süperKızımın heyheyleri bayıldım. Evde zaten abur cubur dün ne varsa annem uyuyorken cips şu bu hepsini çöpe attım. Sadece meyve kuruları ve kuruyemişler duruyor. Onlara kıyamadım. Diğerlerini hepsi tarihi geçmiş deyip attım valla.
Detoks içeceği yaparım. Yarın o zaman öyle yapayım.canım yiyebildiğin yeşilliklerle sabah kahvaltı için detoks içeceği hazırlıyabilirsin
öğlen protein
akşam sebze gidebilir misin 1 hafta
önce senin mideni küçültmek lazım yellowunda dediği gib 67 lerden birden 77 lere cıkmak (valla ben bile bu kadarını başaramazdım)
Kahvaltı dediğin gibi smoothie yapabilirim. Hem midemi küçültmek için iyi yöntem.süpermeyve kuruları ve kuruyemişleri iyi ki atmamışın ara öğün yaparsın
hadi sana liste oluşturalım sen bi alt yapı oluştur biz devamını getirelim imece usulü
iyiyiym bende aynı diyete devamİyiyim sen nasılsın canimcimmm valla adada girip bakıyormda ama
Tam şuan tartıldım. 77.0 tartı benimle alay ediyor. Bu tartıyı çöpe atıcam. Ben çünkü çok zayıfım inceciğim 63 kiloyum ben banane banane
Canm bizde hem o koca olayı hemde çocuklara hazırlama var bak okulda beslenmeye bir gün kek konulcak diyorlar bir gün kurabiye birgün ev pohaçası yada ev yapımı pıde vs. Bizim beslenme listesi de tam bir sabotaj düşün bide çocuk için ellerinle bunları pişirsen artk 100 ü bulacaksın ozmanAllah 'tan bizim evde öyle bir şey yok birde eve öyle yicekler girse ben 90 olurdum. Bu kadar kısa zamanda
Ah bir bilsem ah bir bilsem.
sen nasıl bir liste yapabilirsin sen onu de bakalım
Geçmiş olsun, canım. Sabah sporu çok güzel güne başlatıyor. Sağlığın düzelince başlarsın listeyede canım.kizlar ben geldim, son birbucuk hafta fena hastaydim evde yattim anca, kafam kalkmadi resmen.
Simdi döndüm yine, artik hersabah kalktigim saatden bir saate Yakin daha erken kalkip sporumu yapiyorum. Insallah devami gelir bunun:)
Listelere basliyamadim ben daha
Sizde nasil gidio?
67 de emekliyorum
ayynen canimGeçmiş olsun, canım. Sabah sporu çok güzel güne başlatıyor. Sağlığın düzelince başlarsın listeyede canım.
Hadi bakalım cumartesiye az kaldı biraz daha hızlan67 de emekliyorumyürüyüşe ciktim bir ara 66 yi buldum onu arıyorum
Hadi bakalım cumartesiye az kaldı biraz daha hızlan
Evetttt tubi beni bir gaza getirdi diyetisyene kayıt olduk o dönüm noktasıydı 72.90 ile başladım diyete sarıkızın patates detoksu ile sonra tubi ile bir başladım ciddi anlamda iyi gidiyor pazar günü 66.60 düm geçen hafta düzenim bozulmuştu bu hafta toparladım bakalım.peki Sen de harika ilerliyorsun tatli kiz bu zamana kadar sende bildigim en düşük kilolardasın
Ayni kuzum menuler yazdigim zamanlardaki gibi bozmadigim surece.Evetttt tubi beni bir gaza getirdi diyetisyene kayıt olduk o dönüm noktasıydı 72.90 ile başladım diyete sarıkızın patates detoksu ile sonra tubi ile bir başladım ciddi anlamda iyi gidiyor pazar günü 66.60 düm geçen hafta düzenim bozulmuştu bu hafta toparladım bakalım.
Menü yazmayınca da kim ne yiyor bilmiyoruz senin menüler nasıl
Karbomhidrat kısıtlamasına devammı ?Ağlanacak halime seviniyorum ama bu sabah 75.4 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?