♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Tesekkur ederim canım. Tamam ben bugün ilk tecrübemi sayıcam bakalım en fazla neyi yicem doymak için
Şimdi yürüyüşümü yapıcam.

ucukgenclik ben şimdiden 33puandaym canm ön alıştırma olarak bugün 60ı geçmemeye çalıscam hatta yapabilirsem 50civarında tutmaya çalşıcam
Bu diyette bakliyat hiç yememek gerekiyor değerleri çok yüksek bolca et tavuk bunlar sıfır sebzenin bile değeri var aslında karataya da benziyor çünkü ondada et bolca tüketiliyor canım sen dukan yapmistin birde o nasıl daha mi iyi dukan yapan çok aslında

Baklagil bir çok diyette bulunmaz zaten karbonhidrat dwğeri aşırı yüksek ve kaloriside çok çok yüksek ben kullanmıyorum yılda 1kez anca yiyorumdur zaten onu yiceme pasta yerim diyorum dukan a gelince hiç deneme bunun çok çok çok zor hali canm bunu yapmadan onu hiç deneme çünki bunda da dukan gibi et sınırsız yeniliyor ama dukan da et dısında burdaki biçbiseyi yiyemezsin yani bazı günleri saf proteindir ve 1dilim domates yada 1dilim soğan bile yiyemezsin karbonhidrat tamamen sıfır ve saf günlerinde sebze bile yasak yani 1e1dilimkmek bile de yasak bunda serbest olan çok şey dukanda yasakdır dukan karataydan da çok daha sıkıdır zaten kuzum dediğim gibi karbonhidrat sayımı içlerindeki en kolayıdır diğerleri bunun çok çok sıkı hali

Bu bilgilendirme harika oldu. Diğerleri gözümüzü korkutsunki bunda başarı bizim olsun.

ucukgenclik ben şimdiden 33puandaym canm ön alıştırma olarak bugün 60ı geçmemeye çalıscam hatta yapabilirsem 50civarında tutmaya çalşıcam
Bu diyette anladım ki ekmek yersen tüm gün aç kalırsın.
Bugün toplam 52 puan oldu canım. Bu saatten sonra sadece çay ve kahve idare edicem. Ben bir dilim ekmek 12 puan bu nedir bugün bitirdi beni.
Canm işte diğerlerin de ekmek hakkı diye birşey hiç yok sebze dışında karbonhidratlar tamamen yasak oluyor ve sebzelerinde bazılari komple yasak bazıları sınırlı ölçü oluyor düşün yani dukan da günü bulisteye göre çoğu gün 1puan ile 5pnuan arası kapatırsın bunda 50puan hak var ordan kiyasla artk hatta dukan a göre bir menü ile sıfır puan bile olur çünkü etlerin burda puanı genelde sıfır ve dukan ete dayalı zaten üstelik sıfır yağlı et ile yapıyorsun ben de 58puan oldum yani akşam sadece et yememiz lazım canm et in puanı sıfır zaten puanı sıfır olan yada 1puan 2-3 puan olan şeyler ile akşam menünü yapabilirsin kuzum burda zaten sıfır puan olanlar ile tok kalmaya çalşacaksın ekmeği sabah 1dilimde tutarsak aslında baya yeter bu puan bize

Ay başıma gelenler. Yağsız tuzsuz haşlama et keşke kavurma hakkımız olaydı en azından daha lezzetliydi.

Ben aslında kahvaltıda iyiydim. Hiç böyle yazarak gitmemiştim. Yazınca en azından ne yediğini ne kadar yediğini görüyorum. Bu da sana durmanı ya da devam etmeni söylüyorya bence bu durum güzel oldu canım.

Ay başıma gelenler. Yağsız tuzsuz haşlama et keşke kavurma hakkımız olaydı en azından daha lezzetliydi.
Tava puanı yüksek ama ızgaranın puanı düşük diye biliyorum canm bide bu diyette yağsız tuzsuz kuralı yok o kural sadece dukanda var canm bunlarda yok

Bu diyette anladım ki ekmek yersen tüm gün aç kalırsın.
Bugün toplam 52 puan oldu canım. Bu saatten sonra sadece çay ve kahve idare edicem. Ben bir dilim ekmek 12 puan bu nedir bugün bitirdi beni.
Ekmeksiz hayat diyeceksin canım benim gibi

Karatayda var hatta yumurta alerjisi olanlar bakliyata yöneliyordu ama bencede fazla yenmemeli gerçekten kiloyu arttırıyor

Karatayda var hatta yumurta alerjisi olanlar bakliyata yöneliyordu ama bencede fazla yenmemeli gerçekten kiloyu arttırıyor
Canm karatay diyordu ki bakliyat besin piramidine yanlış yazılmış bakliyatlar ekmek ve bulgur gibi karbonhidrat bölümünde olmalı yüksek karbonhidrattir ama kaliteli karbonhidrattir diyor yani bulgur da var karatay da ama bunlar bence karat ile sağlıklı beslenip kilo koruma yaparken yenilecek sağlıklı gıdalar olarak var ekşi mayalı ekmek yiyebilirsiniz de diyor mesala onlar kilosu olmatanlar için bence diyete kesinlikle bulgurda bakliyatta uygun diil bence ben şahsen diil diyette kilo vermek direk olarak artılara çıkıyorum bakliyat yiyince

Bende öyleyim. Ne zaman bulgur yesem en masumu bile dense ben tartıda artı oluyorum. Bakliyat hiç bana göre değil. Zaten tek sevdiğimde börülce onu da ailem sevmiyor.

Bende öyleyim. Ne zaman bulgur yesem en masumu bile dense ben tartıda artı oluyorum. Bakliyat hiç bana göre değil. Zaten tek sevdiğimde börülce onu da ailem sevmiyor.
Zaten 100grm bakliyat 350kalori civarı oluyor ve yaklaşık 6-7dilim tamtahılli ekmeğe eşdeğer şişmemek imkansız zaten canm bide karbon hidratlar kendinin 3katı su tutulumu yapıyor ondan ertisine artı olmak çok normal ondan en güzeli diyet yaparken uzak durmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…