bile yetiyo hasta olmaya hatta 5 dakka bile şu zehir soğuk geçsede rahatlasak çok geçmiş olsun sanada canımmagickk sanada canım
Sağol canım havalar soğuk hepimiz ne kadar dikkat etsekte bir yerden kapıyoruz işte kışı sevmiyorum ya hep hastalıkBak onu hiç düşünmemiştim haklısın canım ya ondan oldu heralde çok üşüyen biriyim çünkü bide 10 gün olmuş mudur acaba geçmedi dikkat ediyim paraya kıyıp kombiyi yükseltiyim en iyisiahhaha
Ay işte 2 saat bile yetiyo hasta olmaya hatta 5 dakka bile şu zehir soğuk geçsede rahatlasak çok geçmiş olsun sanada canımmagickk sanada canım
Okul o yönden çok kötü ya bizimkide nazik zaten gitse bitine kadar iyleşmez kesin çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatrsınızAynen canm mirada okuldan kapıp kapıp geliyor zatenyine öksürüyor onuda birazdan götürcem dr ye
Bende öyle ya yaz gelse de rahatlasakSağol canım havalar soğuk hepimiz ne kadar dikkat etsekte bir yerden kapıyoruz işte kışı sevmiyorum ya hep hastalık
Lokma döküyolardı ya aldım 2 tane yedim ama pişman değilim
Pişman olma zaten canım bu bana kilo aldırmayacak diye beynini sartlayip yeseydin işe yarıyorLokma döküyolardı ya aldım 2 tane yedim ama pişman değilim
Ben duymadım da denemedim de canimKızlar karbonhidrat diyetini hiç uyguladınız mı? 3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim yazısını görünce merak ettim bir an uzun süre yapılması sağlıksızmış ama sizin düşünceleriniz de önemli benim için.
Yediklerinin sayımı yapılıyormuş 40 ile 60 arası olması gerekiyormuş puanlamaya göre garip bir yemek matematiği bilmiyorum biran mantıklı geldi ama size güvendiğim için bilmediğim insanların dediğine inanmak içimden gelmedi benimde.Ben duymadım da denemedim de canim
Bence yapma canim karbonhidrat ama nasil karbonhidrat borek corekden de karbonhidrat alirsin saglikli ekmekler tam bugday makarnalar falan var yada bulgurdan vs. deYediklerinin sayımı yapılıyormuş 40 ile 60 arası olması gerekiyormuş puanlamaya göre garip bir yemek matematiği bilmiyorum biran mantıklı geldi ama size güvendiğim için bilmediğim insanların dediğine inanmak içimden gelmedi benimde.
Bilmiyorum ki mira rahatsızdı biraz birkaç gün önce belki o da kaptıysa.Bence yapma canim karbonhidrat ama nasil karbonhidrat borek corekden de karbonhidrat alirsin saglikli ekmekler tam bugday makarnalar falan var yada bulgurdan vs. deblonde ambition daha iyi anlar o nerelerde
Bende bugün 10 bin adım attımBen yürüyüşe ciktim kizlar
Onu biliyorum evet hattaYediklerinin sayımı yapılıyormuş 40 ile 60 arası olması gerekiyormuş puanlamaya göre garip bir yemek matematiği bilmiyorum biran mantıklı geldi ama size güvendiğim için bilmediğim insanların dediğine inanmak içimden gelmedi benimde.
Siz fayda görmediyseniz kuzum ben kesin kilo alırım. Ben serbest yicekleri o kadar çok yerimi kesin yarardan çok zararla çıkarım ben yok yok ben hiç girmiyim onaOnu biliyorum evet hattablonde ambition sanırım yapmıştı karbonhidrat diyetini bende denedim puanlama yapıyorsun sürekli hatta nette her yiyeceğin puanı var onu bile yüklemiştim herşey yiyebiliyorsun ama günlük belli puan var dışına çıkmayacaksın çok faydasını göremedim ben canım istersen deneyebilirsin bizim yellowla denemedigimiz kalmadı sende dene gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?