- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Çok mesaj yazınca mı olunuyormuş ben şok.
Canm çok msj ile diil hem kaptan yardimcisi olduğum hemde spor listesi ,kapisma yarislari vs. Duzenlwmelerim ve surekli her soruya cvp verip yardimci olmaya calistigim için bunlari yapan bir kaptan yardimcisi oldugum icin verilmistir o canmGörmedin mi valla bilmem @YellowGirL baktım da 25000 emoji atmışmesaj 7000 geçmiş telefonum kafayı yedi
Canm burda beli benden baya baya daha ince olan ve üstelik boyu bizden 9-10cm daha uzun olanBelki senin gibi ince belli ve 2 cm uzun olmak istiyordum
Hıh bunu da tubi teklif etti kesin. Hıh.Canm çok msj ile diil hem kaptan yardimcisi olduğum hemde spor listesi ,kapisma yarislari vs. Duzenlwmelerim ve surekli her soruya cvp verip yardimci olmaya calistigim için bunlari yapan bir kaptan yardimcisi oldugum icin verilmistir o canm
zaten Guru: öğretmen ve usta demek canm
Evt bana proluk vermesinler Guru ile avutsunlar diye kesin tubi teklif etmiştir haklısınHıh bunu da tubi teklif etti kesin. Hıh.
Şimdi seksi sarışın dicem. Brkası gördükten sonra hala seksi sarışın sensin ama fit brkas var ortada.
Yok çıtırı değil o tombul sosisiEvt bana proluk vermesinler Guru ile avutsunlar diye kesin tubi teklif etmiştir haklısın
Sende bizim çıtır kızımızsıntakımın en genç en çıtırı ❤
Canm çok msj ile diil hem kaptan yardimcisi olduğum hemde spor listesi ,kapisma yarislari vs. Duzenlwmelerim ve surekli her soruya cvp verip yardimci olmaya calistigim için bunlari yapan bir kaptan yardimcisi oldugum icin verilmistir o canm
zaten Guru: öğretmen ve usta demek canm
Canm senin de fotonu gördük hiçte öyle diilsin kuzum zaten senin boyun çok uzun olduğu için kilonun çok çok altında duruyorsun ❤ sen de sadece 5kilocuk versen manken olursun manken ✌Offff ben sizin yanınızda patates çuvalıyım yaaaa
Ooooo ben de toto ve basen haricinde kolda var kuzum. İstediğin her bölgeden verebilirim tükenmez yani.
60 kiloda zaten herkes hastalıklı sanıyor beni ama bende brkas gibi tartıda 55 görmek istiyorum. Onu gördükten sonra 45 bile olabilir yani o kadar büyülendim.Canm senin de fotonu gördük hiçte öyle diilsin kuzum zaten senin boyun çok uzun olduğu için kilonun çok çok altında duruyorsun ❤ sen de sadece 5kilocuk versen manken olursun manken ✌
Kol istememOoooo ben de toto ve basen haricinde kolda var kuzum. İstediğin her bölgeden verebilirim tükenmez yani.
Hiç teklif etme kolu kimse istemez benceOoooo ben de toto ve basen haricinde kolda var kuzum. İstediğin her bölgeden verebilirim tükenmez yani.
O benimkini bu hale getiren taş gibi taş olsun istiyorsan. Squat her çeşidini yap canım.Kol istemempopo lazım bana squat yapcam
Canm sen berkas dan uzun diilmisin zaten60 kiloda zaten herkes hastalıklı sanıyor beni ama bende brkas gibi tartıda 55 görmek istiyorum. Onu gördükten sonra 45 bile olabilir yani o kadar büyülendim.gözlerim kamaştı.
Nasıl yapıldığını bilince sorun yok gibi sıkılınca hemen gene popo yaparım iki ayda.Hiç teklif etme kolu kimse istemez bencekol ben de de var çünkü vercek yer bulsam bende veririm ama biliorum kimse istemez popona sahip çık ama onu havada kaparlar valla popo önemli yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Hani hani hani. ben 1.69'um. Nerde nerde fit fotolar.Canm sen berkas dan uzun diilmisin zaten
Berkas 60 da böyle olduna göre sende 62-63de böle olrsn hattahtc71 sende 62kilo daki fotonu at da uçuk kız görsün o boyla 62 de nasl olunuyor
Canm sguat yap aynenKol istemempopo lazım bana squat yapcam
iyi geceler canmSevgili seksi ve fit hatunlar benim çok uykum geldi sizleri seviyorum ve iyi geceler diliyorum. Sabaha karşı yazdıklarınızı okurum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?