Benim ç
Benim keto çok güzel gidiyor canm ❤ umarım uzun süre bozmamregledendir o tabi canm regle bitince iner şimdi kilonda iner yarın öbürgün geri 61e inmiş olursun canm sen zaten fitsin kuzum biz hepimiz senden kısayız ondan kilo vermeye çalışıyoruz sen bizle bir diilsin ki senin için 61 süper kilon boyundan 10 aşşağı olmuş oluyor mükemmel valla ben senin gibi 1.71 olsam kilu 61.0 da sabitlemeye çalışırdım valla öyle bir oran hiçbirimizin hedefinde bile yok zaten
Oy maşallah çok iyi zayflatır ama zorlayıcı gerçekten karşılığını çok çabuk alcaksın emeklerininKetojenik diyet 2.günüm
Kahvaltı = 1hşlnmş yumurta,1dilim tulum peyniri, 3ceviz, 1kaşık fıstık ezmesi , sade kahve
Öğlen = 2dilim kaşar,2dilim salam,
Fındık ve sade kahve
Akşam= bol kaşarlı 3 köfte ,1dilim domates,1dilim salatalık, bir tutam maydonoz ,
200 zıplama ,1saat kondisyon bisikleti,200kol
7lerin üstüne çıktı 8lere varırsa şaşırmam. doktor da demiş kilo vermen lazım gebelik için hep bahane buluyor .Diyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyo
Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizce
yaa kork canım kork wc sorunum var birde 3gündür sabit çıkıyorum bugün annemde kalacam yarın eve geçene kadar bir şey yemicem tartılabilmek içinAhahahhaha yellow yaay yok anacm ben birden ona girersem 70kilo çıkarım hiç bulaşmıyım yaa sollayın korkutun beni valla sayenizde gaza geldim listeyide yazcam şimdi
Ya korkuyom ama yakorkudan aç durdum bugün
Başladım şükür canım asıl enteresan şey bugün dikkatli beslenip bol bol maydanoz yedim ve karnımın şişkinliği indi şok oldum hem regldim o da bitti yarın tartıya çok heveslendim senin keto nasıl geçiyo
meyve miktarı çok olmuş 2 ideal canımEvett ilk günüm başarılı geçti şükür
Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
Yarım demet maydanoz
1 tane salatalık
Boll şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Arada
2 tane kivi
1 tane havuç
Akşam
5 köfte
Azcıkta fırında patates
Mor lahana salatası
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Sonrada
Şekersiz kremasız nescafe
bu listeyi kopya yapsam 3 gün yapsam sence etki eder mi ?Ketojenik diyet 2.günüm
Kahvaltı = 1hşlnmş yumurta,1dilim tulum peyniri, 3ceviz, 1kaşık fıstık ezmesi , sade kahve
Öğlen = 2dilim kaşar,2dilim salam,
Fındık ve sade kahve
Akşam= bol kaşarlı 3 köfte ,1dilim domates,1dilim salatalık, bir tutam maydonoz ,
200 zıplama ,1saat kondisyon bisikleti,200kol
2.5 litre su
hepimize süpriz olacak canımAz oldu camaya göre -200grbuna da şükür totalde alip verdigim 1 kilodan fazla o 3 gunden sonra sabite bile raziydim bu hafta.
Onumuzdeki hafta icin hedefim 1 kiloSchonerDuft uctu gitti 63 olacak gibi hissediyorum yeni rakip aradigina gore oyle gecti içimden
Ay canımsın ya bikaç kilo alınca kendimi tosun gibi hissedip moralimi baya bozmuştum ya moral verdın bana teşekkür ederim senin boyun çok uzun olmasada havan sarı saçların yeter bide çok iyi zayfladın zaten son kiloların yıkıyon ortalığı
Oy maşallah çok iyi zayflatır ama zorlayıcı gerçekten karşılığını çok çabuk alcaksın emeklerinin
Şöyle Olur canm ödemin varsa tamamı gidrer ve biraz yağda gider 3günden sonra devam edersende yüksek yağ gider çünki keto vucudu yağ yakan makineye ceviriyor vucudu yağ yakma durumuna girmesi için 2-3güne ihtiyaç var yani 3.artk ketosise giriyormuşsun ama sen tam ketosise girmişken bıtakacaksın yani asıl ondan sonra etkisi daha müthiş ama bıraknca mülkün olduğunca karbonhidrat tüketme ozam yağ yakımı devam eder bende bugün 3.günüme başlycam artk ve bugün ketosise girmiş olabilirim ama ilk 2günde de müthiş ödem attırdı 2geün önce 61.8 ile 61.9 arası gidip geliyordum 2günde 60.9 oldu7lerin üstüne çıktı 8lere varırsa şaşırmam. doktor da demiş kilo vermen lazım gebelik için hep bahane buluyor .
yaa kork canım kork wc sorunum var birde 3gündür sabit çıkıyorum bugün annemde kalacam yarın eve geçene kadar bir şey yemicem tartılabilmek için
meyve miktarı çok olmuş 2 ideal canım
bu listeyi kopya yapsam 3 gün yapsam sence etki eder mi ?
hepimize süpriz olacak canım
melisa- diyete başladın mı canm ?
@htc71 Bugün geri düşüş oldu mu kuzum?
@Pinarbartu diyete başlamadın mı kaç kilosun?
@ucukgenclik nerelerdesin ?
tugbaFB arada buraya da bak sen açmadın mı bu topiği?
bana 1 haftalık liste yapalım mı senle :) bende çok ödem yokta yağ varŞöyle Olur canm ödemin varsa tamamı gidrer ve biraz yağda gider 3günden sonra devam edersende yüksek yağ gider çünki keto vucudu yağ yakan makineye ceviriyor vucudu yağ yakma durumuna girmesi için 2-3güne ihtiyaç var yani 3.artk ketosise giriyormuşsun ama sen tam ketosise girmişken bıtakacaksın yani asıl ondan sonra etkisi daha müthiş ama bıraknca mülkün olduğunca karbonhidrat tüketme ozam yağ yakımı devam eder bende bugün 3.günüme başlycam artk ve bugün ketosise girmiş olabilirim ama ilk 2günde de müthiş ödem attırdı 2geün önce 61.8 ile 61.9 arası gidip geliyordum 2günde 60.9 oldu1kilo ödem gitmiş bile
ketojenik tam benlik aslında ama yoğurt ve süt olmaması düşündürüyor benibana 1 haftalık liste yapalım mı senle :) bende çok ödem yokta yağ varbiliyorsun 1 hafta denemek istiyorum yarın başlarım dur sana yazarım kafamı bir toplayım. süzme peynir oluyor mu illa kaşar mı gerekli çok iyi gidiyorsun ha gayret sakın bırakma bak bende yapacam keto tugbaFB tubi sende yapsana
Canm benim 2.günde yağ gitmiş şok oldum ben sadce ödem gitmiştr sandim ama analiz cihazi ile baktim dün sabah ile bu sabah arası kas ağırlığım sabit yağ ağırlığım net 500grm düşmüşbana 1 haftalık liste yapalım mı senle :) bende çok ödem yokta yağ varbiliyorsun 1 hafta denemek istiyorum yarın başlarım dur sana yazarım kafamı bir toplayım. süzme peynir oluyor mu illa kaşar mı gerekli çok iyi gidiyorsun ha gayret sakın bırakma bak bende yapacam keto tugbaFB tubi sende yapsana
1 HAFTA yapacaz canım zorlanırsak 5.günde bırakırız ama 5 gün yapalım benim niyetim yarın başlayıp 26sına kadar yapmak tavuk ızagara balık et jambon yumurta şu ara tam benlik bugünde sebze yeriz kapanış olması adınaketojenik tam benlik aslında ama yoğurt ve süt olmaması düşündürüyor beni
denemem lazım benim daha çok düşer diye düşünüyorum. omlet yaparken z.yağı kullnıyor musunCanm benim 2.günde yağ gitmiş şok oldum ben sadce ödem gitmiştr sandim ama analiz cihazi ile baktim dün sabah ile bu sabah arası kas ağırlığım sabit yağ ağırlığım net 500grm düşmüşdaha 2.günde bile yarım kilo yağ atmış şok oldum mutlaka dene yaparz tabi kuzum özelden hazrlarz lizteleri tubi ve sana
kaç oldunSelam kızlarnasıl gidiyo diyet spor bakalım benim çok iyi gidiyo nazar değmesin iki günde acayip ödem attım bu arada ek olarak kereviz sapı suyuna başladım tavsiye ederim müthiş ödem attiriyor wc ye gönderiyor bu sayede kilo verenler çok fazla 21 gün uygulayacağım bunun yanında sagligimizada faydası çok saç dökülmesi kronik yorgunluk bir sürü şey sabah aç karna sıkıp içiyorum
Çok çok az kullanıyorum canm ben onun yerine fıstık ezmesi,kuruyemiş ve zeytinde yağ hakkımı kullanıyorum canm bide sıvı yağ bu diyette çokda önerilmiyor onun yerine kuruyemiş ve etim yağlı olanlarını tercih edin diyor1 HAFTA yapacaz canım zorlanırsak 5.günde bırakırız ama 5 gün yapalım benim niyetim yarın başlayıp 26sına kadar yapmak tavuk ızagara balık et jambon yumurta şu ara tam benlik bugünde sebze yeriz kapanış olması adına
denemem lazım benim daha çok düşer diye düşünüyorum. omlet yaparken z.yağı kullnıyor musun
Selam kızlarnasıl gidiyo diyet spor bakalım benim çok iyi gidiyo nazar değmesin iki günde acayip ödem attım bu arada ek olarak kereviz sapı suyuna başladım tavsiye ederim müthiş ödem attiriyor wc ye gönderiyor bu sayede kilo verenler çok fazla 21 gün uygulayacağım bunun yanında sagligimizada faydası çok saç dökülmesi kronik yorgunluk bir sürü şey sabah aç karna sıkıp içiyorum
Magickk zaten bana yakınburcu direk kaç oldun da
Tabi canım önce onundekilere bakın siz biz yakında 58 olacağız az kaldı ctesi kilomu öğrenirsinizMagickk zaten bana yakınburcu önce berkas ı yakalasın sonra magick e göz diker biz bu hafta yine 61 den geri 60a geçiyoruz magick ile siz önce berkas a göz dikin o 62.8 diyor du
zeytinyağı tereyağı hindistan cevizi yağı dışında yağlar yasak canım komple ayçiçek mısır kanola gibi yağlar yaniÇok çok az kullanıyorum canm ben onun yerine fıstık ezmesi,kuruyemiş ve zeytinde yağ hakkımı kullanıyorum canm bide sıvı yağ bu diyette çokda önerilmiyor onun yerine kuruyemiş ve etim yağlı olanlarını tercih edin diyor
burcu direk kaç oldun da
Aynen kestirdimKızlar zumba yaptım şimdi yeni bitti bil istedim özellikle senSchonerDuft cum mekânın sahipleri geri geldi kız blonde ambition duydunmu burcu bizi gözüne kestirmiş koş koş yaptinmi sende zumba ben 30 dk yaptım ama fena terledim yerlerdeyim şu an
Yok canım şaka maka arkamızdan hızla geliyosun yani hayal falan değil yakında 5 leri bile görürsün bu hızlaAynen kestirdimuçuk bir hayal ama olsundu kovalamakta güzeldi
Bende gaza bastım ayrıca haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?