Işte tam o sebepten yapamadım bence kalıcı kilo vermeyi seç bunlar sadece dönemsel işe yarar yani devamlı yapabileceğin birşey olsun mesela detoksta bana yaramıyor bıraktıktan sonra fazlasıyla alıyorum normal diyetle az veriyorum ama kalıcı oluyorSiz fayda görmediyseniz kuzum ben kesin kilo alırım. Ben serbest yicekleri o kadar çok yerimi kesin yarardan çok zararla çıkarım ben yok yok ben hiç girmiyim ona
Bende bugün 10 bin adım attım
Ben de o yüzden sizden bilgi almak istedim. Kısa sürede verilen kilo geri alınıyor ya da ben öyle çabuk alıyorum. Aktif bir topik olunca acaba dedim denesem mi? Fakat sizde başarılı değilse bende hiç olamaz.Işte tam o sebepten yapamadım bence kalıcı kilo vermeyi seç bunlar sadece dönemsel işe yarar yani devamlı yapabileceğin birşey olsun mesela detoksta bana yaramıyor bıraktıktan sonra fazlasıyla alıyorum normal diyetle az veriyorum ama kalıcı oluyor
Çok güzel kilo verdiriyor canm uygulaması zor gelebilir çünkü dukan,atkins,keto gibi çok etkili ve aynı mantık ile karbonhidrati minimumda tutan bir diyet ve karbonhidratı pek içermeyen tüm diyetler gibi oda çok hızlı kilo verdiriyor ben bu grubun hepsini denedim canm senin sorduğun çesidinde de sağlklı yapabilmek için karbonhidrat puanını sebzeden almaya çalşzaten puan ancak sebze grubuna yetiyor et ve sebzeni yersen vitamin ve mineralini ve lifini almış olursun yani puanını sakın saf karbo hidrata kullanma yoksa meyve ve sebzeyi sıfırlamak zorunda kalırsın yani saf karbonhidratı hiç tüketmeden durabilirim dersen bu diyet tabiki çok etkiliKızlar karbonhidrat diyetini hiç uyguladınız mı? 3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim yazısını görünce merak ettim bir an uzun süre yapılması sağlıksızmış ama sizin düşünceleriniz de önemli benim için.
60a çıkarsan kilo vermen yavaş olur 60a hiç çıkma kk da yapanlar en fazla 50puanı geçmiyorlardı diye biliyorumYediklerinin sayımı yapılıyormuş 40 ile 60 arası olması gerekiyormuş puanlamaya göre garip bir yemek matematiği bilmiyorum biran mantıklı geldi ama size güvendiğim için bilmediğim insanların dediğine inanmak içimden gelmedi benimde.
Bu hafta denesem mi o zaman bilemedim şimdi. Sebze ve yeşillikleri sevdiğim için çok zorlanmam sanki et oranıda ayarlarsam sorun olmaz. O zaman bu hafta deniyorum. İşe yaramazsa bırakırım.Çok güzel kilo verdiriyor canm uygulaması zor gelebilir çünkü dukan,atkins,keto gibi çok etkili ve aynı mantık ile karbonhidrati minimumda tutan bir diyet ve karbonhidratı pek içermeyen tüm diyetler gibi oda çok hızlı kilo verdiriyor ben bu grubun hepsini denedim canm senin sorduğun çesidinde de sağlklı yapabilmek için karbonhidrat puanını sebzeden almaya çalşzaten puan ancak sebze grubuna yetiyor et ve sebzeni yersen vitamin ve mineralini ve lifini almış olursun yani puanını sakın saf karbo hidrata kullanma yoksa meyve ve sebzeyi sıfırlamak zorunda kalırsın yani saf karbonhidratı hiç tüketmeden durabilirim dersen bu diyet tabiki çok etkili
Bende İnternette arama yaparken gördüm. 40 ile 60 arası kalmalı diye ama orada o kadar ayrıntı değildi. Puanlar ve örnek menü vardı.60a çıkarsan kilo vermen yavaş olur 60a hiç çıkma kk da yapanlar en fazla 50puanı geçmiyorlardı diye biliyorum
Aynen öyle oldu canmBilmiyorum ki mira rahatsızdı biraz birkaç gün önce belki o da kaptıysa.
Sağol canmcımblonde ambition gecmis olsun kuzum
Bende az önce cvplarken aynını düşündümOnu biliyorum evet hattablonde ambition sanırım yapmıştı karbonhidrat diyetini bende denedim puanlama yapıyorsun sürekli hatta nette her yiyeceğin puanı var onu bile yüklemiştim herşey yiyebiliyorsun ama günlük belli puan var dışına çıkmayacaksın çok faydasını göremedim ben canım istersen deneyebilirsin bizim yellowla denemedigimiz kalmadı sende dene gitsin
Dene canm kesinlikle verdiriyor zaten karbonhidrat hakkını yoğurt,süt vs. ile de doldurursun zaten et dışında herşey karbonhidrat içerdiği için puanın asıl karbonhitratları tüketmeden dolmuş olacak ve seni zayıflatacak olan da o zaten yani dukan gibi karatay gibi bunda da ekmek ,makarna,pirinç,un içeren yada paketlenmiş gıda tüketmeyince hızla kilo vereceksin güzel diyet dukan ve atkins in daha esnetilmis daha rahat hali buBu hafta denesem mi o zaman bilemedim şimdi. Sebze ve yeşillikleri sevdiğim için çok zorlanmam sanki et oranıda ayarlarsam sorun olmaz. O zaman bu hafta deniyorum. İşe yaramazsa bırakırım.
Geçmiş olsun canım. Biran önce mikroplar sizi ve evinizi terk etsin.Aynen öyle oldu canmhatta ben daha ağır oldum ve bugün dr ye gittim bir sürü ilaç,sprey,vs. Ve antibiyotik yazdı bana canm yatyorum tüm kemiklerim ve başım ağrıyor çok halsizim sağolun
Sağol canmcım
Bende az önce cvplarken aynını düşündümgerçekten denemediğmiz kalmadı buda aynı aslında ya hepsi de aynını söylüyor işte zayıflamak istiyorsan saf karbonhidratları yemeyin diyor diyetisyen diyeti dışındakilerin hepsi aynı mantık hepsi sebzeden alınan karbonhidrat yeterde artar diyor yani
Bu muhabbetin üstüne bir tabak makarna yenirGeçmiş olsun canım. Biran önce mikroplar sizi ve evinizi terk etsin.
O kadar çok karbonhidrat dedikki gözümün önünden paskalya geçti.
Çok hastayım ve 2-3 gündur diyet-spor hepsi yalan oldu yata yata çok şişmem inşlh yinede 60-61 arasını korumaya çalşyrm canm 1-2 güne ayaklanaym bende senle yapıcam bunu bu tam benlik diTamam o zaman yarın deniyorum. Hadi hayırlısı.
Sağlığın daha önemli canım. İlk önce iyileş. Ekstra vitamin tabletleri mi alsanız acaba Mira yavrum okulda çok çabuk hastalık kapıyor vücut direnci mi düşükki. Ben de çok hastalanırdım. Haftada 2 ya da 3 gün hastanede olurdum. Sürekli hastayım diye hocam ayaklı ceset demişti. Bir süre sonra hocalar bana acımaya başlamıştı. Annemler de bulduğu bütün vitamin hapı, bağışıklık güçlendirici yedirmişlerdi. Sonra birden 39 kilodan 40'lı kilolara. Babaannemde kaldığım bir yaz tatilinde de 56 kiloya çıkmıştım. Herkes şoktu.Çok hastayım ve 2-3 gündur diyet-spor hepsi yalan oldu yata yata çok şişmem inşlh yinede 60-61 arasını korumaya çalşyrm canm 1-2 güne ayaklanaym bende senle yapıcam bunu bu tam benlik disen önden başla bizde katılırız sana
Yok canm nazar değmesin ama tam tersine miranın bünyesi çok kuvvetli okul çağı çocuklarına göre çok çok az hastalanıyor ve hep hafif geçiriyor mira cocuklardan ona bulasan şeyleri bile cok hafif atlatiyor canmSağlığın daha önemli canım. İlk önce iyileş. Ekstra vitamin tabletleri mi alsanız acaba Mira yavrum okulda çok çabuk hastalık kapıyor vücut direnci mi düşükki. Ben de çok hastalanırdım. Haftada 2 ya da 3 gün hastanede olurdum. Sürekli hastayım diye hocam ayaklı ceset demişti. Bir süre sonra hocalar bana acımaya başlamıştı. Annemler de bulduğu bütün vitamin hapı, bağışıklık güçlendirici yedirmişlerdi. Sonra birden 39 kilodan 40'lı kilolara. Babaannemde kaldığım bir yaz tatilinde de 56 kiloya çıkmıştım. Herkes şoktu.
Bu arada bağışıklık için en iyi besinlerden biri karides diye biliyorum canım.
Puanlamalara hazır ol netten indir hatta daha basit olur canım dene bakalım gerçekten uygulayıp çok kilo veren var hatta face de karbonhidrat grubu diye grup vardı eskiden bende katılmıştım burayı bilmiyordum inşallah işe yarar kilolarinida verirsinTamam o zaman yarın deniyorum. Hadi hayırlısı.
Çok sevindim. Nazarlardan sakınsın yaradanım onuYok canm nazar değmesin ama tam tersine miranın bünyesi çok kuvvetli okul çağı çocuklarına göre çok çok az hastalanıyor ve hep hafif geçiriyor mira cocuklardan ona bulasan şeyleri bile cok hafif atlatiyor canmşu anda da tek bir grup şurubu verildi mesela yine hafifmiş yani o yine antibiyotiklik olmamış ben olmuşum canm ama ben de ek vitamin ve mineral kullanyrm canm C,E,Çinko ve Magnezyum kullanıyorum
İnşallah canım. Deneyelim bakalımPuanlamalara hazır ol netten indir hatta daha basit olur canım dene bakalım gerçekten uygulayıp çok kilo veren var hatta face de karbonhidrat grubu diye grup vardı eskiden bende katılmıştım burayı bilmiyordum inşallah işe yarar kilolarinida verirsin
Dene canm kesinlikle verdiriyor zaten karbonhidrat hakkını yoğurt,süt vs. ile de doldurursun zaten et dışında herşey karbonhidrat içerdiği için puanın asıl karbonhitratları tüketmeden dolmuş olacak ve seni zayıflatacak olan da o zaten yani dukan gibi karatay gibi bunda da ekmek ,makarna,pirinç,un içeren yada paketlenmiş gıda tüketmeyince hızla kilo vereceksin güzel diyet dukan ve atkins in daha esnetilmis daha rahat hali bu
Ben bu karbonhidart diyetini karbonhidrat agirlikli yapiliyor sandim yaGeçmiş olsun canım. Biran önce mikroplar sizi ve evinizi terk etsin.
O kadar çok karbonhidrat dedikki gözümün önünden paskalya geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?