ay çok sevindim canım c.tesi olmasına bizde artık ödemsiz kilomuzu göreceğizKızlar herkese cumartesi en uygun sanırımtartı günümüzü cumartesi olark belirledik ozman hayırlı uğurlu olsun cumartesi sabahı tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım arkadaşlar bu cumartesi başlangıç kilolarımız hepimizi musmutlu ederek şaşırtan rakamlar olsun inşlh
bir yandan evet iyi oldu kazen abi yakaladıBencede seni bu hesabından görmek iyi oldu canım alışmıştık çünkü
bugün diyete başladım cumartesi çıkarım tartıya artık.Canım ne cesareti zaten ilaç kullanmissin ondan da şişkinliğin olur zaten 2 kilo ödem gidecek o kadar düşünme keyifli bir şekilde kilo vermeye bak sonuçta yarista olmucaksinizbirde ben @cakilinannesi ni çok merak ettim ya
ya ben yaaa ben un çuvalıOffff ben sizin yanınızda patates çuvalıyım yaaaa
Hala 53/ 54 arası gidip geliyorum çok yersem 55bir yandan evet iyi oldu kazen abi yakaladı
bugün diyete başladım cumartesi çıkarım tartıya artık.
sen nasılsın haşen fitsin snırım
ya ben yaaa ben un çuvalı
hftada 4 gün yapsan yeterli zaten hergün yapmana gerek yok kuzum haftada 2 ile başla 30 dk yapsan hiç yoktan iyiHala 53/ 54 arası gidip geliyorum çok yersem 55iki gün sonra yine düşüyor benim derdim spor yapamamak eski hırslı halimi özledim
tatlı kız her zamanki gibi iyi gidiyorsunPazartesi 66.8 bu sabah 65.4
Maşallah canımPazartesi 66.8 bu sabah 65.4
Evet canım hiç yapamamaktan iyi sonuçta böyle de olurhftada 4 gün yapsan yeterli zaten hergün yapmana gerek yok kuzum haftada 2 ile başla 30 dk yapsan hiç yoktan iyi
Afiyet olsun, canım.Eki Görüntüle 2547481
Günaydın kızlar işe erken geldim diyete de sıkı sıkı olmasada şöyle bir başlayayım dedim .
Kazen abi fena takipte.bir yandan evet iyi oldu kazen abi yakaladı
bugün diyete başladım cumartesi çıkarım tartıya artık.
sen nasılsın haşen fitsin snırım
ya ben yaaa ben un çuvalı
valla yakalanmayan yakalanmıyor der susarımAfiyet olsun, canım.
Kazen abi fena takipte.
Yok kuzum ben hafta sonu yedim ama ne alaka ise bu sabah tartıldım 68.4 çıktım. Garip bir vücudum var.
bende p.tesi 68.5 bugün 66.9Pazartesi 66.8 bu sabah 65.4
tabi canım bir gün tüm vücut bir gün hangi bölgeye ihtiyaç varsa ona çalışarak başladın mı devamı gelir zatenEvet canım hiç yapamamaktan iyi sonuçta böyle de olur
ya beni sıkı takipte sanırımAfiyet olsun, canım.
Kazen abi fena takipte.
Yok kuzum ben hafta sonu yedim ama ne alaka ise bu sabah tartıldım 68.4 çıktım. Garip bir vücudum var.
Woowww
Kendime inanamıyorum. Bana uzak ara fark attı.Woowww
Süpersin tubimucukgenclik i sollamışsın htc71 i yakalamak üzersin ucuk kız hemen spora baslamalisin rakipler seni en arkada bırakmadan yetiş yetiş
Pazartesi 66.8 bu sabah 65.4
Koptu ne demek yarış atlarının on boy fark atması gibi koştular bense bitiş çizgisine şuan sonuncu olarak yürüyorumharika canm uçuk kız koş yetiş htc ve tubi koptu gidiyor
ben rakipleri içinde yellowu gazlıyorumharika canm uçuk kız koş yetiş htc ve tubi koptu gidiyor
Gazlıyor gazlıyorda sanırım. Bir opet istasyonu bulmam lazım. Yellowun gazıyla limitleri aşmama az kaldı.ben rakipleri içinde yellowu gazlıyorum
oda benim rakibimi gazlıyor
hain yellow
Canm arkada kalani gazliyoruzben rakipleri içinde yellowu gazlıyorum
oda benim rakibimi gazlıyor
hain yellow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?