♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

ay çok sevindim canım c.tesi olmasına bizde artık ödemsiz kilomuzu göreceğiz
bende memlekete götüreceğim için tartıyı ilk hafta yol ödemli tartılırım ama sorun yok

Bencede seni bu hesabından görmek iyi oldu canım alışmıştık çünkü
bir yandan evet iyi oldu kazen abi yakaladı
bugün diyete başladım cumartesi çıkarım tartıya artık.
sen nasılsın haşen fitsin snırım
Offff ben sizin yanınızda patates çuvalıyım yaaaa
ya ben yaaa ben un çuvalı

Hala 53/ 54 arası gidip geliyorum çok yersem 55 iki gün sonra yine düşüyor benim derdim spor yapamamak eski hırslı halimi özledim

Hala 53/ 54 arası gidip geliyorum çok yersem 55 iki gün sonra yine düşüyor benim derdim spor yapamamak eski hırslı halimi özledim
hftada 4 gün yapsan yeterli zaten hergün yapmana gerek yok kuzum haftada 2 ile başla 30 dk yapsan hiç yoktan iyi

Eki Görüntüle 2547481
Günaydın kızlar işe erken geldim diyete de sıkı sıkı olmasada şöyle bir başlayayım dedim .
Afiyet olsun, canım.

Kazen abi fena takipte.
Yok kuzum ben hafta sonu yedim ama ne alaka ise bu sabah tartıldım 68.4 çıktım. Garip bir vücudum var.

Evet canım hiç yapamamaktan iyi sonuçta böyle de olur
tabi canım bir gün tüm vücut bir gün hangi bölgeye ihtiyaç varsa ona çalışarak başladın mı devamı gelir zaten
Afiyet olsun, canım.

Kazen abi fena takipte.
Yok kuzum ben hafta sonu yedim ama ne alaka ise bu sabah tartıldım 68.4 çıktım. Garip bir vücudum var.
ya beni sıkı takipte sanırım nerden kim olduğumu söylediğim mesajı gördün

ben rakipleri içinde yellowu gazlıyorum
oda benim rakibimi gazlıyor
hain yellow
Canm arkada kalani gazliyoruz benim rakiplerin icinde arkada kalan benim ama aşk olsun tabiki seni de gazlarım tuğba beni yakalayamaz tuğba beni yakalayamaz hala 5 kilo öndeyim hala 5 kilo öndeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…