Canım ben malum leslie teyzeyle devam ediyorum ikimizde birbirimizi çok sevdik
Ben tekrar çok ciddi şekilde platese başlıycam o süper şekilde sıkılaştırıp inceltip uzatıyordu beni kilo vermeden bile gözle görülür fark oluyordu kilomda tam platese uygunken ara vermem büyük hata oldu
Hadi kızlar hepimiz bu sefer sağlam yapalım bu haftaki hedeflerimizi belirleyelim benim mesela en az 800 gr hedefim var sizin hedefiniz ne herkes sporlarını yazsın biseyler yapalım artık şu 6 dan sıkıldım ben biraz sonra leslie teyzeyle sporumu yapicamYok canm yapmıyorum ben yazdm ya ilk gün deneyeyim dedim puanlar aldı başını gitti dieöylece başlamadan bitti yani cmts zaten aya artıya geçmş ve cartesi pazarda çok kötü şeyler yedim ama bugün tekrar spora başlıycam canm yediklerimede tekrar dikkat etmeye çalışıcam canm
Ben de başarılı olamadım. Bende hafta sonu hiç spor yapamadım. Yürüyüş dahi yapacak zamanım olmadı.Yok canm yapmıyorum ben yazdm ya ilk gün deneyeyim dedim puanlar aldı başını gitti dieöylece başlamadan bitti yani cmts zaten aya artıya geçmş ve cartesi pazarda çok kötü şeyler yedim ama bugün tekrar spora başlıycam canm yediklerimede tekrar dikkat etmeye çalışıcam canm
DEVAM ediyorum canım 65,20 çıktım sabah cuma cumrtesi cozuttum misafirimde vardı kısır börek pasta vs derken şişmiştim. ama 66 üstüne çıkmadım şüküler olsun hızlıca 62 lere düşmek istiyorum 7lerden ne kadar uzak o kadar iyi.
Plates harika olur canım bencede başla hem çok zevkli vücudunu hissediyorsun ben çok seviyorum platesi ya keşke yapabilsem ama hocaya gitmeme imkan yok evdede yapmak istemiyorum o yüzden kendim bölgesel yapmaya çalışacağımBen tekrar çok ciddi şekilde platese başlıycam o süper şekilde sıkılaştırıp inceltip uzatıyordu beni kilo vermeden bile gözle görülür fark oluyordu kilomda tam platese uygunken ara vermem büyük hata oldutüm vucut her bölge günlük 1saat plates , 30-40 dakika koşu bandı, 30-40 dakika komdisyon bisikleti yapıcam dambılla kol ve ğöğüs de yaparım canm yani planım hergün 2saat civarı tüm vücut odaklı
Canım arada oluyor malesef napalim hepimizin nefsi var maksat iyice bozmamak bu arada kilonu 62.5 olarak okumama ne demeliDEVAM ediyorum canım 65,20 çıktım sabah cuma cumrtesi cozuttum misafirimde vardı kısır börek pasta vs derken şişmiştim. ama 66 üstüne çıkmadım şüküler olsun hızlıca 62 lere düşmek istiyorum 7lerden ne kadar uzak o kadar iyi.
sen ne durumdasın
Yürüyüşe sabahları çıkmaya devam edicem canım. Yarın tekrardan başlicam. Gün içinde pump it up yapmayı planlıyorum. Bende kararsızım çok şey yapasım var ama zaman bulamıyorum bazen. Offff Offff.Canım ben malum leslie teyzeyle devam ediyorum ikimizde birbirimizi çok sevdikolmadı koşu bandını kullanıyorum sen ne planlıyorsun yürüyüş yapiyordun devam edecekmisin
Mükemmel bir plan benimde bu şekilde yapmam lazım.Ben tekrar çok ciddi şekilde platese başlıycam o süper şekilde sıkılaştırıp inceltip uzatıyordu beni kilo vermeden bile gözle görülür fark oluyordu kilomda tam platese uygunken ara vermem büyük hata oldutüm vucut her bölge günlük 1saat plates , 30-40 dakika koşu bandı, 30-40 dakika komdisyon bisikleti yapıcam dambılla kol ve ğöğüs de yaparım canm yani planım hergün 2saat civarı tüm vücut odaklı
Kesinlikle canmHadi kızlar hepimiz bu sefer sağlam yapalım bu haftaki hedeflerimizi belirleyelim benim mesela en az 800 gr hedefim var sizin hedefiniz ne herkes sporlarını yazsın biseyler yapalım artık şu 6 dan sıkıldım ben biraz sonra leslie teyzeyle sporumu yapicam
Haftasonu yapmasak da olur zaten geriye haftanın 5günü var spor haftanım 3günü bile yapılsa güzel etki ediyor zaten canm önemli olan bugün başlamakBen de başarılı olamadım. Bende hafta sonu hiç spor yapamadım. Yürüyüş dahi yapacak zamanım olmadı.
Bende hafta sonu biraz yedim. Üzüntüden sanırım. Dün spor ayakkabısı bile ayağımı sıktı. Nasıl bir ödem olduysam artık. Karnımın bile böyle şiştiğini görmemiştim.DEVAM ediyorum canım 65,20 çıktım sabah cuma cumrtesi cozuttum misafirimde vardı kısır börek pasta vs derken şişmiştim. ama 66 üstüne çıkmadım şüküler olsun hızlıca 62 lere düşmek istiyorum 7lerden ne kadar uzak o kadar iyi.
sen ne durumdasın
Canm kendine şunu söyle uçuk bu sadece bahane insanlar 40çesit iş + 2-3 çocukla vakit yaratabiliyorsa sen rahat rahat vakit bulursun istesen onlarn 2katı vakit ayırabilirsin zaten Gün 24saat sen 1saat i spor a ayıŕsan geriye kalan 23 saat sana yeterde artarYürüyüşe sabahları çıkmaya devam edicem canım. Yarın tekrardan başlicam. Gün içinde pump it up yapmayı planlıyorum. Bende kararsızım çok şey yapasım var ama zaman bulamıyorum bazen. Offff Offff.
Harika olur canım instada plates oz var onu takip ediyorum her gün belli bölgeleri çalıştırıcı hareketler veriyor kaç set yapabilirsen artık onu yapayım diyorum faydasi olur bencede 3 gun bile yapsam fark olacaktirKesinlikle canmhadi başlayalım aslında sende lislenin üstüne bide plates hareketleri yapsan en azından ihtiyaç olan bölgelerine yapsan çok ciddi fark oluyor canm senin kilonda tam bölgesele başlamaya uygun zaten süper sıkılaşırsın sende başla benle istersen
Haftasonu yapmasak da olur zaten geriye haftanın 5günü var spor haftanım 3günü bile yapılsa güzel etki ediyor zaten canm önemli olan bugün başlamakhadi sende kendi planınk yaz bakalım sen neler yapacsın diyet yada spor vs. Planların nedir ?
Orası öyle ama nasıl oluyorda ben bu kadar zamanı değerlendiremiyorum. Bende anlamıyorum. Uyanıyorum evi topla kahvaltı derken 12 oluyor. Sonra dizim sonra kpss için ders çalışmaya başlıyorum. Sonra akşam yemeği hazırlığı derken saat 6 oluyor. Sonra biraz da kitap okuyorum. Babam geliyor. Yanımda dur odana gitme falan filan bir bakıyorum saat 24 bende anlamıyorum. Ortada hiçbir şey yok aslında.Canm kendine şunu söyle uçuk bu sadece bahane insanlar 40çesit iş + 2-3 çocukla vakit yaratabiliyorsa sen rahat rahat vakit bulursun istesen onlarn 2katı vakit ayırabilirsin zaten Gün 24saat sen 1saat i spor a ayıŕsan geriye kalan 23 saat sana yeterde artar
Kesinlikle yellow hakli ucukcum vakit yaratamasam ben yaratamiycam iki cocuk her gun okula gidip geliyorum ve birde yemek hazırlıyorum alel acele lütfen vaktim yok deme hadi artık senin zayıflamani gormek istiyoruz yapamayacagin bir sey degil görelim seniCanm kendine şunu söyle uçuk bu sadece bahane insanlar 40çesit iş + 2-3 çocukla vakit yaratabiliyorsa sen rahat rahat vakit bulursun istesen onlarn 2katı vakit ayırabilirsin zaten Gün 24saat sen 1saat i spor a ayıŕsan geriye kalan 23 saat sana yeterde artar
Canım arada oluyor malesef napalim hepimizin nefsi var maksat iyice bozmamak bu arada kilonu 62.5 olarak okumama ne demeli
kuzum nsılsın girmeyince topiğe bildirim gelmiyorNabersinizzzzz bana bildirim.gelmiyo burdan hiç yazmiyodum.bnde konusulmuyo diye
başladın mı diyete kuzuBen yine geldimmm
Herkes iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?