♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bak onu hiç düşünmemiştim haklısın canım ya ondan oldu heralde çok üşüyen biriyim çünkü bide 10 gün olmuş mudur acaba geçmedi dikkat ediyim paraya kıyıp kombiyi yükseltiyim en iyisi ahhaha
Ay işte 2 saat bile yetiyo hasta olmaya hatta 5 dakka bile şu zehir soğuk geçsede rahatlasak çok geçmiş olsun sanada canım magickk sanada canım

Aynen canm mirada okuldan kapıp kapıp geliyor zaten yine öksürüyor onuda birazdan götürcem dr ye

Sağol canım havalar soğuk hepimiz ne kadar dikkat etsekte bir yerden kapıyoruz işte kışı sevmiyorum ya hep hastalık

Aynen canm mirada okuldan kapıp kapıp geliyor zaten yine öksürüyor onuda birazdan götürcem dr ye
Okul o yönden çok kötü ya bizimkide nazik zaten gitse bitine kadar iyleşmez kesin çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatrsınız
Sağol canım havalar soğuk hepimiz ne kadar dikkat etsekte bir yerden kapıyoruz işte kışı sevmiyorum ya hep hastalık
Bende öyle ya yaz gelse de rahatlasak

Kızlar bize gene ne oldu. Gene pasifleştik. Böyle olunca hep artı dönüşlerimiz oluyor. Zaten dün akşam babam sivilce lekerin yara izlerin bunlar için şunları yapıyorlar sende yap dediğinden beri canım sıkkın. Hiçbir zaman bunu konuşmamıştık. Tamam yara izlerim için yanıklarım için sürekli krem sür derde. Bu sefer ilk defa sivilce izime de araştırma yapmış.
Kilo vermeye çalışırken zaten stres altında hissediyorum birde babamın bu tavrı moralimi bozdu. Kendime çok çirkinim ben demeye başladım gene.

Bugün bende bademli kurabiye, sarma, dolma, kandil simidi, çikolata, tahin pekmez, vişne reçeli, kuru incir ne bulduysam üzüntüden yedim. Bunlar hatırladığım hatırlamadıklarım kesin sağlıklı yiyecektir.
Bugün astroloji ile ilgili bir şey de yok bildiğim. Her şey 10 ocakla alakalıydı oysaki.

Kızlar karbonhidrat diyetini hiç uyguladınız mı? 3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim yazısını görünce merak ettim bir an uzun süre yapılması sağlıksızmış ama sizin düşünceleriniz de önemli benim için.

Bence yapma canim karbonhidrat ama nasil karbonhidrat borek corekden de karbonhidrat alirsin saglikli ekmekler tam bugday makarnalar falan var yada bulgurdan vs. de blonde ambition daha iyi anlar o nerelerde

Onu biliyorum evet hatta blonde ambition sanırım yapmıştı karbonhidrat diyetini bende denedim puanlama yapıyorsun sürekli hatta nette her yiyeceğin puanı var onu bile yüklemiştim herşey yiyebiliyorsun ama günlük belli puan var dışına çıkmayacaksın çok faydasını göremedim ben canım istersen deneyebilirsin bizim yellowla denemedigimiz kalmadı sende dene gitsin

Siz fayda görmediyseniz kuzum ben kesin kilo alırım. Ben serbest yicekleri o kadar çok yerimi kesin yarardan çok zararla çıkarım ben yok yok ben hiç girmiyim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…