- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ben erken yedim 17:30 da yemekten kalkmsdm bile ama malesef biraz fazla yedimKızlar akşam yemeği mi yiyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Kış temizliği yapıyorum ben mutfağım bitsin diye uğraşıyorum cumartesi kadın gelecek.Kızlar akşam yemeği mi yiyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Kolay gelsin canım. Çok zorlama bedenini bir de dikkatli ol sandalye masa üstüne ıslak zemine dikkat et lütfenKış temizliği yapıyorum ben mutfağım bitsin diye uğraşıyorum cumartesi kadın gelecek.
Mutfak biterse işim hafiflicek
Eğlenceli bir aktivite olduğu için hem yediklerin erir hem de vücuttaki yağlar enerjiye dönüşerek erir yellowumBen erken yedim 17:30 da yemekten kalkmsdm bile ama malesef biraz fazla yedimplatesden geldiğimden kurt gibi aç hissettim sonra da banyo yap çık giyin yemeği hazırla iyice açlık çöktü ve birden saldırdım yemeklere neyseki bari erken saatte yedim ve 21:00da dansda olacağım orda 2saat aralıksız dans edince yediklerimi eritirm ama sabah yine eksiye geçememiş olacağım
Bence yediklerini eritirsin canım dansla bazen insan kurt gibi acikiyor ve saldırıyor geçen gün bende öyle oldum napalim yapacak bişey yok ertesi gün hafif beslenirsin regl yaklaşınca hele insanlıktan çıkıyorum resmenBen erken yedim 17:30 da yemekten kalkmsdm bile ama malesef biraz fazla yedimplatesden geldiğimden kurt gibi aç hissettim sonra da banyo yap çık giyin yemeği hazırla iyice açlık çöktü ve birden saldırdım yemeklere neyseki bari erken saatte yedim ve 21:00da dansda olacağım orda 2saat aralıksız dans edince yediklerimi eritirm ama sabah yine eksiye geçememiş olacağım
Bende misafir vardi 5 de dogru gittiler sonra 6 ya dogru kizimla bir uyuduk 7 yi gecmisti uyandigimiz daKızlar akşam yemeği mi yiyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Yine mi uyudunBende misafir vardi 5 de dogru gittiler sonra 6 ya dogru kizimla bir uyuduk 7 yi gecmisti uyandigimiz da
Biz kadınlar yemek yemek için her fırsatı değerlendiriyoruz mu neBence yediklerini eritirsin canım dansla bazen insan kurt gibi acikiyor ve saldırıyor geçen gün bende öyle oldum napalim yapacak bişey yok ertesi gün hafif beslenirsin regl yaklaşınca hele insanlıktan çıkıyorum resmen
Günaydın sana canım bizlere de bir saat sonra iyi gecelerBende misafir vardi 5 de dogru gittiler sonra 6 ya dogru kizimla bir uyuduk 7 yi gecmisti uyandigimiz da
Yine mi uyudun24 saatin yarısı uyumakla geciyo be kuzum maşallah sen yat yine bence
O kadar degil aslinda belki de sizden az yada ayni saat uyuyorumdur gece 1 2 de anca yatiyorum bazen de 3 sonra sabah 8 de ayaktayimYine mi uyudun24 saatin yarısı uyumakla geciyo be kuzum maşallah sen yat yine bence
Bölük bölük uyuyosun tabi sen normal canım bende öyleydim kızım büyüdü rahat ettimO kadar degil aslinda belki de sizden az yada ayni saat uyuyorumdur gece 1 2 de anca yatiyorum bazen de 3 sonra sabah 8 de ayaktayimoglen de 1 1.5 saat uyuyorum o kadar yanii cok da uyumuyorum ki normal sure olan 8 saatcik
Ayyy kıyamam ya annelik işte zor aman buyuselerde kurtulsakGece 4 de yattim ama benondan uyudum yani
Hayır tabiki hormonlardan o gıcık hormon yok mu hep onun yüzündenBiz kadınlar yemek yemek için her fırsatı değerlendiriyoruz mu ne
Benimkide buyudu 4 yasinda canim gece uyanmaz ama benim uykum oyle duzensiz kaldiBölük bölük uyuyosun tabi sen normal canım bende öyleydim kızım büyüdü rahat ettim
Sende yat uyu canım o saatte kalkilirmiBenimkide buyudu 4 yasinda canim gece uyanmaz ama benim uykum oyle duzensiz kaldigece gec yatip oglen biraz daha uyuyorum
Regleme 4-5 gün kaldı ondan mı iştahım açılmaya başladı acabaBence yediklerini eritirsin canım dansla bazen insan kurt gibi acikiyor ve saldırıyor geçen gün bende öyle oldum napalim yapacak bişey yok ertesi gün hafif beslenirsin regl yaklaşınca hele insanlıktan çıkıyorum resmen
Yine mi uyudun24 saatin yarısı uyumakla geciyo be kuzum maşallah sen yat yine bence
Bencede reglden benimde 1 hafta yada 10 gün gibi bişey kaldı 1 hafta kala iştahım gerçekten tavan yapıyor off nefret ediyorumRegleme 4-5 gün kaldı ondan mı iştahım açılmaya başladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?