♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Çok mesaj yazınca mı olunuyormuş ben şok.

Görmedin mi valla bilmem @YellowGirL baktım da 25000 emoji atmış mesaj 7000 geçmiş telefonum kafayı yedi
Canm çok msj ile diil hem kaptan yardimcisi olduğum hemde spor listesi ,kapisma yarislari vs. Duzenlwmelerim ve surekli her soruya cvp verip yardimci olmaya calistigim için bunlari yapan bir kaptan yardimcisi oldugum icin verilmistir o canm
zaten Guru: öğretmen ve usta demek canm

Hıh bunu da tubi teklif etti kesin. Hıh.
Şimdi seksi sarışın dicem. Brkası gördükten sonra hala seksi sarışın sensin ama fit brkas var ortada.

Hıh bunu da tubi teklif etti kesin. Hıh.
Şimdi seksi sarışın dicem. Brkası gördükten sonra hala seksi sarışın sensin ama fit brkas var ortada.
Evt bana proluk vermesinler Guru ile avutsunlar diye kesin tubi teklif etmiştir haklısın
Sende bizim çıtır kızımızsın takımın en genç en çıtırı ❤

Keşke benim olsa ucukgenclik seninde popondan İstiyorum bende kalmadikem kem bakayim

Offff ben sizin yanınızda patates çuvalıyım yaaaa
Canm senin de fotonu gördük hiçte öyle diilsin kuzum zaten senin boyun çok uzun olduğu için kilonun çok çok altında duruyorsun ❤ sen de sadece 5kilocuk versen manken olursun manken ✌

Canm senin de fotonu gördük hiçte öyle diilsin kuzum zaten senin boyun çok uzun olduğu için kilonun çok çok altında duruyorsun ❤ sen de sadece 5kilocuk versen manken olursun manken ✌
60 kiloda zaten herkes hastalıklı sanıyor beni ama bende brkas gibi tartıda 55 görmek istiyorum. Onu gördükten sonra 45 bile olabilir yani o kadar büyülendim. gözlerim kamaştı.

Ooooo ben de toto ve basen haricinde kolda var kuzum. İstediğin her bölgeden verebilirim tükenmez yani.
Hiç teklif etme kolu kimse istemez bence kol ben de de var çünkü vercek yer bulsam bende veririm ama biliorum kimse istemez popona sahip çık ama onu havada kaparlar valla popo önemli yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

60 kiloda zaten herkes hastalıklı sanıyor beni ama bende brkas gibi tartıda 55 görmek istiyorum. Onu gördükten sonra 45 bile olabilir yani o kadar büyülendim. gözlerim kamaştı.
Canm sen berkas dan uzun diilmisin zaten
Berkas 60 da böyle olduna göre sende 62-63de böle olrsn hatta htc71 sende 62kilo daki fotonu at da uçuk kız görsün o boyla 62 de nasl olunuyor

Nasıl yapıldığını bilince sorun yok gibi sıkılınca hemen gene popo yaparım iki ayda. eski plates hocam sağolsun.

Kol istemem popo lazım bana squat yapcam
Canm sguat yap aynen bende de popo baya gidiyor gibi olmustu morelim bozulmaya basliyordu tam onda hoca ile platese basladik ve bugün platesin in tam 1 ayı doldu canm 1ay direk fark oldu gene popomu begenmeye basladm gerçekten sguat çesitleri düzenli yapılınca çok güzel oluyor

Kızlar herkese cumartesi en uygun sanırım tartı günümüzü cumartesi olark belirledik ozman hayırlı uğurlu olsun cumartesi sabahı tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım arkadaşlar bu cumartesi başlangıç kilolarımız hepimizi musmutlu ederek şaşırtan rakamlar olsun inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…