♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Dimi canım ya ne olacak bu halimiz aya çıkalım bence orda kilomuzun baya altına düşeriz hemde bişey yapmadan

Neden site takılıyor anlamadım kimseye ifade filan bırakamıyorum alıntılayamıyorum da melisa- benim karnımda aynı oldu hamile gibi morelimi bozdu ya oysa neredeyse dümdüz bir karın yapmştm göbegm çok güzel olmuştu kesinlikle spora ara vermemiz ve karbonhidrat tüketmemizden oldu bu hemen spora sıkı başlarsak vucut spora alışık olduğu için bir haftada o düzleştrdiğmiz haline geri döner bence canm yarn spora hemen baslayalım böyle olmaz ucukgenclik başın sağolsun canm mekanı cennet olsun inşlh kalanlara sabır ,sağlık ve uzun ömürler dilerim

Spor çok etkili canım kesinlikle azıcık bıraksak vücut hemen salıyor diyette önemli ama spor sıkılaştırıyor diyet sporsuz biseye benzemiyor gerçekten bende başlıycam canım inşallah haftada en az 3 gün bile yapmak farkettirir bunu uygulamaya geçirmek istiyorum artık

Amin. İnşallah hepimize sağlıklı uzun ömür versin yaradanım.

Kesinlikle yarın hemen başlayalım canm

Nasılsınız kızlar. Ben dün diyet yapamadım. Bugünde sanırım az yiyerek günü kapatıcam.
blonde ambition canım sen ne yaptın. Puanlama nasıl gidiyor?
Yok canm yapmıyorum ben yazdm ya ilk gün deneyeyim dedim puanlar aldı başını gitti die öylece başlamadan bitti yani cmts zaten baya artıya geçmşdm ve cmtsi pazarda çok kötü şeyler yedim ama bugün tekrar spora başlıycam canm yediklerimede tekrar dikkat etmeye çalışıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…