- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
İnşallah İnşallah. Ben meraktan hala uyuyamadım.Kızlar herkese cumartesi en uygun sanırımtartı günümüzü cumartesi olark belirledik ozman hayırlı uğurlu olsun cumartesi sabahı tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım arkadaşlar bu cumartesi başlangıç kilolarımız hepimizi musmutlu ederek şaşırtan rakamlar olsun inşlh
Evet kuzum 1 cm cik daha uzunum ama cıbıldak ayak ayakkabisiz falan 172 ayakkaviyla azcik daha uzuyorCanm sen berkas dan uzun diilmisin zaten
Berkas 60 da böyle olduna göre sende 62-63de böle olrsn hattahtc71 sende 62kilo daki fotonu at da uçuk kız görsün o boyla 62 de nasl olunuyor
Yarın noterdamın kamburuna döndürceniz beni korkuyom artık ahahahhahhaCanm burda beli benden baya baya daha ince olan ve üstelik boyu bizden 9-10cm daha uzun olanmelisa- var iken bana nazar değme sırası gelmez
Birgün böyle bi lakabım olcağını bilsem ağlardım heraldeHıh bunu da tubi teklif etti kesin. Hıh.
Şimdi seksi sarışın dicem. Brkası gördükten sonra hala seksi sarışın sensin ama fit brkas var ortada.
Yellow rakiplerin uçmuş hadi yen onlariO.M.Gmagic brkas seni yakalams darısı başıma harikası rakibem yetiscem size
Kuzum dun kafam catliyordu cok stres yaptim sanirim, dun aksamda 8 de uyudum gece 1 de uyandim 4 de geri yattimGünaydın tubi nasılsın tubi?
Sabahın 5'inden beri uyanığım havaların erken aydınlanması lazım. Bundan sonra sabah ,6 'da yürüyüşe başlıycam. Rakipler sıfır beden olmuş. Manken yürüyüşlerine hazırlanıyor bense onların soyunma odasını toplayan ton ton teyze misaliYellow rakiplerin uçmuş hadi yen onlari
Toplantın istediğin gibi sonuçlandıysa 3 saatten zarar gelmez. Çok sevindim senin adına. Baş ağrısı kötü bir şey o kadar strese +2 saat uzamaya normal canım. Kim olsa kendinden geçerdi. Şimdi nasılsın güne nasıl başlarsan öyle devam eder derler tubi. Hafif sallan at nazarları üstünden tazelen hemen.Kuzum dun kafam catliyordu cok stres yaptim sanirim, dun aksamda 8 de uyudum gece 1 de uyandim 4 de geri yattim(telefonum kapanmis burayada bakamadim ) ama kizlar cok saolun cok guzeldi(1 saatlik toplantinin 3 saat surmesi disinda) toplanti
Dünkü stresle 67.3
Hee yuruyus icin ilkbahari bekleyim diyorsun yaniSabahın 5'inden beri uyanığım havaların erken aydınlanması lazım. Bundan sonra sabah ,6 'da yürüyüşe başlıycam. Rakipler sıfır beden olmuş. Manken yürüyüşlerine hazırlanıyor bense onların soyunma odasını toplayan ton ton teyze misali
Hafta sonu memlekete gidecegimi dusundukce kotu olmam mumkun degilToplantın istediğin gibi sonuçlandıysa 3 saatten zarar gelmez. Çok sevindim senin adına. Baş ağrısı kötü bir şey o kadar strese +2 saat uzamaya normal canım. Kim olsa kendinden geçerdi. Şimdi nasılsın güne nasıl başlarsan öyle devam eder derler tubi. Hafif sallan at nazarları üstünden tazelen hemen.
Beraber eve geçelim demedikleri kalmış. Sen tabiki asilliğinle büyülersen senden kopmak istememişlerdir.Hafta sonu memlekete gidecegimi dusundukce kotu olmam mumkun degilaksam bide yemek vardi konularin birazini oraya birakalim dediler bende hacılar o yemekte ben yokum
OMG. Mükemmel ay süper süper. Memleketten dönüşte. Sadece yorgunluk ödemi olacak belliki. Bu diyet işe yarıyor.
Beraber eve geçelim demedikleri kalmış. Sen tabiki asilliğinle büyülersen senden kopmak istememişlerdir.
annemi aradın dün sabah akşam yürüyüşe gidiyorum diyetteyiz babanla dedi çok sevindimOMG. Mükemmel ay süper süper. Memleketten dönüşte. Sadece yorgunluk ödemi olacak belliki. Bu diyet işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?