Doğru tabi kilo aldırıyor yediğimin ertesi günü mutlaka fazla çıkıyorum ama çok da güzel tok tutuyorCanm karatay diyordu ki bakliyat besin piramidine yanlış yazılmış bakliyatlar ekmek ve bulgur gibi karbonhidrat bölümünde olmalı yüksek karbonhidrattir ama kaliteli karbonhidrattir diyor yani bulgur da var karatay da ama bunlar bence karat ile sağlıklı beslenip kilo koruma yaparken yenilecek sağlıklı gıdalar olarak var ekşi mayalı ekmek yiyebilirsiniz de diyor mesala onlar kilosu olmatanlar için bence diyete kesinlikle bulgurda bakliyatta uygun diil bence ben şahsen diil diyette kilo vermek direk olarak artılara çıkıyorum bakliyat yiyince
Hoşgeldin canım nerelerdeydinBen yine geldimmm
Herkes iyi mi
Aynen canm direk taş devri uygulaması yapmak lazım ot ve etDoğru tabi kilo aldırıyor yediğimin ertesi günü mutlaka fazla çıkıyorum ama çok da güzel tok tutuyorof ya herşey yasak işte en iyisi ot yiyelim
62 amanınDun misafirlikteydim aslinda 62 gorunmustu ama ufak tefek kacirinca 67.0 cikti
Aklim fikrim 62 de yanlis yazmisim ucuk kiz62 amanın
Ellerine saglik kuzum listeyi yapmissin yineCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.3//
magickk = 61.8//
blonde ambition = 60.2//
SchonerDuft = 66.0//
tugbaFB = 65.4//
htc71 = 67.5//
ucukgenclik = 73.5//
drdotty = 74.3//
Keşke keşke istediğimiz rakamlarda olsak ah ah.Aklim fikrim 62 de yanlis yazmisim ucuk kiz66 yazacaktim yoksa 1 hafta icinde nasil verem o kadar kiloyu
Olucaz olucaz yaz gelmedenKeşke keşke istediğimiz rakamlarda olsak ah ah.
Inşallah inşallah.Olucaz olucaz yaz gelmeden
Şişlik gitmiyor canım bende senin gibiyim hala gitmedi haftaya inerim diye düşünüyorumRegl bitti benim şişliğim gitmedi. Niye her ay aynısı oluyor anlamıyorum. Hatta bu hafta sabah yürüyüşe bile çıktım.
Aklim fikrim 62 de yanlis yazmisim ucuk kiz66 yazacaktim yoksa 1 hafta icinde nasil verem o kadar kiloyu
Ellerine saglik kuzum listeyi yapmissin yine
Keşke keşke istediğimiz rakamlarda olsak ah ah.
Yine seni yakaladımŞişlik gitmiyor canım bende senin gibiyim hala gitmedi haftaya inerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?