Dimi canım ya ne olacak bu halimiz aya çıkalım bence orda kilomuzun baya altına düşeriz hemde bişey yapmadanokurken dedim bu kız kesin 66yazacaktı diye
Keşke keşke bir haftada 5er kilo atabilme şansımız olsaydı ahh aahh haftaya hemen hemen hepimiz ideal kilomuza varmış olurduk
Yine seni yakaladımahahaaa tabi yine ters yönde yakaladım ne olacak bu halimiz
iki ileri bir geriDimi canım ya ne olacak bu halimiz aya çıkalım bence orda kilomuzun baya altına düşeriz hemde bişey yapmadan
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunBüyük halam vefat etti kızlar. Cenazesi yarın kalkacak. Ben gene garip duygulara girdim
Sağol canım teşekkür ederiz.Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Dün sabah tartılmamıştm canım da bu sabah böyle çıktımelisa- tartıldın mı?
Başınız sagolsun canim Allah rahmet eylesinBüyük halam vefat etti kızlar. Cenazesi yarın kalkacak. Ben gene garip duygulara girdim
Amin teşekkür ederim canım.Başınız sagolsun canim Allah rahmet eylesin
Spor çok etkili canım kesinlikle azıcık bıraksak vücut hemen salıyor diyette önemli ama spor sıkılaştırıyor diyet sporsuz biseye benzemiyor gerçekten bende başlıycam canım inşallah haftada en az 3 gün bile yapmak farkettirir bunu uygulamaya geçirmek istiyorum artıkNeden site takılıyor anlamadım kimseye ifade filan bırakamıyorumalıntılayamıyorum da melisa- benim karnımda aynı oldu hamile gibi morelimi bozdu ya oysa neredeyse dümdüz bir karın yapmştm göbegm çok güzel olmuştu kesinlikle spora ara vermemiz ve karbonhidrat tüketmemizden oldu bu hemen spora sıkı başlarsak vucut spora alışık olduğu için bir haftada o düzleştrdiğmiz haline geri döner bence canm yarn spora hemen baslayalım böyle olmaz ucukgenclik başın sağolsun canm mekanı cennet olsun inşlh kalanlara sabır ,sağlık ve uzun ömürler dilerim
Amin. İnşallah hepimize sağlıklı uzun ömür versin yaradanım.Neden site takılıyor anlamadım kimseye ifade filan bırakamıyorumalıntılayamıyorum da melisa- benim karnımda aynı oldu hamile gibi morelimi bozdu ya oysa neredeyse dümdüz bir karın yapmştm göbegm çok güzel olmuştu kesinlikle spora ara vermemiz ve karbonhidrat tüketmemizden oldu bu hemen spora sıkı başlarsak vucut spora alışık olduğu için bir haftada o düzleştrdiğmiz haline geri döner bence canm yarn spora hemen baslayalım böyle olmaz ucukgenclik başın sağolsun canm mekanı cennet olsun inşlh kalanlara sabır ,sağlık ve uzun ömürler dilerim
Tesekkur ederim canım.ucukgenclik başın sağolsun canım
Kesinlikle yarın hemen başlayalım canmSpor çok etkili canım kesinlikle azıcık bıraksak vücut hemen salıyor diyette önemli ama spor sıkılaştırıyor diyet sporsuz biseye benzemiyor gerçekten bende başlıycam canım inşallah haftada en az 3 gün bile yapmak farkettirir bunu uygulamaya geçirmek istiyorum artık
Yok canm yapmıyorum ben yazdm ya ilk gün deneyeyim dedim puanlar aldı başını gitti dieNasılsınız kızlar. Ben dün diyet yapamadım. Bugünde sanırım az yiyerek günü kapatıcam.
blonde ambition canım sen ne yaptın. Puanlama nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?