♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

süper meyve kuruları ve kuruyemişleri iyi ki atmamışın ara öğün yaparsın
hadi sana liste oluşturalım sen bi alt yapı oluştur biz devamını getirelim imece usulü

Detoks içeceği yaparım. Yarın o zaman öyle yapayım.

süper meyve kuruları ve kuruyemişleri iyi ki atmamışın ara öğün yaparsın
hadi sana liste oluşturalım sen bi alt yapı oluştur biz devamını getirelim imece usulü
Kahvaltı dediğin gibi smoothie yapabilirim. Hem midemi küçültmek için iyi yöntem.

Allah 'tan bizim evde öyle bir şey yok birde eve öyle yicekler girse ben 90 olurdum. Bu kadar kısa zamanda
Canm bizde hem o koca olayı hemde çocuklara hazırlama var bak okulda beslenmeye bir gün kek konulcak diyorlar bir gün kurabiye birgün ev pohaçası yada ev yapımı pıde vs. Bizim beslenme listesi de tam bir sabotaj düşün bide çocuk için ellerinle bunları pişirsen artk 100 ü bulacaksın ozman en şanslı senzin zaten çocuk olmasa ben sporada 2kat vakit ayırır çoktan 50 lerde olurum düşün ki kondisyon bisikleti sürmeyeyim diye pedalı tutan koşu bandında iken tşörtümden çekip in ben koşcam onda diyen mekik çekmeye yatınca karnına çıkan bir afacana rağmen spor yapma mücadelesi ile yapmayı başara biliyoruz

kizlar ben geldim, son birbucuk hafta fena hastaydim evde yattim anca, kafam kalkmadi resmen.
Simdi döndüm yine, artik hersabah kalktigim saatden bir saate Yakin daha erken kalkip sporumu yapiyorum. Insallah devami gelir bunun:)
Listelere basliyamadim ben daha
Sizde nasil gidio?

Geçmiş olsun, canım. Sabah sporu çok güzel güne başlatıyor. Sağlığın düzelince başlarsın listeyede canım.

peki Sen de harika ilerliyorsun tatli kiz bu zamana kadar sende bildigim en düşük kilolardasın
Evetttt tubi beni bir gaza getirdi diyetisyene kayıt olduk o dönüm noktasıydı 72.90 ile başladım diyete sarıkızın patates detoksu ile sonra tubi ile bir başladım ciddi anlamda iyi gidiyor pazar günü 66.60 düm geçen hafta düzenim bozulmuştu bu hafta toparladım bakalım.
Menü yazmayınca da kim ne yiyor bilmiyoruz senin menüler nasıl

Ayni kuzum menuler yazdigim zamanlardaki gibi bozmadigim surece.
Bende biraz cozuttum tam 66 yi gormusken 67 oldum ustune bhafta sonunda kacirinca 67 kusur oldum ama toparladim cumaya 500 gr ekside olurum diye tahmin ediyorum bakalim

Ağlanacak halime seviniyorum ama bu sabah 75.4 çıktım.
Karbomhidrat kısıtlamasına devammı ?
Ben karbonhidratsız diyetin farklı bir çeşidine başladm bugün ketojenik diyet yapıcam canm istersen internetten bir göz at çok faydalı ve çok güzel sonuç verdiren bir diyet bu ben daha öncede yapmıştm bunu ve inslh bukezde bir aksilik yaşamadan uygulayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…