♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ay canımsın ya bikaç kilo alınca kendimi tosun gibi hissedip moralimi baya bozmuştum ya moral verdın bana teşekkür ederim senin boyun çok uzun olmasada havan sarı saçların yeter bide çok iyi zayfladın zaten son kiloların yıkıyon ortalığı
Oy maşallah çok iyi zayflatır ama zorlayıcı gerçekten karşılığını çok çabuk alcaksın emeklerinin

Diyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyo

Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizce
7lerin üstüne çıktı 8lere varırsa şaşırmam. doktor da demiş kilo vermen lazım gebelik için hep bahane buluyor .
yaa kork canım kork wc sorunum var birde 3gündür sabit çıkıyorum bugün annemde kalacam yarın eve geçene kadar bir şey yemicem tartılabilmek için
meyve miktarı çok olmuş 2 ideal canım
bu listeyi kopya yapsam 3 gün yapsam sence etki eder mi ?
hepimize süpriz olacak canım

teşekkür ederim canm benim
Menü böyle yazınca gerçekten az ve zorlayıcı görünüyor yazınca bende şaşıyorum sadece bunumu yedim diye ama yaparken öyle olmuyor tatlım yağ ve protein bir arada alındığı için müthiş bir tokluk hissi yaratıyor ve iştah kapatıyor ondan kolay oluyor aslında

Şöyle Olur canm ödemin varsa tamamı gidrer ve biraz yağda gider 3günden sonra devam edersende yüksek yağ gider çünki keto vucudu yağ yakan makineye ceviriyor vucudu yağ yakma durumuna girmesi için 2-3güne ihtiyaç var yani 3.artk ketosise giriyormuşsun ama sen tam ketosise girmişken bıtakacaksın yani asıl ondan sonra etkisi daha müthiş ama bıraknca mülkün olduğunca karbonhidrat tüketme ozam yağ yakımı devam eder bende bugün 3.günüme başlycam artk ve bugün ketosise girmiş olabilirim ama ilk 2günde de müthiş ödem attırdı 2geün önce 61.8 ile 61.9 arası gidip geliyordum 2günde 60.9 oldu 1kilo ödem gitmiş bile

bana 1 haftalık liste yapalım mı senle :) bende çok ödem yokta yağ var biliyorsun 1 hafta denemek istiyorum yarın başlarım dur sana yazarım kafamı bir toplayım. süzme peynir oluyor mu illa kaşar mı gerekli çok iyi gidiyorsun ha gayret sakın bırakma bak bende yapacam keto tugbaFB tubi sende yapsana

Selam kızlar nasıl gidiyo diyet spor bakalım benim çok iyi gidiyo nazar değmesin iki günde acayip ödem attım bu arada ek olarak kereviz sapı suyuna başladım tavsiye ederim müthiş ödem attiriyor wc ye gönderiyor bu sayede kilo verenler çok fazla 21 gün uygulayacağım bunun yanında sagligimizada faydası çok saç dökülmesi kronik yorgunluk bir sürü şey sabah aç karna sıkıp içiyorum

ketojenik tam benlik aslında ama yoğurt ve süt olmaması düşündürüyor beni

Canm benim 2.günde yağ gitmiş şok oldum ben sadce ödem gitmiştr sandim ama analiz cihazi ile baktim dün sabah ile bu sabah arası kas ağırlığım sabit yağ ağırlığım net 500grm düşmüş daha 2.günde bile yarım kilo yağ atmış şok oldum mutlaka dene yaparz tabi kuzum özelden hazrlarz lizteleri tubi ve sana

ketojenik tam benlik aslında ama yoğurt ve süt olmaması düşündürüyor beni
1 HAFTA yapacaz canım zorlanırsak 5.günde bırakırız ama 5 gün yapalım benim niyetim yarın başlayıp 26sına kadar yapmak tavuk ızagara balık et jambon yumurta şu ara tam benlik bugünde sebze yeriz kapanış olması adına
denemem lazım benim daha çok düşer diye düşünüyorum. omlet yaparken z.yağı kullnıyor musun

kaç oldun

Çok çok az kullanıyorum canm ben onun yerine fıstık ezmesi,kuruyemiş ve zeytinde yağ hakkımı kullanıyorum canm bide sıvı yağ bu diyette çokda önerilmiyor onun yerine kuruyemiş ve etim yağlı olanlarını tercih edin diyor

sende 60 küsüra geri indin mi yoksa kuzum ?

Magickk zaten bana yakın burcu önce berkas ı yakalasın sonra magick e göz diker biz bu hafta yine 61 den geri 60a geçiyoruz magick ile siz önce berkas a göz dikin o 62.8 diyor du
Tabi canım önce onundekilere bakın siz biz yakında 58 olacağız az kaldı ctesi kilomu öğrenirsiniz

zeytinyağı tereyağı hindistan cevizi yağı dışında yağlar yasak canım komple ayçiçek mısır kanola gibi yağlar yani
burcu direk kaç oldun da

valla berkastan sonra magick ile sarıkızı gözüme kestirmiştim

Aynen kestirdim uçuk bir hayal ama olsundu kovalamakta güzeldi
Bende gaza bastım ayrıca haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…