Ben spora basladim canim o benim icin cok onemliydi onu basardım sırada sağlıklı beslenmek kaldı onu da hallettimmi tamamdır bencede bak onu okumamda var birşey demekki yakında 62 yi göreceksinay hadi inşallah allah duysun 62,50 ü senden 10 günde görürüm inşallah
oluyor ya arada yemekte lazım gözüm de doydu karnımda doydu valla cumartesi.
dün başlamasam börek pasta kısır tavuk göğsü gömecektim irademi kullanım 1 gün kazandım 27 ocağa kadar 62 olmam lazım.senin nasıl gidiyor
bugün dikkat edersen ödemin iner canım . kaç çıkmıştın en sonBende hafta sonu biraz yedim. Üzüntüden sanırım. Dün spor ayakkabısı bile ayağımı sıktı. Nasıl bir ödem olduysam artık. Karnımın bile böyle şiştiğini görmemiştim.
spor çok önemli irşey yapmasan bile leslie yapsan yetiyor bende haftanın 3 4 günü ypacam inşallahBen spora basladim canim o benim icin cok onemliydi onu basardım sırada sağlıklı beslenmek kaldı onu da hallettimmi tamamdır bencede bak onu okumamda var birşey demekki yakında 62 yi göreceksin
Aynen canm kahve ve dizim yazmssin ya mesela ben öyle yapıyorum bana sevdiğim bir programı izlemek demek kobdisyon bisikleti sürmek demektir bisikletsiz izlemiyorum ikisi için tek vakitHer sabah 1 saat yürüyüş.
Sonra hafif kahvaltı.
Sonra kahve molam ve kore dizim
Bu arada bir saat pump it up
Sonra akşam yemeği
Sonra bir saat daha yürüsem. Mükemmel olur sanki.
Yatmadan önce dizi karşısında bisiklet yapsam yanında zayıflama çayı ah ne güzel olur.
74 lü bişey canım ama şiştikten sonra tartılmadım. Bu sabah kesin 76 gördüm gibi geliyor.bugün dikkat edersen ödemin iner canım . kaç çıkmıştın en son
canım kiloya kilo ekliyorsun bir listen yok mu ona uysan74 lü bişey canım ama şiştikten sonra tartılmadım. Bu sabah kesin 76 gördüm gibi geliyor.
İyiyim sen nasılsın canimcimmm valla adada girip bakıyormda amakuzum nsılsın girmeyince topiğe bildirim gelmiyor
valla canım aynen devam hafta sonu biraz sekteye uğramış olsada gayet güzel gidiyor 65 lerde gidip gliyorum 64 e geçmekte zorlandım biraz
Ben tam başlıyorum iki gün sonra nasıl bir şeyse bir şey oluyor diyet pofffvalla canım aynen devam hafta sonu biraz sekteye uğramış olsada gayet güzel gidiyor 65 lerde gidip gliyorum 64 e geçmekte zorlandım birazama pes etmek yok
sende başla canım bir yerden
kendine bi liste yap canım 10 günlük bi liste mesela ve 10 gün uymak zorundasın gibi düşünBen tam başlıyorum iki gün sonra nasıl bir şeyse bir şey oluyor diyet pofff
Tam şuan tartıldım. 77.0 tartı benimle alay ediyor. Bu tartıyı çöpe atıcam. Ben çünkü çok zayıfım inceciğim 63 kiloyum ben banane banane
Ben yeşillik yemeyi çok seviyorum mesela. Hergün maydonoz, roka bunlar beni rahatsız etmiyor ama mesela kıvırcık, biber yediğimde midem rahatsız oluyor. Yumurta zaten hiç yiyemiyorum. Ancak omlet yapıp yumurtanın varlığını yok edersem midemde tutabiliyorum. Böyle böyle durumlarım var.kendine bi liste yap canım 10 günlük bi liste mesela ve 10 gün uymak zorundasın gibi düşün
biz burcuyla öle öle başladık, bi listemiz olmazsa bizimde diyet pofff oluyor
sana uyan bi diyet illaki vardır canım sen nasıl bi beslenme istiyorsun yardımcı oluruz liste için
Diyetisyenin diyeti yüzünden rahatsızlanınca tedaviye başlayınca iştahım çok açıldı. Sonra ilaçlar hep şişirdi önünü zaten alamadım.Canm sen ne yaptıın 80 olmak üzeresin farkındamısın bir ara 67 de idin şimdi 77diyorsun üstelik burda bizle kilo vermeye çalışa çalışa 10 kilomu aldın kilo veremesen bile koruyabilirdin biz magickle öyle yapiyoruz her seferinde 1yada en fazla 2artı gördükmü hemen kemeri sıkıp artıyı komple yok ediyoruz mesela sende burda bizle iken en azından bunu yapsa idin şuan hal 66-67 kiloda olacaktın ve sadece 5kilocuk fazlan olacaktı okadar veremiyorsan bile son indiğin kiloyu korumak en önemli hedefin olmalı idi aahhh uçuk aaahh hemen bugün başla 65 olana kadar da durma yoksa yazın çok üzüleceksin dost acı söyler
Ucukcum bizden sana uyarı bak yellowla ikimiz eşlerimize rağmen çok almıyoruz ki ikiside tatlı hastası abur cubur seven insanlar benim eşim hergun elinde tatliyla gelir bizi bir düşünsene neler çektiğimizi sinaniyoruz resmen çabuk toparlan olmaz böyle hadi haftaya düştüğünü görelimCanm sen ne yaptıın 80 olmak üzeresin farkındamısın bir ara 67 de idin şimdi 77diyorsun üstelik burda bizle kilo vermeye çalışa çalışa 10 kilomu aldın kilo veremesen bile koruyabilirdin biz magickle öyle yapiyoruz her seferinde 1yada en fazla 2artı gördükmü hemen kemeri sıkıp artıyı komple yok ediyoruz mesela sende burda bizle iken en azından bunu yapsa idin şuan hal 66-67 kiloda olacaktın ve sadece 5kilocuk fazlan olacaktı okadar veremiyorsan bile son indiğin kiloyu korumak en önemli hedefin olmalı idi aahhh uçuk aaahh hemen bugün başla 65 olana kadar da durma yoksa yazın çok üzüleceksin dost acı söyler
Allah 'tan bizim evde öyle bir şey yok birde eve öyle yicekler girse ben 90 olurdum. Bu kadar kısa zamandaUcukcum bizden sana uyarı bak yellowla ikimiz eşlerimize rağmen çok almıyoruz ki ikiside tatlı hastası abur cubur seven insanlar benim eşim hergun elinde tatliyla gelir bizi bir düşünsene neler çektiğimizi sinaniyoruz resmen çabuk toparlan olmaz böyle hadi haftaya düştüğünü görelim
canım yiyebildiğin yeşilliklerle sabah kahvaltı için detoks içeceği hazırlıyabilirsinBen yeşillik yemeyi çok seviyorum mesela. Hergün maydonoz, roka bunlar beni rahatsız etmiyor ama mesela kıvırcık, biber yediğimde midem rahatsız oluyor. Yumurta zaten hiç yiyemiyorum. Ancak omlet yapıp yumurtanın varlığını yok edersem midemde tutabiliyorum. Böyle böyle durumlarım var.
Kızımın heyheyleri bayıldım. Evde zaten abur cubur dün ne varsa annem uyuyorken cips şu bu hepsini çöpe attım. Sadece meyve kuruları ve kuruyemişler duruyor. Onlara kıyamadım. Diğerlerini hepsi tarihi geçmiş deyip attım valla.ucukgenclik canım zamanım yok demeyi bir an önce bırak senin zamanın yoksa biz ölelim sabah 5.50 de gün başlıyor benim için gece 12 de bitiyor bu sürede sadece iş yerinde oturuyorum onda bile öğlen molasında evden yemek getirmişsem çıkıyımda yürüyüm diye dışarıya çıkıyorum hareket harekettir, evde yapılacak extra bi iş çıkmazsa da (yemeğim hazırsa,yada basit bi yemekse, kızımın heyheyleri üzerinde değilse ) akşamlarıda 45 dk leslie yapmaya çalışıyorum, ama kilo vermeyi istiyorum dediğim zamanlar bunları yapıyorum, o nedenle senin zaman bulamıyorumun altında kesinlikle kilo vermeye hazır olmaman yatıyor
yoksa bende battı balık yan gider düşüncesinde bir insanımoh güzel yemişin içmişin artık yeter evdeki abur cubur ne varsa uzaklaştır ve bir an önce plan program yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?