♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

magickk ve blonde ambition kızlar spor olarak ne yapacaksınız planlarınız nedir? Neler yaptınız?
Ben tekrar çok ciddi şekilde platese başlıycam o süper şekilde sıkılaştırıp inceltip uzatıyordu beni kilo vermeden bile gözle görülür fark oluyordu kilomda tam platese uygunken ara vermem büyük hata oldu tüm vucut her bölge günlük 1saat plates , 30-40 dakika koşu bandı, 30-40 dakika komdisyon bisikleti yapıcam dambılla kol ve ğöğüs de yaparım canm yani planım hergün 2saat civarı tüm vücut odaklı

Hadi kızlar hepimiz bu sefer sağlam yapalım bu haftaki hedeflerimizi belirleyelim benim mesela en az 800 gr hedefim var sizin hedefiniz ne herkes sporlarını yazsın biseyler yapalım artık şu 6 dan sıkıldım ben biraz sonra leslie teyzeyle sporumu yapicam

Ben de başarılı olamadım. Bende hafta sonu hiç spor yapamadım. Yürüyüş dahi yapacak zamanım olmadı.

SchonerDuft ve tugbaFB kızlar sizin diyet maceranız nasıl geçiyor?
DEVAM ediyorum canım 65,20 çıktım sabah cuma cumrtesi cozuttum misafirimde vardı kısır börek pasta vs derken şişmiştim. ama 66 üstüne çıkmadım şüküler olsun hızlıca 62 lere düşmek istiyorum 7lerden ne kadar uzak o kadar iyi.
sen ne durumdasın

Plates harika olur canım bencede başla hem çok zevkli vücudunu hissediyorsun ben çok seviyorum platesi ya keşke yapabilsem ama hocaya gitmeme imkan yok evdede yapmak istemiyorum o yüzden kendim bölgesel yapmaya çalışacağım

Canım arada oluyor malesef napalim hepimizin nefsi var maksat iyice bozmamak bu arada kilonu 62.5 olarak okumama ne demeli

Canım ben malum leslie teyzeyle devam ediyorum ikimizde birbirimizi çok sevdik olmadı koşu bandını kullanıyorum sen ne planlıyorsun yürüyüş yapiyordun devam edecekmisin
Yürüyüşe sabahları çıkmaya devam edicem canım. Yarın tekrardan başlicam. Gün içinde pump it up yapmayı planlıyorum. Bende kararsızım çok şey yapasım var ama zaman bulamıyorum bazen. Offff Offff.

Mükemmel bir plan benimde bu şekilde yapmam lazım.

Kesinlikle canm hadi başlayalım aslında sende lislenin üstüne bide plates hareketleri yapsan en azından ihtiyaç olan bölgelerine yapsan çok ciddi fark oluyor canm senin kilonda tam bölgesele başlamaya uygun zaten süper sıkılaşırsın sende başla benle istersen
Ben de başarılı olamadım. Bende hafta sonu hiç spor yapamadım. Yürüyüş dahi yapacak zamanım olmadı.
Haftasonu yapmasak da olur zaten geriye haftanın 5günü var spor haftanım 3günü bile yapılsa güzel etki ediyor zaten canm önemli olan bugün başlamak hadi sende kendi planınk yaz bakalım sen neler yapacsın diyet yada spor vs. Planların nedir ?

Bende hafta sonu biraz yedim. Üzüntüden sanırım. Dün spor ayakkabısı bile ayağımı sıktı. Nasıl bir ödem olduysam artık. Karnımın bile böyle şiştiğini görmemiştim.

Canm kendine şunu söyle uçuk bu sadece bahane insanlar 40çesit iş + 2-3 çocukla vakit yaratabiliyorsa sen rahat rahat vakit bulursun istesen onlarn 2katı vakit ayırabilirsin zaten Gün 24saat sen 1saat i spor a ayıŕsan geriye kalan 23 saat sana yeterde artar

Her sabah 1 saat yürüyüş.
Sonra hafif kahvaltı.
Sonra kahve molam ve kore dizim
Bu arada bir saat pump it up
Sonra akşam yemeği
Sonra bir saat daha yürüsem. Mükemmel olur sanki.
Yatmadan önce dizi karşısında bisiklet yapsam yanında zayıflama çayı ah ne güzel olur.

Harika olur canım instada plates oz var onu takip ediyorum her gün belli bölgeleri çalıştırıcı hareketler veriyor kaç set yapabilirsen artık onu yapayım diyorum faydasi olur bencede 3 gun bile yapsam fark olacaktir

Orası öyle ama nasıl oluyorda ben bu kadar zamanı değerlendiremiyorum. Bende anlamıyorum. Uyanıyorum evi topla kahvaltı derken 12 oluyor. Sonra dizim sonra kpss için ders çalışmaya başlıyorum. Sonra akşam yemeği hazırlığı derken saat 6 oluyor. Sonra biraz da kitap okuyorum. Babam geliyor. Yanımda dur odana gitme falan filan bir bakıyorum saat 24 bende anlamıyorum. Ortada hiçbir şey yok aslında.

Kesinlikle yellow hakli ucukcum vakit yaratamasam ben yaratamiycam iki cocuk her gun okula gidip geliyorum ve birde yemek hazırlıyorum alel acele lütfen vaktim yok deme hadi artık senin zayıflamani gormek istiyoruz yapamayacagin bir sey degil görelim seni

Canım arada oluyor malesef napalim hepimizin nefsi var maksat iyice bozmamak bu arada kilonu 62.5 olarak okumama ne demeli
ay hadi inşallah allah duysun 62,50 ü senden 10 günde görürüm inşallah
oluyor ya arada yemekte lazım gözüm de doydu karnımda doydu valla cumartesi.
dün başlamasam börek pasta kısır tavuk göğsü gömecektim irademi kullanım 1 gün kazandım 27 ocağa kadar 62 olmam lazım .senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…